Müüa äripind, tootmine - Turba tn 3, Rääma, Pärnu linn, Pärnu, Pärnumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Tootmishoonetega kinnistu Pärnus Turba tn 3

Kinnistu, kivimaja

Lisainfo: riidehoiuruum, eraldi sissepääs, vesi, elekter, mööbel, garaaž, parkimine tasuta
Köök: külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, tsentraalne vesi, ventilatsioon
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, keskküte
Side ja turvalisus: aiaga ümbritsetud

AS GreenCoal (pankrotis) (registrikood: ********) pankrotihaldur müüb avalikul elektroonilisel enampakkumisel Kohtutäiturite ja Pankrotihaldurite Koja oksjonikeskkonnas www.oksjonikeskus.ee https://www.oksjonikeskus.ee/oksjon/view/?okid=61977

Pärnus Turba tn 3 asuva hoonestatud kinnisasja, kinnistusraamatu registriosa nr *******, katastritunnus 62504:062:0191, pindala 13251 m2, tootmismaa 100%.

Ehitisregistri andmete järgi asuvad kinnisasjal järgmised hooned:

1) Tootmishoone (ehitisregistri kood 103029348), osaliselt 2-korruseline, suletud netopind ehitisregistri andmetel 1960 m2 (tegelik pind kokku ca 2415 m2). Hoone 1. korrusel asuvad tööstus- ja laoruumid, kompressoriruum, 2 töökojaruumi, alajaam, WC ning teisel korrusel bürooruumid (klaasiga ning kergvaheseintega eraldatud 5 kabinetti, sekretäri töökoht, nõupidamiste ruum, abiruum, 2 WC-d, arhiiv, tootmisjuhtide ruum, 4 läbikäidavat abiruumi). Tegemist on kivi ja metallkonstruktsioonil hoonega, välisseinad kivi, osaliselt profileeritud metall (sandwich) hoone maksimaalne kõrgus ca 8 m. Hoone koosneb tootmisruumist, 2 laoruumi, abiruumid ning II korrusel kontoriplokk. Sissepääs lao/tootmisruumidesse on tagatud suurest tõstuksest, põrandad betoneeritud. Hoones tsentraalne vee- ja kanalisatsioonivarustus, tsentraalne keskküttetrass, kontoriruumides elektriküte + õhusoojuspumbad, integreeritud ventilatsiooni süsteem, elektrivõimsus omaniku esindaja sõnul 2x1000 A. Hoonele on väljastatud ehitusluba ehitise laiendamiseks EL-4302 17.04.2013, vastavasisulist kasutusluba käesoleva hetke seisuga väljastatud ei ole.
2) Viilhall (ehitisregistri kood 103049071), suletud netopind 116 m2, ehitisealune pind 653 m2 (tegelik ehitusalune pind ligikaudu 950 m2), ehitatud 2000.a., ühest küljest lahtine hoone.
3) Töökoda (ehitisregistri kood 103029346), suletud netopind 286,6 m2.
4) Veepuhastushoone (ehitisregistri kood 103029347), suletud netopind 282,5 m2.

Kinnisasjal paikneb endise katlamaja tellistest korsten, millele on paigaldatud AS-iga GreenCoal (pankrotis) sõlmitud üürilepingute alusel 4 äriühingu telekommunikatsiooniseadmed. Viilhall ja selle kõrval asuv asfaldiplats on välja üüritud tähtajatu üürilepingu alusel. Üürnik tegeleb üüripinnal küttepuude tootmisega. Töökoda on osaliselt välja üüritud kahele äriühingule tähtajatute üürilepingute alusel. Üürilepingutega on võimalik tutvuda pankrotihalduri juures, kooskõlastades eelnevalt tutvumise aja telefoni või e-posti teel.

Kehtiv elektrivõrguleping: pinge ja faasid 3 x 10 KV, läbilaskevõime 1500 kW. Kaugküte. Kinnisasi on varustatud ühisveevärgi- ja kanalisatsiooniga.Krunt on piiratud võrkaiaga. Krundile on 2 sissepääsu, 1 värav on puldiga avatav.

