Müüa korter, 4 tuba - Jalami tn 11-5, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE
Virtual tour
Kuulutusele on lisatud virtuaaltuur

A-energiaklassi kodu maast laeni akendega

Korteriomand

Lisainfo: rõdu 4,3 m², kõrged laed, mööbli võimalus, parkett
Sanruum: dušš

* A-energiaklass
* Võimalik tellida disainköök koos tehnikaga ja ülejäänud kohtkindel mööbel
* Hubased ja väikesed peresõbralikud majad
* Maast laeni aknad

Nurgapealse elutoaga kodu on valgusküllane tänu oma põrandalt algavatele akendele. Õhtupäikese poole vaatavast elutuba-köögist on pääs rõdule. Peamisel magamistoal on oma garderoob, magamistoad on avarad ning sellel kodul pesuruum ja lisaks eraldi tualettruum. Luuslangi kodus on lae kõrgus 2,8 meetrit, aknad ja siseuksed on kõrgusega 2,3 meetrit.

Selle kodu hinnas on sooja heledat tooni kalasabaparkett, valged sileuksed ja toonitud valged seinad. Valged on ka lae-, seina- ja siinivalgustid (v.a peamagamistoa helehall valgusti). Magamistubade dekoorseinad on beeži, halli ja helerohelist tooni. Vannitoas ootavad muuhulgas kroomitud Grohe dušikomplekt ja segisti ning LED-valgustusega peegel.

Livenilt saad tellida disainköögi tehnikaga ning ka ülejäänud kohtkindla mööbli. Kööki saab valida mitmes erinevas toonikombinatsioonis. Liveni disainitud köögimööbel mängib kaasa siseviimistluse ja maja arhitektuuriga.

Liveni kontoris saad koos sisearhitekti Merliniga viimistlusmaterjalidega tutvuda ja tulevast kodu virtuaalreaalsuses avastada.

Luuslangi A-energiaklassi majad on Kadarik Tüür Arhitektide looming. Väikestes majades on vähem naabreid. Väärtustades valgust on kodudes maast algavad kolmepaketilised aknad kõikides tubades. Suurte akende ees ei ole radiaatoreid – siin on kaugküttel vesipõrandaküte. Temperatuur on tubade kaupa reguleeritav, sest igaühel on omad eelistused!

Trepikodade stiil on läbimõeldud ning juba koju saabudes on Sul eriline tunne. Kodus on videofono, et näeksid, kes Su külaline on. Parkimine on maja kõrval asuvas tõkkepuuga väliparklas ning panipaigad asuvad hoone esimesel korrusel, parkla kõrval asub veel eraldi jalgrattamaja.

Lisaks majade keskel asuvale suurele mänguväljakule on iga maja lastel ka oma mänguplats. Kohe Luuslangi kodude kõrval asuv 162 ha suurune looduskaitseala pakub seiklusi igas vanuses jalutajale.

Kodud valmivad 2023. aasta lõpuks.

Kuulutuse link
296 000 € 3 341 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3466355
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 88.6 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%