Müüa äripind, 1478.8 m² - Viljandi tn 27, Valga linn, Valga vald, Valgamaa

Kogupind 1478.8 m², Kinnistu, paneelmaja

Sanruum: dušš, tsentraalne vesi, lokaalne vesi
Küte ja ventilatsioon: tahke kütus, keskküte
Lisainfo: vedel kütus, puurkaev, vesi, kinnine hoov
Side ja turvalisus: Internet, valvur

Müüa ärikompleks, üldpind 8102 m², millel asuvad saekaatri hoone (218 m²), garaažikompleks (846,9 m²), remondiboksid (271,4 m²), kontorihoone (225 m², omab kehtivat rendilepingut), autopesula 56,1 m² ja kontor koos katlamajaga 80,9 m². Olemas tööstusvool (100 A), tsentraalne vesi ja kanalisatsioon, lisaks oma puurkaev ja lokaalne kanalisatsioon. Ruumid on heas seisukorras ja koheselt kasutatavad. Kinnistud on piiratud aiaga, valve, kesklinna ca 1 km.
TEE OMA PAKKUMINE!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Pindi Kinnisvara
Pindi Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
260 000 € 176 €/m²
Müüa äripind
Müüa äripind www.kv.ee/2995046
Üldpind 1478.8 m²
Korruseid 1
Seisukord Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 8107 m²
Katastrinumber 85401:002:1900
Registriosa number 2094240
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%