Müüa korter, 2 tuba - Kivila 21, Mustakivi, Lasnamäe, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Hubaselt suur kahetoaline korter

Korteriomand, paneelmaja

Lisainfo: rõdu 3 m², parkimine tasuta, seinakapp, toad eraldi, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, rõdu kinnine
Köök: elektripliit, köök 12 m², külmik, köögimööbel
Sanruum: uus torustik, wc ja vannituba eraldi, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, valvesüsteem paigaldatud, trepikoda lukus, turvauks
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid ühel pool, Pirita Jõgi jõgi 1,4 km, ümbruses korterelamud

Hinnatult läbi elamu planeeringuga valgusküllane korter asub üheksakordse korruselamu esimesel korrusel. Uuendatud kvaliteetsetest plastakendest avaneb avar segamatu vaade nii elamu küljele kui ka ette kõrghaljastusega hoovi. Suurepärane võimalus on tervitada päikesetõusu magamistoas asuvalt rõdult ja nautida päikeseloojangut nii köögist kui ka elutoast.

Korter on läbinud korraliku remondi mõni aeg tagasi, mil sai sirgestatud kõik lae- ja seinte pinnad, välja said osaliselt vahetatud siseuksed, lihvitud said kilpparketid elu- ja magamistoas, paigaldatud uus PVC-kate kööki ning esikusse uus laminaatparkett. Korter on aastatele hästi vastu pidanud kuid vajaks siiski kohati kaasajastamist uue omaniku maitse järgi.

Korteri eelisteks on mõnus valgusküllasus, vaikne hinnatud asukoht ja omapärane nurgapealne planeering, kõik toad asetsevad eraldi. Korteril on korralik turvauks ja lisauks võimaliku müra vähendamiseks. Korter müüakse koos kappide ja köögimööbliga, soovi korral jääb sisse ka muu mööbel. Meeldivalt suur klaasitud rõdu on seestpoolt soojustatud.

Kõrvalkulud keskmiselt suvel/talvel 60 - 150 euro piires, lisandub tasu kasutatud elektri ja vee eest. TV ja internetiühenduse tagab Elisa ja STV.

Elamul on tegusalt tugev korteriühistu, elamul uuendatud katus, soojustatud küljed, trepikojad on remonditud ja varustatud fonolukkudega. Vee- ja kanalisatsioonitorustik on vahetatud. Parkimisvõimalus on elamu ees, ühistu poolt väljastatud lubade alusel. Lastele on rajatud elamu ette mänguväljak

Ümbruskonda iseloomustab hästi välja arenenud ja aastatega kujundatud infrastruktuur, käeulatuses kõiksugu kauplused, Selveri ja Maxima XXX kaubanduskeskus, eesti ja vene lasteaiad - koolimajad ning rikkalikud söögikohad.

Spordihuvilistele hea võimalus sportimiseks elamu lähistel Fitnessi ja Fortuna spordikompleksis ning läheduses asuvatel terviseradadel, Pirita jõgi oma ürgoruga väikese jalutuskäigu kaugusel. Väga hea ja kiire ühistranspordiühendus kõigi Tallinna linnaosadega, kesklinna vaid 15 minutiga isegi tipptunnil.

Kuulutuse link
Falkenberg Kinnisvara OÜ
Falkenberg Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
79 800 € 1 430 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3142864
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 55.8 m²
Korrus/Korruseid 1/9
Ehitusaasta 1984
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78403:310:0130
Energiamärgis D
Kulud suvel/talvel 60 € / 120 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%