Müüa maatükk, elamumaa - Haigru tee 7, Audru, Pärnu, Pärnumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

KINNISTU UUES ELAMURAJOONIS AUDRU JÕE ÄÄRES

Krunt 2 432 m², detailplaneering tehtud

Lisainfo: kanalisatsioon, vesi, elekter
Ümbrus: ümbruses eramud, teed heas seisukorras

Audru jõe ääres, Valgerannast linnulennult vaid kilomeetri kaugusele on kerkimas uus elamurajoon. Tegemist on looduskauni asukohaga ja seda on võetud ka kruntide planeerimisel arvesse, sest kujundatud on äärmiselt hubane, roheline ja avar elukeskkond.
Elamumaad on planeeritud kõrge miljööväärtusega elukeskkonnaks. Jõest välja on toodud avalik paadisild, kus arenduse elanikud saavad oma paate hoida, et otse oma hoovist jõele või merele sõita. Palju rõhku on pandud avalikult ühiskasutatavatele sportimis- ja ajaveetmisaladele. Ideaalne elupaik peredele. Elamukruntide miinimumsuurused jõeäärsetel kruntidel on vahemikus ****-**** m2, tehisjärve äärsetel aladel ****-**** m2 vahel ja kaugemal üle 1500 m2. Juurdepääs on ettenähtud Audru alevikust Luige tee kaudu.
Planeeringuala keskele on kavandatud ca 9000m2 pindalaga tehisjärv, mis on nii paadiga sõidetav kui annab kogu arendusele vee lähedust juurde, lisaks loodusliku jõe ja mere lähedusele.

KOMMUNIKATSIOONID
Planeeringuala läheduses, Luige teel, on Audru aleviku veevõrgu ja reoveekanalisatsiooni torustikud. Planeeringuala on planeeritud ühendada Audru aleviku veetorustikuga De110 läbi Raksipõllu kinnistu. Lähimad elektrivarustuse alajaamad on „Kirbu" alajaam Golfitalli kinnistul ja Kivi alajaam Kivimaa kinnistul. Uued alajaamad rajab Eesti Energia ja krundid saavad elektrivarustuse ampripõhise tasuga.

ASUKOHT
Planeeringuala asub Audru alevikus. Kinnistu külgneb läänekaares elamumaadega, mis asuvad tiheasustusalal ja maatulundusmaadega põhja- ning idakaares, mis asuvad hajaasustusalal. Lõunakaares külgneb kinnistu Audru jõega ning teisel pool jõge asub hästi hooldatud Valgeranna golfiväljak. Planeeringuala jääb Pärnust ca 8km kaugusele (keskus) ning vallakeskusest - Audrust ca 2km kaugusele. Planeeringuala läheduses kulgev riigimaantee on haaratud maakonna ühistranspordi võrku. Lähim bussipeatus ca 1km kaugusel.
Sotsiaalse infrastruktuuri lähimad tugipunktid kaubanduskeskuse näol Pärnu linna ja Audru valla piiril (5km), lasteaed Audru alevikus (2,5km), lähim omavalitsuse alg/põhikool, arstiabi ning teenindus Audrus (2km). Suuremad kultuuriüritused, ringitegevused jms toimuvad Audru alevis ja Pärnus. Piirkond on sobilik kvaliteetse elukeskkonna väljaarendamiseks. Eelisteks on värske õhk, vee lähedus, maakonnakeskuste külje all paiknev asukoht, juurdepääs maanteele ja sotsiaalse infrastruktuuri lähedus. Kaunis Valgerand on oma ca 5 km pikkuse liivarannaga, golfiväljaku, discgolfi ja seikluspargiga ning valgustatud tervise-ja suusaradadega mõnusas läheduses. Samuti on Pärnu Ring ringrada ja muud aktiivseks tegevuseks ja eluterveks keskkonnaks vajalikud objektid mõistlikus ja mugavas kauguses.
2016. aasta lõpus kinnitati vallavolikogu istungil Audru ja Paikuse valla ning Pärnu linna ühinemisleping ja otsustati taotleda haldusterritoriaalse korralduse muutmist, mille kohaselt on uue kohaliku omavalitsuse nimi Pärnu linn.

Krundid on liitumistega valmis oktoober 2019 (sh pinnasetööd, elekter, vesi, kanalisatsioon).

Lepi meiega aeg kokku ja tutvustame Teile uut elamurajooni lähemalt!
Kirjuta meile s****@r*****.ee

Koduleht: https://valgesalu.ee/

Kuulutuse link
48 640 € 20 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3102649
Krundi pind 2432 m²
Katastrinumber 62401:001:0219
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%