Müüa korter, 4 tuba - Sadama tn 28, Haapsalu linn, Haapsalu, Läänemaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

AINULAADSE JA SUUREPÄRASE ASUKOHAGA UUS KORTER!

Korteriomand

Lisainfo: toad eraldi, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta, panipaik, uus elektrijuhtmestik, planeering läbi mitme korruse, eraldi sissepääs
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, dušš, uus torustik
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte
Side ja turvalisus: valvesüsteem paigaldatud
Ümbrus: ümbruses eramud, linnas, teed heas seisukorras, meri lähedal

Klient, kes Sa oskad hinnata looduse võlu ning tahaksid nautida kauneid merevaateid, siis oled leidnud õige koha!

Müüa 2017. aasta kevadel Haapsalu rannajoonele valminud ridaelamus 4-toaline korter. Tegemist on villatüüpi korteriga, mis on inspireeritud merest ning tänapäevasele kodule omaselt on täis valgust ja õhku. Hoone arhitekt Emil Urbel on pannud projekteerimisel erilist rõhku asukoha iseärasusele, tuues korterisse nii päikest kui ka merevaadet.

Korter paikneb läbi kahe korruse, mille 1. korrusel asuvad esik, elutuba, köök-söögituba ja panipaik. 2. korrusel on 3 magamistuba, duširuum ning saun. Mõlemal tasapinnal on wc. Korteri juurde kuuluvad merevaatega privaatne rõdu ja merele avatud terrass koos paadikaiga. Ridaelamu sisearhitektuuri eest hoolitseb duo Taso Mähar ja Johanna-Lisete Alling.

Hoolimata avaratest vaadetest, kõrgetest lagedest ja valgusküllastest tubadest on maja tänu tänapäevastele lahendustele väga energiasäästlik. Hoone on projekteeritud targa majana - kütte-, ventilatsiooni- ja jahutussüsteeme jälgib ja reguleerib automaatika, mis on nähtav ja juhitav meelepärasest nutiseadmest. Hoone energiamärgis on B.

Elamu asub Haapsalus muinsuskaitsealusel miljööväärtuslikul vanal holmil, kohe Haapsalu kuulsa rannapromenaadi alguses ja jahtsadamate vahetus läheduses ning on sobiliku asukohaga nii romantilisteks õhtusteks jalutuskäikudeks kui ka sadamasse libisevate purjelaevade vaatlemiseks. Kaugele ei jää maaliline Haapsalu vanalinn koos oma hubaste restoranide ja ajaloolise piiskoplinnusega.

Elanike käeulatuses on kõik, mis rannarootslaste pealinnal Haapsalul pakkuda – ujulad, kohvikud, raamatukogud, poed, koolid, lasteaiad ja palju muud. Lisaks mugavusele, ilule ja rahule on Haapsalu ka üks Eesti turvalisemaid piirkondi, sobides nii puhkamiseks, laste kasvatamiseks kui ka vanaduspõlve nautimiseks.

Asukoht on suurepärane nii luksuslike elamuste jahtijale kui ka väikelinna rahu otsijale.
Kui soovid korterit ja lummavaid merevaateid ka oma silmaga näha, siis võta julgesti ühendust, lepime aja kokku ja läheme vaatama!

Projekti koduleht: http://www.sadama28.com/

Kuulutuse link
Karja Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
290 000 € 2 496 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3171968
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 116.2 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2017
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 18301:002:0420
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%