Müüa äripind, majutus - Viirisepa, Pärna, Hiiumaa vald, Hiiumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Enampakkumise objekt.

Kinnistu

Lisainfo: boiler, toad eraldi, kinnine hoov
Sanruum: dušš, saun
Küte ja ventilatsioon: elektriküte, kamin, kamin

Kohtutäitur müüb avalikul elektroonilisel enampakkumisel Kohtutäiturite ja Pankrotihaldurite Koja oksjonikeskkonnas https://www.oksjonikeskus.ee vara:
Kinnisasi asukohaga Viirisepa kinnistu, Pärna küla, Hiiumaa vald, Hiiu maakond. Kinnisasi on sisse kantud Tartu Maakohtu registriossa 647933, katastritunnus 17501:003:0084, ärimaa 100% pindalaga 0,98 ha.

KIRJELDUS: Kogu kinnistu sihtotstarbe muutmine elamumaaks on võimalik siis, kui kinnistut ka vastavalt kasutama hakatakse. Tegemist on Lõuna Hiiumaal asuva Sõru Puhkekülaga (http://viirisepa.ee). 9800 m² suurune kinnistu on piiratud roigasaiaga. Puhkeküla koosseisu kuulub 2 suuremat puhkemaja, 4 väiksemat puhkemaja, saunamaja ning paargu ehk suveköök, mille nimetus on ehitusregistris grillipaviljon. Kõikidel majadel on terrass, WC ja duširuum. Suuremad majad on ka talvel kasutatavad. Puhkeküla kodulehe andmetele tuginedes on suvel magamiskohti 20, lisakohti 10.Talvel magamiskohti 12.
Mõlema suurema maja ehitusalune pind on 128 m², üldpind 170 m². Ühekorruselised katusekorrusega freespalkkonstruktsioonil hoonete katused on kaetud onduline plaatidega. Majadel on puitraamidel kahekordsed klaaspakettaknad. Hooned on välisel vaatlusel heas korras. Hoone I korrusel on avatud planeeringuga köök-elutuba, saunaruumid ning II korrusel 2 eraldi magamistuba, millest ühel on pääs rõdule. Siseviimistluse seisukord on hea. Küte: kamin, elektriradiaatorid. Saunas elektrikeris. Soe vesi elektriboileriga.
4 väiksema maja (igal ühel eraldi) ehitusalune pind on 21 m², üldpind 12,8 m². Ühekorruselised freesprusskonstruktsioonil hoonete katused on kaetud onduline plaatidega. Majadel on puitraamidel kahekordsed klaaspakettaknad. Hooned on välisel vaatlusel heas korras. Hoonetes on avatud planeeringuga tuba koos sööginurgaga ning eraldi wc/duširuum. Umbes 1/3 osas on toa peale ehitatud veel eraldi magamisosa 2-3 inimesele. Siseviimistluse seisukord rahuldav. Hoonetes on elektriküte elektriradiaatoritega, soe vesi elektriboileriga.
Saunamaja ehitusalune pind on 30 m², üldpind 24 m². Ühekorruseline freesprusskonstruktsioonil hoone katus on kaetud ondulainiga. Majal on puitraamidel kahekordsed klaaspakettaknad. Hoone on välisel vaatlusel heas korras. Hoones on avatud planeeringuga tuba koos kööginurgaga, wc ja saunaosa. Saunaosa peale ehitatud veel eraldi magamisosa 3-4 inimesele. Siseviimistluse seisukord rahuldav. Küte: kamin ja el.radiaatorid. Soe vesi el.boileriga.
Grillipaviljoni täpne üldpind on teadmata, sest ehitusregistris on märgitud ehitusaluseks pinnaks 20 m². Tegelikkuses tundub ehitusalune pind jäävat 50-60 m² juurde. Tegemist puithoonega, mille katusekattematerjaliks on onduline plaadid, puitraamil lihtklaasiga aknad. Hoones on avatud planeeringuga lahtine maakividest kaminaga saal ning baarinurk.
Kogu puhkeküla saab vee naaberkinnistul asuvast puurkaevust. Kanalisatsioon on filterväljakuga, mis paikneb naaberkinnistul. Elekter saadakse praegu naaberkinnistult, peakaitse 3x50 A.
Kinnistu asub ca 800 m kaugusel Sõru sadamast ja piirneb Sepaste-Sadama teega. Kaugus maakonna keskusest Kärdlast ca 42 km. Lähim bussipeatus asub puhkeküla kõrval. Naabruses asuvad hoonestatud kinnistud ja põllumaad.



