Müüa maja - Pedaja tn 4, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

METSAÄÄRNE KODU NÕMMEL/LIIVAL

Kinnistu, kogupind 337 m²

ID: 00040
Teie kõne suunatakse omanikule kui helistate Reales.ee telefonil ja sisestate ülaltoodud ID koodi.

Kaunis, suurepärase asukohaga maja Nõmme linnaosas, Liiva asumis on viimane elamutega tänav metsa kõrval. Maja asub Tallinna kesklinnast 10 minutilise autosõidu kaugusel, lähimasse bussipeatusesse jalutab 5 minutit, lähedal on SELVER ja Järve Keskus, 3 minuti kaugusel on Liiva raudteejaam, mis viib teid mugavalt ja kiirelt Balti Jaama, 800 m kaugusel asuvad Järve metsa terviserajad, kus saab mõnusalt sporti teha. Laste jaoks asuvad lähedal koolid ja lasteaiad ning romantiliste õhtusöökide nautimiseks on kohe kodu lähedal restoran Mimosa.

Müüdav kivimaja rajati 1973. aastal ning on olnud vaid ühe perekonna koduks. Esmalt ehitati hoone I korruselisena, kande- ja siseseinad silikaattellistest, vahelaed raudbetoonist, 2000ndatel ehitati peale II korrus. Maja on jooksvalt renoveeritud ja kaasajastatud, viimati sel suvel, mil värskendati I korrus. 2018. aastal soojustati penoplastiga ning viimistlusena krohviti ja värviti üle maja välisseinad, lisaks paigaldati uus energiatõhus õhk-vesi küttesüsteem koos küttetorustiku ja radiaatoritega. Suvel jahutab tubade siseõhku 2 soojuspumpa!

Majal on kokku kuus tuba, elamispinda 220 m2 (sobib hästi kasutamiseks ka kahele leibkonnale!):
I korrusel asub suur 50 m2 elutuba, mille läänepoolses küljes asuvad suured maast laeni aknad ning klaasuks, mille kaudu pääseb suurele kinnisele terrassile pärastlõuna päikest nautima või grillima. Elutoas annab hubasust soojustsalvestav kamin. Samuti asub I korrusel väike kööginurk koos puupliidi ja -ahjuga, vannituba, magamistuba (20m2), tuulekoda-esik-garderoob, sauna kompleks leiliruumi ja duširuumiga ning trepihall panipaikadega. Leiliruumi on paar aastat tagasi paigaldatud uus puuküttega kerisahi.
II korrusel asub 2 lastetuba/magamistuba (kumbki ca 15m2) - mõlemast toast pääseb päikselisele rõdule. Lisaks paiknevad ülakorrusel master-bedroom (ca 25 m2) eraldi maalilise metsavaatelise rõduga, suur ja avar elutuba koos õhkkütte-kaminaga(soojustagastus igasse tuppa eraldi) ning katuseakendega õdus köök.
Tubade põrandakatteks on valdavalt mõlemal korrusel aegumatu tamme-saare liistparkett, mis värskelt õlitatud ja vahatatud. Parketi mustris on kasutatud väärispuidust friise ja ornamentikat, lastetubades on faasitud tammelauast täispuit põrandad.
Kõik aknad on kaasaegsed 3-kordsed selektiiv pakettaknad.
Garaaž mahutab ilusti ka suuremat sõiduautot ja on suletav mugavalt liuguksega. Majal on betoon täiskelder abiruumidega(6tk.), kus võimalus hoida hoidiseid, kasutada ruume töökojana, veinikeldrina, lõpuni ehitada puhkeruum/jõusaal jne võimalused.
Kinnistul asub laste mänguväljak, majatagune suur puukuur/abihoone, viljapuuaed (erinevad õunapuud, pirni- ja ploomipuud, sõstrad, vaarikad, karusmarjad jne), õueala piirab uus puit-lippaed ja 3D keevisvõrkaed. Garaazhi esine autosissesõidu tee ning jalgvärava tee maja peaukseni on valatud või uunikivi all.
NB! Vaiksed ja rahulikud naabrid on selle kodu lisandväärtuseks!
HELISTA ja lähme vaatama!

Kuulutuse link
380 000 € 1 128 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3383368
Tube 6
Üldpind 337 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1973
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 847 m²
Katastrinumber 78404:403:1550
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%