Müüa korter, 1 tuba - Kari 20, Põhja-Tallinna, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Kivimaja, gaasipliit, uus torustik, wc ja vannituba eraldi, vann, gaasiküte, köök, külmik, Internet, kaabelTV, tsentraalgaas, ühistransport, uus elektrijuhtmestik, sissepääs tänavalt, mööbel, parkett, pesumasin, tsentraalne vesi, turvauks, trepikoda lukus, tõrvapapist katus

Müüa kompaktne 1-toaline korter Stroomi rannast vaid mõnesaja meetri kaugusel. Korter asub korraliku kivimaja viiendal korrusel, sanitaarremont on tehtud ning soovi korral on võimalik sisse kolida kiiresti.

Korter koosneb esikust ning elu/magamistoast, eraldi vannitoast, tualetist ning eraldi köögist. Aknad avanevad kõik mere poole, kust on võimalik iga õhtu ilusaid päikeseloojanguid imetleda. Parkimine ühistu loa alusel maja ees, hind sisaldab ka panipaika keldris.

Korter on möbleeritud, müüjad võtavad kaasa vaid voodi ning tooli, kuid soovi korral jääb kogu muu mööbel, kaasa arvatud köögimööbel koos tehnikaga sisse.

Kütteks on lokaalne gaasikatel, mis hoiab kommunaalkulud väga madalad.

Kortermajast vaid saja meetri kaugusel asub vastvalminud Stroomi keskus koos erinevate ostlemisvõimalustega, maja kõrval on ühistranspordipeatused ning mererand. Stroomi rannast saab alguse ka tervisesportlastele mõeldud kergliiklustee.

Kui oled otsimas armast kompaktset korterit, siis helista kohe ja lähme vaatama. Korter on ideaalne investeerimisvõimalus ning pakub ka korralikku üüritootlust.

Kuulutuse link
44 000 € 1 486 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/2540246
Tube 1
Magamistube 1
Üldpind 29.6 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1967
Seisukord San. remont tehtud
Katastrinumber 78408:805:1870
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%