Müüa korter, 2 tuba - Paldiski mnt 82С-6, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

KOLI JUBA SELLEL AASTAL!

Korteriomand, paneelmaja

Lisainfo: rõdu 11,2 m², lift, panipaik, parkett
Köök: elektripliit, avatud köök
Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, maaküte
Ümbrus: ümbruses korterelamud, meri 300 m

LISAINFO projekti kodulehel: www.mustjoekodu.ee
Majade eeldatav valmimine on 2019 aasta lõpp.

Rocca al Mare ja Stroomi rannaala vahetusse lähedusse kerkib kolm uut ja omanäolist kortermaja. Mustjõe Kodu on suurepärane valik neile, kes otsivad endale kodu kesklinna naabruses, kuid hindavad kõrgelt metsa ja mere lähedust. Hooned, parkla ja mänguväljak on planeeritud harmooniasse ümbritseva looduse ja elukeskkonnaga.
Mustjõe Kodu pakub 2-4-toalisi kortereid, kus valguse ja varjude mäng tekitab ruumis elanikele hubase, kuid samas modernse elukeskkonna. Kordumatu linnastiil sünnib tänu fassaadi kaunile puitribistikule ja selle rikkalikele varjunditele.

ASUKOHT
Mustjõe kodu on ainulaadne uusarendus, asudes korraga nii metsa kui ka mere läheduses ning lühikese autosõidu kaugusel südalinnast. Kolm uut maja kerkivad metsatukka, Mustjõe oja kaldale. Piki oja kallast jalutades on võimalik jõuda otse mereni.
Paariminutilise autosõidu kaugusel asuvad loomaaed, Rocca al Mare ostukeskus, Škoda jäähall ja Saku Suurhall, samuti Stroomi rand ja Kakumäe jahisadam.

EHITUSINFO
B-energiaklassiga hoonete arhitektideks on Enn Rajasaar ja Eero Endjärv.
Kortermajas on suurte akendega valgusküllased ja avarad korterid. Valdavalt on korterid rõdudega, viimaste korruste korteritel on avarad terrassid.
Autode parkimine toimub hoonete esimesel korrusel ning õueala väliparklas. Õuealale on ettenähtud 20 kohaline jalgratta parkla.
Siseviimistluses on võimalus valida pakettide vahel, kus on kasutatud heledates soojades toonides materjale, mis on kaunid ja ajatud ning lisavad nüüdisaegset elegantsi igasse kodusse.

KÜTE
Paldiski mnt 82b (kõige tänavaäärsem maja) kortermaja küttelahendus põhineb ökonoomsel gaasiküttel. Hoonele on lisaks gaasiküttele projekteeritud ka katusele rajatavad päikesepaneelid, mis toodavad lisaenergiat.
Paldiski mnt 82c ja 82d küttelahendus on rajatud maasoojusküttele. Hoonete esimese korruse tehnilises ruumis paiknevad maasoojuspumbad, mis toodavad nii sooja vett, kui ka toasooja hoonete kütteks.
Korterites on mugav vesi-põrandaküte, mis tagab ühtlase sisetemperatuuri. Temperatuuri reguleerimiseks on igas toas oma ruumitermostaat.

VENTILATSIOON
Igas korteris on korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem (eraldi ventilatsiooni agregaat), mis tagab vajaliku ööpäevaringse õhuvahetuse.
Paldiski mnt 82c ja 82d majade viimastele korrustele on projekteeritud maasoojuspumba torustike baasil passiivne jahutus, millega on võimalik vähendada sisse puhutava õhu temperatuuri suvisel perioodil.

ARENDAJA
Kortermajad ehitab AS Oma Ehitaja. AS Oma Ehitaja on pikaajalise elukondliku kinnisvara arenduskogemusega ehitusettevõte, kes on rajanud uue kodu sadadele rahulolevatele peredele. Kuna nii arendaja kui ka ehitaja on sama ettevõte, on läbi hoolika kavandamise ja projekteerimise tagatud ehitusprotsessi terviklik, läbimõeldud ning kaasaegsetel ja säästlikel lahendustel põhinev elukeskkond. Tulemuseks on korterid, mille ehituskvaliteet on silmapaistvalt hea.

LISAINFO projekti kodulehel: www.mustjoekodu.ee

INFOPÄRING: MERJE VADI, tel. +*** ** *** ***, m**********@o***.ee, JANA MARUS, tel. +*** ** *** ***, j**********@o***.ee

Kuulutuse link
121 500 € 2 641 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3053873
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 46 m²
Korrus/Korruseid 2/5
Ehitusaasta 2019
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78406:601:6540
Registriosa number 18186401
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%