Müüa korter, 3 tuba - Gonsiori 9-16, Ambassador, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

AVAR 3-TOALINE PREMIUM PROJEKTIS! SÜDALINN!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: rõdu , vesi, uus elektrijuhtmestik, elekter, ühistransport
Köök: avatud köök
Sanruum: uus torustik, dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Side ja turvalisus: naabrivalve, trepikoda lukus

KORTER 16 läbi maja planeeringuga 3-toaline avara elutoa ja esikuga. Kaks magamistuba, ühes on walk-in garderoob. Korter on 4-korrusel. Kõrged laed ca 3m ja maast-laeni aknad.

Ambassador on silmapaistva arhitektuuri ja väärika ajalooga südalinna residents. Pealinna esinduslikem hoone peidab endas kauneid premiumklassi linnakortereid. Saadaval on 20−200 m2 suurused avarate planeeringute ja rõdudega residentsid, milles loovad suursugust tunnet kõrged laed, maast laeni aknad, moodne tehnoloogia ja kvaliteetne siseviimistlus. Siin leiab endale elu- või peatuspaiga nii väiksema residentsi otsija kui ka suure linnakorteri avaruse nautija. Hoone rekonstrueeritakse täielikult ja selle käigus lisandub kaks omanäolise disainiga luksuslikku lisakorrust.

Ambassadori elanikke ootab koju tulles alati väärikas vastuvõtt. Luksusliku disainiga möbleeritud fuajees on elanikele abiks portjee, tänu kellele on majas alati tagatud täiendav privaatsus. Väärikat peasissepääsu palistab haljastus ja õdus valgus, mis juhatab teed kodu ukseni ning istumisalad, kus südalinna õhtust suminat mööda saata. Maja sisehoovi poolsest küljest pääseb mugavasse majasisesse parklasse. Parkimiskohad asuvad hoone esimesel kolmel korrusel, mille vahel liigutab sõidukeid Eestis ainulaadne autodele mõeldud lift.

Ambassadori esimesele korrusele on planeeritud kohvik, millel on privaatne otseühendus läbi peasissepääsu fuajee.

KORTERID

- Kõrged laed ja uksed
- Maast laeni aknad
- Vaated südalinna ärikvartali tornidele ja vanalinnale
- Rõdud ja terrassid
- Avarad planeeringud
- Kvaliteetne siseviimistlus
- soojustagastusega ventilatsioon
- Energiaklass C
- projekti valmidus suvi 2021a.

Ambassadori luksusliku siseviimistlusega residentse ilmestavad kõrged laed ja uksed. Lisaks avaratele planeeringutele on korteritel maast laeni aknad, mis muudavad kodud kaunilt valgusküllaseks. Enamiku Ambassadori kodude juurde kuulub rõdu, terrass või katuseterrass, kust avanevad vaated nii südalinna ärikvartali kõrghoonetele, vanalinnale ning majaesisele pargirohelusele.

Ambassadoris naudite kodus olles täielikku privaatsust ja vaikust. Korterite vahelised kivist seinad, betoonist vahelaed ja kolmekordsed aknad tagavad suurepärase helikindluse. Residentsides on soojustagastusega ventilatsioon, vesipõrandaküte.

ASUKOHT

Aadress: V. Reimani tn 8, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond

- Südalinna ihaldusväärseim asukoht
- Meri ja jahisadam 3 min
- Kaubanduskeskused ja poed 1 min
- Tammsaare park ja Politseipark 2 min
- Meelelahutus-ja kultuuriasutused lühikese jalutuskäigu kaugusel
- Kiire ja mugav ühendus lennujaama ningsadamaga

Asukoht

Ambassador asub pealinna südames kaubanduse, äri ja kultuuri epitsentris, ikoonilise Kompassi väljaku serval. Ambassadori suurepärane asukoht annab võimaluse ühtaegu nautida nii rohelisi parke kui ka suurlinna melu. Värskendava jalutuskäigu kaugusel pakuvad kultuurielamusi teatrid, kinod, kontserdisaalid ja galeriid. Võrdsesse lähedusse jäävad kaunid südalinna pargid, meri ning jahisadam. Vahetus ümbruskonnas asuvad tunnustatud kaubanduskeskused, butiigid ja toidupoed. Tallinna südalinn oma roheliste parkide, mänguväljakute ja lasteaedadega sobib hästi ka kõige väiksematele. Kesklinna koolid oma hinnatud kvaliteedis, huvihariduse valik ning lai ampluaa kvaliteetset meelelahutust sillutab tee laste mitmekülgseks arenguks.

3D pildid on illustreerivad.

Kuulutuse link
350 900 € 4 397 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3138052
Tube 3
Magamistube 1
Üldpind 79.8 m²
Korrus/Korruseid 4/7
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis C
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%