Müüa maatükk, elamumaa - Suve tn 8, Aespa, Kohila vald, Raplamaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Suur haljastatud kinnistu. Broneeritud!

Krunt 2 642 m², detailplaneering tegemata

Lisainfo: vesi, elekter

Aespa alevikus, alla 30-minuti autosõidu kaugusel Tallinnast, on müügis kena ja piirkonnas erakordselt suur kinnistu, mis sobib ideaalselt oma kodu ehitamiseks.

Kinnistu:
2642m2 suurusel aiaga ümbritsetud kinnistul on 2 ligipääsu, säilitatud on kena männisalu ja krunti läbiv kivitee. Krundialune põhjapinnas on kivine. Olemas puurkaev ja elektriliitumine.
Kinnistul asub lehtla ja suvemaja, mis sobib hästi ehitusperioodiks ajutiseks elamispinnaks ja hiljem soovi korral külaliste- või abihooneks. Kasutusluba puudub.

Asukoht:
Aespa alevik on Tallinnast 30km kaugusel kiiresti arenev asula, mis on muutumas endisest suvilapiirkonnast pere-elamute rajooniks. 2021 lõpuks valmib Aespa lasteaia esimene etapp, lähedal on kogukondlik Aespa perepark. Valgustatud kergliiklusteed viivad Kurtnasse ja Sakku, ja sealt edasi Tallinnani välja. Alevikust käib koolibuss Kohilasse ja igal tunnil marsruuttakso Tallinna kesklinna. Lähimad rongipeatused on Kiisa ja Roobuka.
Aespa alevikus teostatakse hetkel vee- ja kanalisatsioonitöid, mille tulemusel on piirkond lülitatud ühise vee- ja kanalisatsioonisüsteemiga 2022 aastaks ja sellega koos ehitatakse välja ka valguskaabliga liitumise võimalus.

Kui hindad looduslähedust ja turvalist keskkonda, aga ei taha olla linnamelust liiga kaugel, siis helista ja lähme vaatama!

* * *
Thea Gents
T**********@b******.com
+*** *** *** **

Kuulutuse link
39 500 € 15 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3327743
Krundi pind 2642 m²
Katastrinumber 31705:009:0290
Registriosa number 2662237
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%