Müüa äripind, büroo, 82,5 m² - Eha 8A, Kassisaba, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

MÜÜA ERALDI SISSEPÄÄSUGA OMAPÄRANE STUUDIO!

Kogupind 82,5 m², korteriomand, kivimaja

Lisainfo: vann, uus torustik, wc ja vannituba eraldi, avatud köök, eraldi sissepääs, elekter, parkimine tasuta, vesi
Köök: köök, külmik, köögimööbel
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Side ja turvalisus: Internet, aiaga ümbritsetud

ERALDI SISSEKÄIGUGA STUUDIOL
On privaatne trepikoda kuhu keegi teine ei pääse. Trepikojas on stiilne punase käsipuuga trepp ja täiendav panipaiga ruum. Stuudio pindala 82,5 m2 jaguneb ilusalt viieks avaraks tsooniks, millest esimene on integreeritud garderoobkapiga eesruum, edasi mahukas elutuba seina süvistatud riiulitega, köögi ja söögialas on kvaliteetne köögimööbel ja integreeritud tehnika, magamistuba, avatud vannituba ja eraldi tualettruum. Kõik on äärmiselt maitsekalt viimistletud kasutades seintel lubjakrohvi vahetult välja tuues paekivi elemente. Puitparkett põrandakatted annavad ruumidele hubasust ning punased radiaatorid omakorda isikupära.
•Seega, võtke kohe ühendust kui huvi tekkis.

MAJA REKONSTRUEERITI 2009
Villa Eha asub Tallinna kesklinna miljööväärtuslikus piirkonnas põlise Kassisaba asumi vaiksel kõrvaltänaval. Linna kesksed väljakud ja pargid paiknevad Villa Ehast kõigest 10-minutilise rahuliku jalutuskäigu kaugusel.

Villa Eha on arhitektuurimälestis, mille on aastatel 1945.-1946. kavandanud arhitekt Nikolai Kuzmin (Narva-Jõesuu rannahoone arh.). Funktsionalistlike joontega kapitaalse kivihoone juures on säilitatud kõik iseloomulikud detailid – stukk-reljeefid fassaadil (skulptor Enn Roos), karniisid, õhulised metallist reelingpiirded, endisaegses võtmes trepikojad.
Väärikad sepislahendused ja tammetoonis uksed-aknad on valmistatud ajaloolisi profiile järgides maja algupärandist lähtuvalt. Elamul on suurepärased proportsioonid, hea valgus ja värvilahendus harmoonia.

KRUNT JA GRILLI KOHT
Villa Eha avarat krunti (2110m2) piirab esinduslik metallvarbadega aed. Aiast leiame ainulaadse enam kui 60 valgustiga efektse ja ökonoomse valguslahenduse. Õue kõnni- ja sõiduteed on sillutatud nunnakivi ning hinnalise punase ja halli graniidiga. Villa Eha hoovi lahenduse autor on arhitekt Kersti Lootus (ka Kadrioru Park).

PARKIMINE
Korteri juurde kuulub üks parkimiskoht aiaga piiratud hoovis vahetult korteri akende all ning külaliste kasutada on veel lisaks üks üldkasutatav parkimiskoht. Hoovi saab puldiga avatavast automaatväravast. Elaniku parkimistasu (soodustusega) tänaval parkides on 120 eurot aasta ning parkimisõigus kehtib kogu Kassisabas.

NAABRID
Hoones on 12 korterit, neist valdav osa pikajalised elanikud. Naabrid on viisakad ja heades suhetes ning oma kodu ja ümbruskonna suhtes hoolivad.

ÜMBRUSKOND
Lähiümbruskonnas on uuemad ja vanemad renoveeritud kortermajad. Jalutuskäigu kaugusel Vanalinn, restoranid ja bussipeatused. Kõrval Meriton SPA, kus kõik võimalused sportimiseks (ujula, jõusaal, jne).

TULGE VAATAMA!

Kuulutuse link
LAAM Kinnisvara OÜ
LAAM Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
139 800 € 1 695 €/m²
Müüa äripind
Müüa äripind www.kv.ee/3151087
Tube 3
Üldpind 82.5 m²
Korrus/Korruseid -1/2
Ehitusaasta 2009
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Krundi pind 2110 m²
Katastrinumber 78401:108:2130
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%