Müüa maatükk, elamumaa - Eha 31, Elva linn, Elva vald, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

OSTA HEA HINNAGA KINNISTU ELVAS

Krunt 1 170 m², detailplaneering tehtud

Lisainfo: tsentraalne vesi

Imelises Elvas on lausa neljal perel võimalus endale maja ehitada metsa veerele. Kunagi sündisid ühest suuremast kinnistust neli "sõsar-kinnistut". Nende nimed on Eha 20, Eha 22, Eha 31 ja Eha 33. "Õdedel" on üks ühine eesmärk - olla koduks õnnelikule perele!

Eha 31 on kõige romantilisem neljast "õest". Igal hommikul suunab ta kibuvitsapunaliselt õhetava pale päikese poole, et saata teele selle päeva head mõtted. Ta ehitis ennast värviliste õitega ning ootab teepervel printsi valgel hobusel. Hetkel, mil ta ei unista õnnelikust ja igavesest koosviibimisest oma uue perega, lappab ta unelevalt detailplaneeringut. Ta teab, et tema unistuste kodus saab olla maksimaalselt 2 ehitist (ehitusalune pind kuni 250m2). Maksimaalne kõrgus hoonel võib olla 8,5 m ning katusekalle peab jääma vahemikku 0-45 kraadi. Välisviimistluses võib kasutada puitu, kivi, krohvi ja klaasi. Välispiirdena on seal lubatud madalat (kuni 1,2m) puit-, võrkaeda. Võib istutada heki.

Arbimäe ja Kulbilohu piiril asuvatel kinnistutel on olemas elektri (3x16A), vee- ja kanalisatsiooniliitumised. Kinnistutele pääs on planeeritud Eha tänava tupikust rajatava uue tänavalõigu kaudu. Kuna Eha tänava ja planeeringuala kõrguste vahe on suur, kuni 10m, siis momendil kasutatakse võimalust sõita Kulbilohu tänava kaudu. Parkimine on ettenähtud kinnistusiseselt.

Ehk oled Sina Eha 31 eluarmastus? Uuri järele!

NB: uut omanikku ootavad Eha 20, Eha 22, Eha 31 ja Eha 33

Kuulutuse link
Domus Kinnisvara
Domus Kinnisvara
Vaata firma profiili
15 900 € 13.6 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3173802
Krundi pind 1170 m²
Katastrinumber 17002:003:0041
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%