Müüa maja - Luhaääre tee 4, Tammneeme, Viimsi vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Kinnistu, palkmaja, kogupind 97,8 m²

Lisainfo: ühistransport, parkimine tasuta, tööstusvool, terrass, puusein, tõrvapapist katus
Sanruum: saun, boiler, dušš, vann, tsentraalne vesi, kanalisatsioon

Müüa palkmaja looduskaunis Tammneeme külas. Elamu esimesel korrusel asuvad elutuba, köök, saunaruumid, tualett ning kuur. Teisel korrusel asuvad suur tuba, millest saab soovi korral lihtsa viisiga moodustada kaks tuba, magamistuba, kaks panipaika ning rõdu. Ruume köetakse keskküttesüsteemiga, mille küttekoldeks on köögis asuv pliit. Lisaks on elutoas kamin-ahi ning teise korruse suures toas kamin. Mugavuse lisamiseks on esimesele korrusele paigaldatud õhksoojuspump.
Elamu on osaliselt ümber ehitatud ning laiendatud endisest suvilast, milleks on koostatud uus projekt ning taotletud ehitusluba. Välisseinad on ehitatud 200 mm ümarpalgist, viilkatus on kaetud kärgkatusega. Hoone ehitustööde käigus on ehitatud olemasolevast projektist mõnevõrra erinevalt. Projekti vastavusse viimine ja kasutusloa taotlemine on uue omaniku kanda.
Lõunapoolsel küjel, maja peasissekäigu ees, on terrass. Lisaks elamule asub kinnistul veel puukuur ning katusega kaetud välikamin. Elamu on ühendatud tsentraalse vee ja kanalisatsiooniga (operaator AS Viimsi Vesi). Elamu elektriga varustamine toimub Imatra Elekter võrgust (peakaitsme suurus 3 x 20 A).
Hea võimalus soetada merelähedane väike maja vaiksesse aedlinnakusse, mis sobib hästi nii elamiseks kui suvekoduks. Kinnistu jääb Viimsi keskusest u. 6 km kaugusele, ühistranspordi peatus asub majast u. 100 m kaugusel.
-------------
Prior Kinnisvara eesmärk on pakkuda klientidele lihtsat ning siirast koostööd, mida saadab konkreetne ja korrektne asjaajamine. Võtame müüki, ostame või vahetame Teie kinnisvara. Töötan Prior´is alates 1995. aastast (kutselise maakleri litsents KKM 111112).

Kuulutuse link
94 000 € 961 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/2557324
Tube 3
Üldpind 97.8 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2005
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 481 m²
Katastrinumber 89001:003:2240
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%