Alghind: 103 900 euro(t).

Enampakkumisel osalemiseks tuleb end registreerida oksjonikeskkonnas käesolevas teates nimetatud vara lehel, mille püsilink on: https://www.oksjonikeskus.ee/oksjon/view/?okid=61328 ning tasuda tagatisraha 10 390 eurot Rocki Albert, kohtutäitur arveldusarvele nr EE631010010320236013 (SEB). Makseselgitus: „Tagatisraha 14.06.2021 13:30 oksjonil ID61328 osalemise eest. Kinnisvara: Viirisepa, Hiiumaa vald, Hiiu maakond“. Tagatisraha loetakse tasutuks selle laekumise hetkest. Tagatisraha peab olema laekunud hiljemalt 14.06.2021 kell 13:30. Hilisemaid laekumisi ei arvestata. Ostja makstud tagatisraha arvatakse ostuhinna sisse, teistele enampakkumisest osavõtnutele tagastatakse see enampakkumise päevale järgneval tööpäeval.

Enampakkumisele registreerimine algab 24.05.2021 kell 15:00 ja lõpeb 14.06.2021 kell 13:30.

Isik registreeritakse enampakkumisel osalejaks, kui registreerimistaotlus ja selle vajalikud lisad vastavad enampakkumise tingimustele , tagatisraha on tasutud ja isik võib enampakkumisel pakkujana osaleda.

Enampakkumine algab 14.06.2021 kell 14:00 ja lõpeb 21.06.2021 kell 14:00. Pikeneva lõpu intervall on 1 minut(it).

Enampakkumisel tehtavate pakkumiste samm on 500 euro(t).

Pakkumisi saab teha ainult oksjonikeskkonnas vastavalt oksjonikeskkonnas näidatud tingimustele.

Elektroonilise enampakkumise võitja peab tasuma ostuhinna enampakkumise lõppemise päevale järgneval tööpäeval TMS § 93 lg-s 3 sätestatud viisil. Kui ostuhind ületab 12 700 eurot, tuleb ostuhinnast üks kümnendik tasuda enampakkumisele järgneval tööpäeval ning ülejäänud hind tuleb tasuda 15 päeva jooksul.

KOLMANDATE ISIKUTE ÕIGUSED
Kohtutäiturile tuleb enne enampakkumise algust teha teatavaks oma õigustest müüdavale asjale, kui nendest ei ole kohtutäiturile veel teatatud, ja neid õigusi kohtutäituri nõudmisel põhistada. Isikutel, kellel on enampakkumist takistavaid õigusi, tuleb saavutada kokkuleppel sissenõudjaga või kohtulahendi alusel enne tulemi jaotamise päeva enampakkumise lõpetamine või peatamine.

VARAGA TUTVUMINE. TÄIENDAV INFO
Kinnisasjaga tutvumine toimub eelnevalt kokkulepitud ajal kinnisasja asukohas. Tutvumiseks palun eelnevalt helistada maaklerile Kaie Roos, gsm +*** *** ****, e-post k*********@p*****.ee. Kohtutäituri büroo kontakt: telefon *******, ******* e-post i****@a******.ee, s**************@a******.ee.

Teadaande number *******
Otseviit teadaandele: https://www.ametlikudteadaanded.ee/ee/Kohtut%C3%A4itur%20Rocki%20Albert/enapakkumine-myyk/taitemenetluses-kinnisasja-enampakkumine/2021/5/24/1763151


Kuulutuse link
Pindi Kinnisvara
Pindi Kinnisvara
Vaata firma profiili
103 900 €
Müüa äripind
Müüa äripind www.kv.ee/2958416
Seisukord Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 9800 m²
Katastrinumber 17501:003:0084
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%