Müüa korter, 3 tuba - Alasi 5-11, Kopli, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

MUGAV PLANEERING, RÕDU ÕHTUPÄIKESE POOLE!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: rõdu 4,7 m², parkett, lift, parkimine tasuline, maa-alune garaaž, kinnine hoov, pakettaknad
Sanruum: vann
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, gaasiküte
Ümbrus: meri lähedal

Kolmetoaline mugava planeeringuga korter vaatega Alasi tn poole. Rõdule paistab õhtupäike.

Livenilt on võimalus tellida ka kogu korteri sisustus - koli koju, mitte korterisse! Loe lähemalt allpoolt ning võta rohkemaks infoks ühendust Christeliga!

UUS PIIRKOND - KOPLI
Kes on viimasel aastal Koplis silmad lahti jalutanud, teab, et seda Koplit, mis sai kunagi Politseikroonikas tuntuks, enam ei ole. Kuhu ta kadus? Ei tea. Aga läinud ta on. Sinna, kus oli vana Kopli, tuleb uus Kopli. See ei juhtu paari kuuga, aga see juhtub paari aastaga.

KOPLI NÄOGA MAJA
Alasi 5 ei tule tühja koha peale. Koplil on väga pikk lugu ja väga selge oma nägu. Me tahame, et Alasi maja fassaad oleks selle sama iseloomu uus tõlgendus. See ei ole ehk tavapärane, aga Kopli ei olegi tavapärane.

KAKS MERD JA ÜKS SUUR PARK
Nii mõnigi unistab elust mere ääres. Ühel pool Koplit on suplusrand, mis läheb küll sügavaks umbes- täpselt keset Soome lahte, aga mõnus sellegipoolest. Teisel pool on vähetuntum ja seega ka privaatne lahesopp, kus lahedalt oma mõtteid mõlgutada. Vähemalt legendi järgi olevat seal ka virmalisi hea vaadata.
Minutite kaugusel ootab ka avar Kopli park, et lendavaid taldrikuid loopida, jooksmas käia või siis vaadata, kuidas koer jooksmas käib. Naabruses, Põhjala tehases, areneb uus loomelinnak. Pagariäride ja restoranide taassünd on alanud, näiteks F. M. Dostojevski.

SEE EI OLE KESKLINN, SEE ON HOOVIKULTUUR
Ükskõik, kui väga me tahaks öelda, et “vanalinn on jalutuskäigu kaugusel”, siis tegelikult see päris nii ei ole. Isegi rattaga annab vändata. Siin ongi asjad natuke teistsugused.
Meil on natukene naiivne unistus, et just Koplis saaks alguse hoovikultuuri renessanss. Seetõttu on enamik haljastusest marjapuud, viljapuud ja peenrad. On kohad, kus grillida. On kohad, kus mängida peitust. On kohad, kus teha põlved poriseks (isegi kui sa oled üle kolmekümne).
Me tahame, et ka linnas saaks näidata lastele, kuidas värske aedvili kasvab. Ja seda iseendalegi meenutada.

#KÕIGIKOPLI
Kopli on sõbralik koht. Lastesõbralik, koertesõbralik, sõprade sõbralik. Ka Alasi 5 ei ole ülemäära pisike ega ülemäära suur. Kokku tuleb siia umbes nelikümmend neli kodu, mis üsna suure tõenäosusega elavad sarnasel lainepikkusel. Midagi, mida selle lõigu pealkiri võib-olla isegi natukene reedab.

KA SINA KUJUNDAD UUT KOPLIT
Heitliku saatuse visandatud Kopli tähendab põnevaid kooskõlasid, vastandlikke vorme ja erilist meeleolu.
Ta on alati lõpetamata ja kujutlusvõimet erutav.
Alasi 5 sisustuspaketid oma Kopli moodi visandlikkuses inspireerivad katsetama, stiile miksima ja detaile lisama. Oma kodu käekirja leidma.
Vali oma still: Kopli, København, Concord.

KOLI KOJU, MITTE KORTERISSE
Ostes kodu Livenilt on Sul võimalik valida mitte ainult parketti ja seinavärvi, vaid ka kohtkindlat mööblit. Ja mööbliostu saab finantseerida kodulaenuga. Sest kodu ilma mööblita on lihtsalt korter.

PARGI MUGAVALT
 RATASTE ARVUST HOOLIMATA
Täiusliku liikumisvabaduse nimel on maja all ruumi nii nelja-, kolme-, kahe- ja miks mitte ka üherattalistele sõidukitele. Jalgrataste ühine hoiuruum ja panipaigad asuvad parkimiskorrusel ning rattahoidjad on ka hoovis.
Autode parkimiskohad on erinevas hinnas õuealal ja maja all. Parkimiskohti ja panipaiku müüakse eraldi.

EHITUSEST
Ehituse algus on planeeritud 2019 aasta lõppu, ehitusperiood kestab 13-14 kuud. Hoone valmib 2021. aasta alguses.

ARENDAB LIVEN
Liven loob hingega kodusid. Püüame alati leida parimad lahendused ja huvitavad nüansid, peidame võlu deitailidesse. Iga meie arendatud maja on läbimõeldud just nii, et sobiks vähestele, aga sobiks palju. Me ei püüa kõigile meeldida, me soovime vaid luua erilistele inimestele erilised kodud.
Loome hingega.

Kuulutuse link
159 000 € 2 473 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3174972
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 64.3 m²
Korrus/Korruseid 2/4
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:808:0860
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%