Müüa korter, 2 tuba - Kuperjanovi 8-27, Kesklinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

2-toal. korter KESKLINNA UUSARENDUSES!

Korteriomand

Lisainfo: rõdu 2,6 m², maa-alune garaaž, panipaik, lift

UUS! Kaasa tasuta ARENS köök vääringus 5000.- eurot!
Koostöös projekteerijatega osaühingust KOLM KOMA ARHITEKTID valmib kinnistule 2020.a. sügiseks uus omanäoline kortermaja.

Projekteeritud hoone on neljakordne lamekatusega B-energiamärgisega kortermaja. Silmapaistva detailina annab elamu välisilmele eripära kinnistul varem aastakümneid tegutsenud keraamikatehase ahju efektne majast kõrgem korsten, mis saab uue modernse kujunduse ja jääb majaesist ehtima. Fassaadi ilmestavad vaba paigutusega aknad ning kaarjad rõdud, mis kuuluvad iga korteri koosseisu. Sellise akende käsitlusega luuakse viiteid funktsionalistliku arhitektuuri võtetele. Parkimiskohad on planeeritud nii maja kõrvale kinnistule kui ka hoone soklikorrusele. Samal korrusel paikneb ka 14 eri suuruses panipaika, mille kiiremad broneerijad saavad soovi korral lisaks soetada.

Korterelamus on kokku 31 korterit – kõik neist 1- ja 2-toalised. Ühel korrusel on keskmiselt 8 korterit. Hoonel on üks avar trepikoda, milles leidub olulise hüvena ka lift.

Hoone paigutus jagab kinnistu kolmeks – ees- ja tagahooviks ning parkimisalaks hoone küljel. Eeshoov on kujundatud esinduslikuks platsiks, mis pakub ka vaba aja veetmise võimalusi, mida soosib eeshoovi paistev pärastlõunane päike. Hoone tagaosas paikneb vabaaja veetmise väljak, kuhu paistab päike hommikust kuni ca kl 17-18ni õhtul. Tagahoovi on planeeritud ümara geomeetriaga reljeefne kühm, mis on kaetud pehme kummikatendiga ja kutsub lapsi üles loovaks interaktsiooniks.

Kesklinna külje alla rajatav elamu võimaldab mugavalt kogu eluks vajaliku kättesaadavuse. Mõne sammu kaugusel on lasteaed, hinnatud koolid ning bussipeatused, et jõuda ka linna kaugemate sihtmärkideni. Vahetus läheduses asub Vanemuise park (Hurda park) koos rahustava roheluse, tiigi ja abiellujate armastust täis pilkudega. Maja paikneb justkui sisehoovis, eemal suurematest teedest, mis teeb laste õuesolemise oluliselt turvalisemaks. Kinnistust on möödumas väga väikse liiklusega J. Kuperjanovi ja Tiigi tänavat ühendav teelõik, mis samuti kannab J. Kuperjanovi nime.

Korteri aknad jäävad maja taha - hommiku- ning lõunapäikese suunda.

Rohkem infot:
http://www.sobrakinnisvara.ee/j-kuperjanovi-8/

Kuulutuse link
115 500 € 2 845 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3159578
Tube 2
Üldpind 40.6 m²
Korrus/Korruseid 4/4
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%