Müüa korter, 4 tuba - Paepargi 50/1-32, Pae, Lasnamäe, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

BRONEERITUD!

Korteriomand, paneelmaja

Lisainfo: rõdu , tsentraalne vesi, parkett, garderoob, ventilatsioon, ühistransport, toad eraldi, lift, tõrvapapist katus
Köök: avatud köök
Sanruum: vann, dušš, wc ja vannituba eraldi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus

Kadriorg ja linna suurim roheala Kadrioru park asuvad vaid 5 min kaugusel. Kohe kõrvale jäävad Pae järv ja roheline Pae park.
Paepargi 50 müüa uued ja kvaliteetsed elamispinnad, mille katastritunnus on 78403:301:1160 ja pindala 7047m2. Kinnistule ehitatakse 2 korterelamut Paepargi 50/2 (8 korrust) ning Paepargi 50/1(14 korrust).
Arendaja Nordkapital OÜ ja ehitaja Remet AS.
Arhitekt Peeter Pere Arhitektid OÜ.
Majade ehitus algas veebruar 2019. Majad valmivad juba juuni lõpuks 2020.a.

Kvaliteetsed ja energiatõhusad kõrghooned Lasnamäel, Paepargi tn 50/1 ja Paepargi tn 50/2! Avarad vaated ja väga hea asukoht on selle uusarenduse märgusõnaks. Korterid on 1-4 toalised väga praktiliste ja hästi läbimõeldud planeeringutega! Igal korteril on klaasitud rõdu.
Modernsed linnakodud kerkivad peresõbralikku ja kaunisse elukeskkonda, kus on mugav bussiliiklus ja mille elukeskkonna kaasajastamisse on Tallinna linn viimastel aastatel palju investeerinud.

PLANEERING JA SISEVIIMISTLUS

Siseviimistlus on modernselt hele, kõrged aknad ja laed lisavad kodule avarust ja valgust. Korterite planeeringud on avarad ja hästi läbimõeldud. Korteri seinad on viimistletud heledates toonides, tooni saab valida iga Ostja ise. Vannitoa ja WC seinu katab keraamiline plaat ja põrandaid keraamiline plaat standardvalikust; libisemiskindluse klass A/R9. Eluruumides (sh esikus): laudparkett standardvalikust (lakitud naturaalne tamm) – ostja saab valida, kas hele või naturaalne tammeparkett. Korteri välisuks: heli- ja tulepidavusega uks. Tubade uksed: sileuks (spoon).
Aknad ja rõduuksed - kolmekihilised PVC aknad ja rõduuksed, seest valge ning väljast erivärv vastavalt arhitektuurile, avanemine vastavalt spetsifikatsioonile.
Sanitaartehnika Grohe või analoog - vastavalt arhitektuurile.
Rõdude ja lodžade põrandad ja laed betoonpindadega. Rõdu ülemine ja alumine osa on klaasitud, vastavalt projektile.

ELEKTRI- JA NÕRKVOOLUSEADMED

TV: korterisisene võrk vastavalt projektile.
Telefon: korterisisene võrk vastavalt projektile.
Valve: valvekaabeldust ei ole.
Fonolukusüsteemid, peaukse avamiseks esiku seinal telefon.
Pistikud, lülitid: Eljo TREND või analoog, paigaldatud vastavalt projektile.

EHITUSLIK INFO

Ehitaja Remet AS. Energiaklass B, Vundamendid on betoonkonstruktsiooniga. Välisseinad 3 kihilised soojustatud monteeritavad betoonpaneelid. Vahelagede kandetarindid on monteeritavad r/b õõnespaneelid. Aknad ja rõduuksed: 3 x klaas-paketid PVC raamid. Rõduklaasid ja piire, värvitud alumiinium raamid ja kirgas klaas, põrand monteeritav r/b plaat. Kasutatakse kõrgetasemelisi tuleohutusnõudeid. Tehnilise ruumi laed ja korteriga külgnevad seinad vooderdatud spetsiaalse helisummutava min. villast matiga. Lagede kõrgus kuni 2,7 m. Sundventilatsioon soojustagastusega ja vesipõrandaküte. Hoone soojavarustuse liigiks on kaugküte.


