Müüa korter, 2 tuba - Kungla 3a, Kalamaja, Põhja-Tallinna, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Kalamajas renoveeritud hoovimajas kena uus läbi-maja korter.

Korteriomand, puitmaja

Lisainfo: köök, toad eraldi, ühistransport, tsentraalne vesi, kinnine hoov, uus elektrijuhtmestik, katusekorter, mööbli võimalus, parkett, garderoob, ventilatsioon, aiaga ümbritsetud, sileplekk-katus
Köök: avatud köök, külmik
Sanruum: uus torustik, dušš, boiler, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, naabrivalve, turvauks

Kalamajas asuvas hiljuti täielikult renoveeritud hoovimajas ootab uusi elanikke ülikena 2-toaline kodu. Mugava läbi-maja planeeringu ja eraldatud elu- ja puhkeruumide tsoonidega päiksepoolses kodus on suur elutuba avatud köögialaga, eraldi magamistuba, avar duśiruum tualetiga, esik ning walk-in-garderoobiruum. Ametlikule elupinnale lisandub magamistoas ja duśiruumis kokku ca 3m2 kuni 1.60 pinda. Kõikidest akendest roheline privaatne vaade!

Vaikses hoovis asuv kena palkmaja on põhjalikult renoveeritud ja pööningukorrus uuteks korteriteks välja ehitatud 3 a tagasi. Vahetatud elektrisüsteem ja torustik, paigaldatud gaasiküttesüsteem, ATS ja ventilatsioonisüsteem, renoveeritud fassaad ja trepikojad, uus soojustatud katus, uued välisuksed, kõik kommunikatsioonid. Hoovis on ka väike roheala. Tasuta parkimine tänaval, soovi ja/või vajaduse korral hoovis.

Katusekorrusel asuva korteri maitsekal renoveerimisel on kasutatud naturaalseid ja kvaliteetseid materjale. Põrandaid katab täispuitparkett, aknad ja uksed täispuidust. Seinad heledates toonides värvitud. Keraamiliste plaatidega kaetud avaras duśiruumis on lisaks tavaküttele ka elektriline põrandaküte ja vanni paigaldamise võimalus. Kvaliteetsed katuseaknad. Kaminavalmidus.

Kahte eri suunda avanevate akendega kodu on väga vaikne, soojapidav ja valgusküllane- päikest paistab sisse nii hommikul kui ka õhtul. Korteripõhise arvestusega reguleeritav gaasiküte ja soojustagastusega ventilatsioonisüsteem tagab madalad kommunaalkulud. Nt jaanuari küttearve oli vaid 30 eurot. Keldrikorrus on arendamisel ja kindel boks saab korteri kasutusse. Toimiv KÜ.

Uute omanike jaoks jääb sisse eritellimusel valmistatud köögimööbel kvaliteetse tehnikaga (induktsioonpliit ja -ahi, õhupuhasti, nõudepesumasin), kõik sisseehitatud garderoobisüsteemid, vannitoamööbel, santehnika, valgustid ja kardinad. Muu mööbel ja kodumasinad kokkuleppel.

Piirkond on populaarne ja kiiresti arenev. Väga hea infrastruktuur- läheduses koolid ja lasteaiad, Telliskivi Loomelinnak, paljud hinnatud kohvikud, restoranid, kauplused, spordiklubi, uus Balti Jaama Turg ja Arsenali Keskus. Jalutuskäigu kaugusel nii Tallinna Vanalinn kui ka Kalamaja park ja Lennusadam. Väga hea ühistranspordiühendus- bussi- ja trammipeatused, rongijaam.

Kui Teile meeldiks elada ses ilusas kodus, siis võtke minuga ühendust ja läheme koos vaatama- see korter võib oodata just Teid!

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
www.uusmaa.ee/liitu-uudiskirjaga




Ostes kodu Swedbanki abiga, saate:
- UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara STANDARDHINDAMISE 20% SOODSAMALT

UUS MAA kliendile on SWEDBANKIST LEPINGUTASU SOODSAMALT.

Pakkumine kehtib kuni 31.12.2017 Uus Maa Kinnisvarabüroost tellitud elukondliku kinnisvara standardhinnangule. Soodustus ei ole liidetav teiste Uus Maa hindamissoodustustega.

Tutvun pakkumisega lähemalt www.swedbank.ee/kinnisvara

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS.

Tutvuge teenuse tingimustega aadressil www.swedbank.ee, vajaduse korral konsulteerige pangatöötajaga.

Kuulutuse link
125 000 € 2 520 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/2964578
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 49.6 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 2014
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%