Müüa maja, 3 magamistuba - Saviranna tee 150, Saviranna, Jõelähtme vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Hullumeelseim hind kinnistule mere kaldal

Kinnistu, kivimaja, elamispind 170,7 m², kogupind 203 m²

Lisainfo: rõdu 20 m², garaaž, parkimine tasuta, tööstusvool, pakettaknad, ühistransport, panipaik, keldrikorrus, terrass, garderoob, telliskivisein, sileplekk-katus
Köök: elektripliit, köök 7,5 m²
Sanruum: saun, dušš, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, põrandaküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, naabrivalve, aiaga ümbritsetud
Ümbrus: Ihasalu laht meri 40 m, mets lähedal, ümbruses eramud, äärelinnas, teed keskmises seisukorras, naabrid ühel pool

Just sinule, kes sa otsid omale merega piirnevat eksklusiivset elamist Tallinna lähistel. Nimelt on müügile saabunud Saviranna külas, kõrgel pankrannikul asuv kinnistu koos majaga. Tänu paljudele põhjapoolsetele põlispuudele on kinnistu turvaliselt kaitstud külmade tuulte eest kuid samas lõunapoolt avatud rõõmsale päikesepaistele.

Huvi korral võta ühendust otse omanikuga Mikk Põlluaas telefon ******** email m****@p*******.ee

Madalvundamendile ehitatud lummava merevaatega maja ehitusalune pind on 120,8 m2, millest suletud netopinda on tervelt 203 m2 ja eluruumide pinda on kokku 170,7 m2. Maja ümberehitamist suvilast majaks alustati umbes 10 aastat tagasi ja hetkeolukorras on veel palju töid tegemata, mis aga annab uuele omanikule võimaluse täiustada kõike oma maitse kohaselt.

Keldri - ja esimene korruse vahelaed ja põrandad on valatud monoliitsest raudbetoonist, teisel korrusel on kandvaks konstruktsiooniks puit. Maja kütteallikaks on valitud vesipõrandaküte, mis on osaliselt välja ehitatud. Puitlaudisega viimistletud maja elektrivõimsus on 3 x 25 A. Vesi on tsentraalne, kanalisatsioon aga lokaalne, mahuti (võimalus on liituda tsentraalse kanalisatsiooniga).

Kahekordse maja keldrikorrusel asub garaaž (17,4 m2) ühele autole, töötuba, panipaigad, katlaruum, saun, dušš, ja välja ehitamata kaminaga sauna kaarjas eesruum. Samas asub veel väljapääs hoovi uksest päikeselisele merepoolsele terrassile.

Esimeselt korruselt leiame kinni ehitatud väikese terrassi koos eeskojaga, meeldivalt suure köögi, WC koos duširuumiga, kamina ja pisut kõrgemal tasapinnal asuva võrratute vaadetega superavara rohkete aknapindadega elutoa, mida võib ka tantsusaalina kasutada.

Teine korrus on rikastatud kolme eraldiseisva magamistoaga, igal magamistoal on oma privaatne rõdu, vaadetega kas merele või siis hoovi. Kõiki kolme korrust ühendab korralik omapärane keerdtrepp. Olemas kehtiv hindamisakt 160 000 eurole.

Merega piirnev kinnistu on aiaga ümbritsetud ja korralikult hoolitsetud. Rebala muinsuskaitsealal asuv Saviranna küla piirneb merega lausa 2,8 kilomeetri ulatuses, tegutseb MTÜ Saviranna Külaselts. Paljud ümbruskaudsed suvilad on ümber ehitatud majadeks ja enamik elab kohapeal aastaringselt. Koolibuss ja ühistransport peatuvad kinnistu kõrval, Kallavere/Maardu on 2 km kaugusel, kustkohast leiab kõik eluks vajalikud infrastruktuurid. Tallinna linnapiirini 22 kilomeetrit ja vaid 20 minutilise ummikutevaba autosõidu kaugusel.
Looduslikke vaatamisväärsusi täiendavad veel Kostivere karstiala, Jägala juga, loopealsed, hiidrahnud, Maardu mõisakompleks, Jõelähtme kirik, postijaam ja kivisild. Kaitseala sees asub Rebala muuseum. http://joelahtme.kovtp.ee/saviranna-kula

Kuulutuse link
Falkenberg Kinnisvara OÜ
Falkenberg Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
117 000 € 576 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3119482
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 203 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1985
Seisukord Keskmine
Valmidus Katusega karp
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1102 m²
Katastrinumber 24504:005:0006
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%