KORTER

Kõikidel korteritel on klaasitud rõdud.
Müügihinnas sisaldub siseviimistlus, vannitoa sanitaartehnika ja panipaiga maksumus.
Panipaigad ja parkimiskohad määratakse erikasutusõigusega korteri juurde.

MAJAD

Kaasaegse arhitektuuriga korterelamud on 8- ja 14- korruselised monteeritavatest r/b paneelidest klaasitud lodžadega. Avade paigutus ja kuju annab fassaadidele iseloomuliku rütmi. Värvilahendus tuleneb lähiümbruse hoonete viimistlusest.
8-korruselises hooneosas on 42 korterit, 14-korruselises hooneosas on 65 korterit. Hooned on varustatud liftidega.
Põhilised välisviimistlusmaterjalid on värvitud r/b ja klaas. Mõlemate eluhoonete juures on prügikonteinerite abihoone - prügimaja. Krundil on kaks lastemänguväljakut.

PARKIMINE

Parkimine on lahendatud omal krundil (136 kohta) ja Paepargi tänav T5 kinnistu (18 kohta, avalikud. 8-ja 14-korruselisi hooneosasid ühendab -1.korrusel parkla, millel on lisaks parkimine ka katuse tasapinnal. Parkimiskoha hind katuse all maksab 7000.00 eurot. Lahtises parklas parkimiskoha hind on 2500.00 eurot.

MÜÜGIPROTSESS

Remet AS on suurte kogemustega ja pikaajaliselt tegutsenud ehitusettevõte. Remet AS on edukalt ehitanud ja arendanud mitmeid kinnisvaraarendusi, sealhulgas näiteks Viimsi Majad (Nelgi põik 1, Nelgi tee 5, Hüatsindi tee 1 ja 2), Kärneri uusarendus Rocca al Mares (Kärneri 1, 3, 5, 6), Tatari kodu (Uus-Tatari 12).

Lepingu hinnas sisaldub:
• Korteri broneerimiseks sõlmitakse broneerimisleping, mis kehtib notariaalse võlaõigusliku lepingu sõlmimiseni (kuni 4 nädalat). Broneerimistasu on 2000 EUR;
• Notariaalse võlaõigusliku lepingu alusel tasub ostja vähemalt 10% müügihinnast;
• Ülejäänud müügihinna summa tasub ostja notariaalse asjaõigusliku lepingu alusel hiljemalt septembris 2020.

ASUKOHT

Lähedal absoluutselt kõik eluks vajalik- koolid, lasteaiad, kauplused, ühistranspordipeatused, terviserajad, Kumu kunstimuuseum ja söögikohad. Kauplustest lähimad on Liikuri Maxima. Asukoht üllatab ka idamaiste toidukohtade valikuga. Spordisõpru rõõmustab Lasnamäe kergejõustikuhall, Virbi, Kärberi MyFitness ja jalgpalliväljak. On olemas korralikud kergliiklusteed ja puhkealad.

Kuulutuste juures olevad fotod ja 3D pildid on illustreerivad.
Rohkem infot: www.paepargi.ee




DOMUS KINNISVARA on 2002. aastal asutatud kinnisvara maakleriteenust, hindamist, konsultatsiooni, investeerimist ning arendust korraldav ettevõtete grupp, mille esindused asuvad üle terve Eesti.

MUUDAME SINU ELU PAREMAKS LÄBI USALDUSVÄÄRSE MAAKLERITEENUSE!
Sajad klientide soovitused www.domuskinnisvara.ee lehel toovad esile meie konsultantide professionaalsust, sõbralikkust, korrektsust ja abivalmidust ka kõige keerulisemate tehingute juures. Võta ühendust ja paneme personaalse müügiplaani paika!

Uue kodu aitab osta LUMINOR
Domus Kinnisvara klientidele on Luminori laenuleping 50% soodsam.
Finantsteenuseid pakub Luminor Bank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Kuulutuse link
Domus Kinnisvara
Domus Kinnisvara
Vaata firma profiili
195 000 € 1 916 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3128271
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 101.8 m²
Korrus/Korruseid 8/14
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%