Tootmishoones asuvad Swedbank Liising AS-ile kuuluvad seadmed väärtusega 300 000 eurot (ilma käibemaksuta hind):
pressimisliinid IPP-2430A (2012, Ipsung Co., Ltd.) ja IPP 1300A (2011, Ipsung Co., Ltd.) paberimassist munakarpide (vastavate vormide tellimisel ka teiste pakendite ja karpide) tootmiseks. Eelnimetatud seadmed ei ole kinnisasja osadeks ega kinnisasja päraldisteks. Selguse huvides on märgitud, et kinnisasja ostja ei omanda Swedbank Liising AS-i seadmeid ega nende osi ning ostjal on kohustus need välja anda Swedbank Liising AS-ile või tema poolt osundatud isikule. Swedbank Liising AS-il või tema poolt osundatud isikul, sh seadmete ostjal, on õigus seadmed demonteerida ja kinnisasjalt eemaldada. Kinnisasja ostja on kohustatud tagama Swedbank Liising AS-i poolt osundatud isikutele, sh seadmete ostjale, tasuta ligipääsu seadmetele ja tasuta ruumide, kus seadmed või nende osad asuvad, vajadusel muude ruumide ja maa kasutamise seadmete demonteerimiseks ja kinnisasjalt äravedamiseks nelja kuu jooksul tööpäevadel kl 8-18, arvates kinnisasja ostuhinna täielikust tasumisest. Eelnimetatud kohustuse rikkumise korral on kinnisasja ostja kohustatud tasuma leppetrahvi 5000 eurot iga päeva eest kuni rikkumise lõpetamiseni. Kinnisasja võõrandamisel on ostja kohustatud eelnimetatud kohustused kinnisasja omandajale üle andma. Välistatud on ostja poolt kahju- või mistahes muude nõuete esitamine AS-i GreenCoal (pankrotis) või pankrotihalduri vastu seoses eelmainitud seadmetega või nende eemaldamisega kinnisasjalt.

Swedbank Liising AS müüb temale kuuluvaid seadmeid eraldi: https://www.machineseeker.com/ipsung-m/i-3998024

Seadmete osas küsimuste esitamiseks ja kontakti saamiseks palun pöörduda Swedbank Liising AS-i poole, Eero Raam, tel ** *****, e*********@s********.ee.

Fortum Eesti AS-iga 21.05.2010.a. sõlmitud tähtajaline isikliku kasutusõiguse leping konteinerkatlamaja käitlemiseks on lõppenud ja konteinerkatlamaja on kinnisasjalt eemaldatud.

Kinnisasja müümisel hüpoteegid ja märkus käsutuskeelu kehtestamise kohta kustutatakse.

ASJA JUHUSLIKU HÄVIMISE RIISIKO ÜLEMINEK JA VASTUTUS ASJA PUUDUSTE EEST. Enampakkumisel müüdud kinnisasja ja selle koosseisu kuuluva vara juhusliku hävimise riisiko läheb ostjale üle pakkumise parimaks tunnistamisega. Haldur ega võlgnik ei vastuta müüdud kinnisasja võimalike puuduste eest. Enampakkumise võitja omandab kinnisasja sellises seisukorras, nagu see on, välja arvatud Swedbank Liising AS-i seadmed ja nende osad, ning haldur ei anna ostjale kinnisasja ega selle dokumentatsiooni osas mingisuguseid kinnitusi ega tagatisi ning ei vastuta seda puudutava dokumentatsiooni võimalike puuduste eest.

OSTUHINNA TASUMISE TINGIMUSED. Elektroonilise enampakkumise võitja peab tasuma ostuhinna enampakkumise lõppemise päevale järgneval tööpäeval TMS paragrahvi 93 lõikes 3 sätestatud viisil. Kui ostuhind ületab 12 700,00 eurot, tuleb koheselt tasuda 1/10 ostuhinnast, ülejäänud hind tuleb tasuda 15 päeva jooksul. Kui enampakkumise võitja ei tasu ostuhinda tähtaegselt, tunnistatakse enampakkumine nurjunuks ning enampakkumise võitja poolt tasutud tagatisraha ei tagastata. Parim pakkuja ei saa ostuhinda tasaarvestada oma nõuetega AS GreenCoal (pankrotis) vastu.

OSTUHINNA TASUMINE LAENUGA. Kui ostja soovib vara omandada krediidiasutuse väljastatava laenuga, peab ta sellest haldurile teatama kohe pärast tema pakkumise parimaks tunnistamist. Koheseks teatamiseks loetakse teatamist pakkumise parimaks tunnistamise päeval. Ostuhinna tasumisel laenuga ei kohaldata ostjale TMS §-s 93 sätestatud ostuhinnast ühe kümnendiku ega ostuhinna kohese tasumise kohustust. Ostja kohustub tasuma kogu ostuhinna või tagama ostuhinna tasumise kohustuse täitmise krediidiasutuse poolt 15 päeva jooksul parimaks pakkumiseks tunnistamise päevale järgnevast päevast arvates. Ostuhinna tasumist laenuga ei saa taotleda võlgnik.

