Müüa äripind, otstarve määramata, 2 360 m² - Mõisatalli, Polli, Mulgi vald, Viljandimaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

KAS JULGED UNISTADA?

Kogupind 2 360 m², Kinnistu

Ma palun Sinult hetke ja unistame koos. Kõige eelduseks, mida me teeme on unistused. Unistused on meie mõtete eeldusteks. Ilma mõteteta ei oleks tegusid. Kõik meie teod saavad alguse meie mõtetest. Kõik mõtted saavad alguse unistustest.

Sul on unistus teha midagi erilist, midagi suurt. Sa tunned sisimas mingit seletamatut tungi. Sa ei tea veel päris täpselt, mis asi see on, kuid see sisemine tunne ei anna Sulle asu. Sa tead, et Sa saad sellega hakkama. Aga Su unistus on veel liiga ebamäärane ja udune. Ma aitan Sul Sinu ühte võimalikku unistust selgemalt vaadata.

Mulgimaa metsade ja põldude keskel ürgoru nõlval asub üks kena Eesti küla. Inimesed on elanud ja toimetanud seal aastasadu (võib-olla ka aastatuhandeid). Haritud on maad ja kasvatatud loomi. Tehtud käsitööd ja arendatud kaubavahetust. Võimsad hooned on rajatud. Kogu Polli küla on olnud üks suur mõisakompleks. Paljud hooned on hävinud, kuid kõige võimsamad hooned seisavad püsti tänaseni. Maakivi on igavene.

Pollenhofi mõis on eraldatud 1770.aastal naabruses olevast Karksi mõisa maadest. Polli mõisa tallihooned on ühed võimsamad ehitised, mis ammustest aegadest säilinud.

Kunagises mõisa tallikompleksis asub nüüd kena ja uhke puhkekompleks, mis hõlmab külalistemaja, kõrtsi hoonet ning spaa kompleksi. Hooned moodustavad kompaktse terviku kauni ja hubase sisehooviga. Kompleksi kõrval on suur autoparkla klientidele.

Hooned ja nende mahud on võimsad. Soovi korral mahutavad need ca 100 külastajat. Et aimu saada mastaapidest toon välja hoonete üldpinnad.

KÜLALISTEMAJA.
Esimese korruse üp 621,5 m2.
Teise korruse üp 504,1 m2.

Kokku on külalistemajas 39 tuba.

SPA HOONE.
Esimese korruse üp 682,7 m2.
Teise korruse üp 623,3 m2.

Esimesel korrusel asub spaa keskus. Seal on kõik olemas mõnusaks õhtuseks lõõgastuseks - saunad, mullivannid, massaažiruumid ja kohvik.

Teine korrus on multifuktsionaalne. See on mõeldud eelkõige lastele, kus huvitavalt aega veeta. Seal on ka lava ja võimalus korraldada üritusi.

KÕRTSIHOONE.
Esimese korruse üp 191,1 m2.
Teise korruse üp 122,0 m2.

Esimesel korrusel asub kõrts, koos kõigi toitlustamiseks vajaminevate ruumidega, sealhulgas saal (128,3 m2, köök, tualetid, abiruumid).

Teisel korrusel asuvad numbritoad (3 tk) ja kabinet.

Kolmes hoones on üldpinda kokku 2744,7 m2!

Selles piirkonnas on see ainuke sellise võimekusega pukekeskus, kus saab korraldada üritusi ja majutada suuremat klientide hulka. Ka Eestis üldselt ei ole väga palju valikut, kus saaks vastu võtta ca 100 külastajat koos ööbimise ja toitlustamisega.

Polli külas asub Eesti Maaülikooli Aiandusuuringute Keskus, kus praegu tehakse tipptasemel teadust.

Ümbruskond on kaunis. Lähedal asub Karksi-Nuia ürgorg ja järv.

Nüüd Sul on unistus juba palju selgemate joontega. Järgnevaks vajab see veel ellu viimist. Sul on vaja oma unistus täide viia. Palju tööd on veel ees.

Tänase päeva seisuga on kinnistul kolm maakivihoonet. Külalistemaja on ilma katuse ja vahelaeta. Tulevane rekonstrueeritav spa hoone on betoonist vahelaega, üp 1377,1 m2.
Kõrtsihoone üp 315,6 m2
Külalistemaja (ilma katuseta) esimese korruse üp on 667,4m2

Krundil on teostaud koristustöid ja alustatud külalistemaja renoveerimisega. Elektrivarustus on 16A, 3 faasi. Tsentraalse asula veetrassiga liitumise võimalus.

Sul on olemas projekt, ehitusluba ja vajaminevad kooskõlastused. Võid asuda oma unistust täide viima.

Kui see on Sinu unistus, siis on Sul võimalus liikuda selle poole. Tee oma esimene samm selles suunas ja võta minuga ühendust!

Kuulutuse link
Mario Karro Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
150 000 € 63.6 €/m²
Müüa äripind
Müüa äripind www.kv.ee/3180222
Tube 29
Üldpind 2360 m²
Korruseid 2
Seisukord Vajab renoveerimist
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 6636 m²
Katastrinumber 60001:001:1060
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%