Müüa maja, 3 magamistuba - Raba 45, Keila, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Uus maja Keilas. Sissekolimiseks valmis. Energiamärgis B

Kinnistu, puitmaja, kogupind 149,5 m²

Lisainfo: uus torustik, avatud köök, parkett, garderoob, ventilatsioon, parkimine tasuta, sissepääs tänavalt, toad eraldi, eraldi sissepääs, uus elektrijuhtmestik, ühistransport, profiilplekk-katus
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, dušš, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, õhksoojuspump
Side ja turvalisus: turvauks
Ümbrus: mets lähedal, jõgi lähedal

EELREGISTREERIMISEGA kliendipäev juba homme 27.01.22 16.00-18.00. Oma tulekust ja ajast palume Teil teada anda tel ******* või t*****@p****.ee

Müüa väga hea ruumiplaneeringuga, avar ja valgusküllane perekodu Keilas. Novembris veel viimast lihvi saanud majad on koheseks sissekolimiseks valmis.

Pakkumisel 4toaline perekodu, kus elutuba/köök on lausa 50,3 m2. Loomulikult on pakutavas elamises olemas kõik suuremale perele vajalikud mugavused: 2 WCd, suur vannituba 2 dušiga ning saun, kuhu peaks mahtuma korraga leilitama vast 4-5 saunalist. Pärast sauna saab mugavalt minna otse majatagusele terrassile (23,5 m2) end jahutama. Muidugi on arhitekt pakutavat kodu planeerides mõelnud ka magamisruumi peale. Majas on 3 väga mõistlikus suuruses (15,5, 15,1 ja 12,7 m2) ning suurte akendega magamistuba, kus on ruumi nii voodile, riidekappidele kui ka lastele mängimiseks/õppimiseks. Mugavaks teeb elamise kogu maja hõlmav põrandaküte. See hoiab jalad soojad ka krõbedama külmaga.

Tegemist on puitkarkassmajaga, mis on ehitatud plaatvundamendile. Välisviimistluseks on kasutatud hallikat laudist ja katusekatteks on kiviprofiilplekk. Akendeks on Plasto 3kambrilised plastaknad. Välis- ja siseuksed puidust. Siseviimistluseks on põrandale paigaldatud korralik laminaat, märgades ruumides ja esikus on keraamiline plaat. Kütteseadmeks on Daikini Altherma 3 õhk-vesi soojuspump. Värske õhu tagab kogu majas soojustagastusega ventilatsiooniseade. Autode parkimiseks ja tuppa minemiseks on paigaldatud kivi sillutis.

Hoones on olemas tsentraalne vesi-kanalisatsioon ning 3x16A elekter. Kinnistule on võimalik juurde ehitada kuni 2 hoonet. Detsembri elektri arve oli ca 330.-EURi (sees sooja ca 23 'C).

Keila asub Tallinnas umbes 25minutise autosõidu kaugusel. Parimaks ühenduseks Tallinnaga võib vast pidada rongiliiklust. Keilas elab täna u 10 000 elanikku. Linnas on 3 kooli ja lasteaiad. Loomulikult on olemas ka spordirajatised. Harju KEK plaanib mõne aasta pärast rajada ka suurema elamuskeskuse, seega on Keila elamiseks igati hea ja peresõbralik koht. Esmakordselt mainiti Keilat (Keikæl) kirjalikes allikates 1241. aastal kümne adramaa suuruse külana. Hiliskeskaegses Eestis oli Keila üks viieteistkümnest linnaprivileegideta alevist. Liivi sõja ajal sai see tõsiselt kannatada ning pärast sõda jäi Keilasse vaid kirikuküla. Tähelepanuväärseks hooneks võib pidada Keila kirikut, mis on Harjumaa suurim keskaegne maakirik ja mille kirikutorn on Põhja-Eesti maakirikute seas üks kõrgemaid (50 meetrit). Keilas asus vasallilinnus, millest on tänapäeval alles ainult varemed. Linnusega oli seotud Keila mõis, mis kujunes üheks tähtsamaks Liivi ordu tugipunktiks Tallinna ümbruses. Alates 1989. aastast tegutseb mõisa peahoones Harjumaa Muuseum.

Lisaks on veel üks hea uudis! Täna on meil Teile pakkuda 2 kõrvuti asetsevat kodu seega kui on soov endale ise naabrit valida siis täna veel on see võimalus.

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Kuulutuse link
Plus Kinnisvarabüroo OÜ
Plus Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
249 999 € 1 672 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3403025
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 149.5 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2021
Seisukord Uus
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1014 m²
Katastrinumber 29601:001:0266
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%