KOLMANDATE ISIKUTE ÕIGUSED. Isikutel, kellel on müüdavale asjale õigusi, peavad haldurile neist õigustest teatama ja need põhistama. Isikutel, kellel on enampakkumist takistavaid õigusi, saavad enampakkumise peatada kohtulahendi alusel.

Alates pakkumise parimaks tunnistamisest vastutab ostja, kinnisasja võõrandamisel selle igakordne omanik, üüri/rendilepingutest tulenevate üürile/rendileandja kohustuste täitmise eest, võimalikest üüri/rendilepingutest, nende rikkumisest ja/või seadusest tulenevate võimalike üürnike/rentnike poolsete nõuete täitmise eest, sh nõuete täitmise eest AS GreenCoal (pankrotis) ja/või pankrotihalduri vastu. Enampakkumise võitja ja/või kinnisasja igakordne omanik kannab täielikku vastutust üürnike/rentnike ees ka AS GreenCoal (pankrotis), pankrotihalduri ja enampakkumise võitja omavahelises sisesuhtes. Enampakkumise võitjal ei ole õigust esitada sellest tulenevaid mistahes nõudeid AS GreenCoal (pankrotis) ja/või pankrotihalduri vastu. Kinnisasja võõrandamisel on enampakkumise võitja kohustatud eelnimetatud kohustused ostjale üle andma.

Alghind: * *** *** euro(t).

Omanik: AS GreenCoal (pankrotis) (registrikood: ********)

Enampakkumisel osalemiseks tuleb end registreerida oksjonikeskkonnas käesolevas teates nimetatud vara lehel, mille püsilink on: https://www.oksjonikeskus.ee/oksjon/view/?okid=61977 ning tasuda tagatisraha 50 000 eurot AS GreenCoal arveldusarvele nr EE282200221003102674 (Swedbank AS). Makseselgitus: „Tagatisraha 29.07.2021 12:00 oksjonil ID61977 osalemise eest. Kinnisvara: Pärnu linn, Turba tn 3, Pärnu linn, Pärnu maakond“. Tagatisraha loetakse tasutuks selle laekumise hetkest. Tagatisraha peab olema laekunud hiljemalt 29.07.2021 kell 12:00. Hilisemaid laekumisi ei arvestata. Ostja makstud tagatisraha arvatakse ostuhinna sisse, teistele enampakkumisest osavõtnutele tagastatakse see enampakkumise päevale järgneval tööpäeval.

Enampakkumisele registreerimine algab 06.07.2021 kell 16:30 ja lõpeb 29.07.2021 kell 12:00.

Isik registreeritakse enampakkumisel osalejaks, kui registreerimistaotlus ja selle vajalikud lisad vastavad enampakkumise tingimustele , tagatisraha on tasutud ja isik võib enampakkumisel pakkujana osaleda.

Enampakkumine algab 29.07.2021 kell 16:00 ja lõpeb 06.08.2021 kell 09:00. Pikeneva lõpu intervall on 30 minut(it).

Enampakkumisel tehtavate pakkumiste samm on 5 000 euro(t).

Pakkumisi saab teha ainult oksjonikeskkonnas vastavalt oksjonikeskkonnas näidatud tingimustele.

Elektroonilise enampakkumise võitja peab tasuma ostuhinna enampakkumise lõppemise päevale järgneval tööpäeval TMS § 93 lg-s 3 sätestatud viisil. Kui ostuhind ületab 12 700 eurot, tuleb ostuhinnast üks kümnendik tasuda enampakkumisele järgneval tööpäeval ning ülejäänud hind tuleb tasuda 15 päeva jooksul.

VARAGA TUTVUMINE. TÄIENDAV INFO
Kinnisasjaga on võimalik tutvuda 22.07.2021, kooskõlastades eelnevalt tutvumise täpse kellaaja pankrotihalduriga telefoni või e-posti teel. Muul ajal tutvumiseks palun võtta ühendust pankrotihalduriga tel ** ** *** või e-posti teel (h******@t*************.ee).

Täiendav info tel ** ** *** või e-posti teel (h******@t*************.ee)

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
1 050 000 €
Müüa äripind
Müüa äripind www.kv.ee/3353974
Tube 11
Korruseid 2
Ehitusaasta 1987
Seisukord Keskmine
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 13251 m²
Katastrinumber 62504:062:0191
Registriosa number 1171505
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%