Müüa korter, 3 tuba - PÄRNA-ALLEE 9, Raadi-Kruusamäe, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

MÜÜA 3- TOALINE KORTER PÄRNA-ALLEEL !!!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: parkimine tasuta, panipaik, pakettaknad, parkett
Köök: avatud köök, külmik, köögimööbel
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: naabrivalve, trepikoda lukus
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Müüa 3-toaline korter uues energiasäästlikus korterelamus, mis asub ca 1 km kaugusel Tartu linna piirist Vahi elamurajoonis.
Korteri üldpindala on 64 m2, millest eluruumide pind on 58,9 m2, ja 0-korrusel asuv panipaik 5,1 m2 . Korteri juurde kuulub üks parkimiskoht elamu ees olevas parklas.

Küte korteris on lahendatud vesikeskküttega, Duširuumis elektripõrandaküte. kulud suvel 50 eur/ talvel max 130 (koos elektriga) Elamus gaasikatlamaja. Vesi ja kanalisatsioon tsentraalsed. Ventilatsioonisüsteem koosneb välisseintes paiknevatest soojustagastusega Twinfresh õhuklappidest ning märgades ruumides ja köögis olevast sundväljatõmbesüsteemist. Köögis kvaliteetne köögimööbel,mis valmistatud eritellimusena Grandbergist. korteris panipaik. Majas hästi toimiv korteriühistu.

Vahi uuselamurajooni Raadil võib iseloomustada kui väga turvalist ja kiiresti arenevat ning kõrgelt hinnatud linnaäärset piirkonda. Lisandväärtust annavad lähedal asuvad lastehoid, Raadi järv, Raadi mõis, Eesti Rahva Muuseum (ERM), mitmed kauplused (Selver, Maxima), Seikluspark, uus Tartu Lumepark ja mitmed kergliiklusteed. Valminud uus Terminali tankla, peagi valmib piirkonda ka uus lastead (valmimine 2019 sügis). Piirkonda plaanitakse ka uusi kauplusi.

Käib Tartu linna ühistransport . Piirkonda arendatakse jõudsalt edasi. Kogukonna mõju ja soove võetakse hästi arvesse ja kuulatakse. Raadil on hea ja mugav elada! Ümbruskonnas palju laste mänguväljakuid ja head võimalused sportimiseks, palju kergliiklusteid ja pargialasid.

Elamukvartal asub 7 minuti autosõidu kaugusel Tartu kesklinnast. Südalinna on maad ca 3 km. Südalinnaga ühendab ka ühistransport (buss nr 27) ja lisaks käib valla bussiliin.

Kaupmehe ja Pärna allee kortermajade juurde kuulub ühiseks kasutamiseks spetsiaalne pargiala, kuhu on rajatud laste mänguväljakud ning teerajad, mis on väga hinnatud just lastega perede ja tervisespordist lugu pidajate seas.

Kuulutuse link
97 800 € 1 509 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3103197
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 64.8 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 2014
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%