Müüa korter, 2 tuba - Jahu 8, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Müüa kõrgete lagedega kodu täielikult renoveeritavas korterelamu

Kivimaja

Lisainfo: parkimine tasuta
Ümbrus: ümbruses korterelamud, asub keskuses, kattega teed, meri lähedal

Müüa hubane ja valgusküllane kahetoaline korter Kalamaja korralikus kivimajas kõrgel esimesel korrusel suurusega 52.2 m². Korteriomanike parkimiskohad on sisehoovis ja panipaik soojas keldris.

Olemas kehtiv hindamisakt, mida ostja saab koheselt pangaga finantseerimisel kasutada!

Korter asub väärikas kivimajas ning on väga hea planeeringuga: kõik toad asetsevad eraldi - kaks eraldi tuba, WC, vannituba ning sisustatud köök. Korteri aknad on läbi maja, mis võimaldab nautida nii hommiku, kui ka õhtupäikest.

Jahu 8 maja kõrvalhooned on YIT - https://www.yit.ee/elamuarendus/tallinn/pohja-tallinn/mundriku-residents ja Endover'i uusarendused - https://endover.ee/klaussoni/en, mis tõstab mediaan m² hinda ka Jahu 8 korteril.

NB! Planeeringut on võimalik muuta - mittekandvate seinte ning köögi-esiku integreeritud kapi lammutamisega ning korter veel avaramaks muuta. Hinnanguliselt saab juurde korterisse kuni 3 m² kasulikku põrandapinda (ehk tegelikku korteri netopinda võimalik saavutada kokku ~55 m²), kui lammutada (vt plaanil) 14-16 ja 17-18 vahelised mittekandvad seinad, mis tõstab korteri turuväärtust ~7000 € (m² hinna järgi lisapinna arvelt).

Korteril on kõrged laed. Korteris on uus elektrijuhtmestik ja elektrikilp, olemas korralik elektriprojekt. Samuti on paigaldatud uued aknad. Tehtud on sanitaarremonti (laed, seinad viimistletud, vannitoas uued seinaplaadid jne), kuid nõudlikum ostja saab soovi korral renoveerida ja kujundada korteri vastavalt oma maitsele.

Korteri juurde kuulub keldriboks soojas, kuivas ja köetavas keldris, mis on renoveeritud 2019. aasta jaanuarikuus - täielikult uus siseviimistlus, uued panipaigad.

Majal on suur ja roheline sisehoov, kus saab pere ja sõpradega aega veeta. Lisaks on hoovis parkimisala ja ühtlasi asub maja ka tasuta parkimise tsoonis.

Majale on koostatud täielik renoveerimisprojekt, mis näeb ette kogu maja renoveerimist ja B-energiaklassile ümber ehitamist 2019. aasta suveks - sh rajatakse keskne ventilatsioonisüsteem ja paigaldatakse katusele päikesepaneelid, renoveeritakse täielikult koridorid ja soojustatakse/värvitakse fassaad ning soojustatakse vundament, rajatakse uued tehnosüsteemid ja torustik ehk kaasajastatakse kõik püstakud, paigaldatakse originaalilähedase väljanägemisega ühesugused puitpakett aknad kõikidele korteritele ning puitpakett väliuksed, kaasajastatakse välivalgustus, sisehoovi kaetakse uunikiviga jpm.

Kalamaja melu, populaarsed söögikohad ja lokaalid vaid paariminutilise jalutuskäigu kaugusel - Moon, Klaus, Tops jne. Soo tn Rimi toidukauplus läbi Ilmarise kvartali 300 m kaugusel. Kalarand ja Kalasadam asuvad kõigest 150 m kaugusel. Tallinna Vanalinn asub 5 mimutilise jalutuskäigu kaugusel.

Kõrvalkulud on madalad, hinnanguliselt 60-90 € suvekuudel ning kuni 110-130 € talvekuudel (B-energiaklass tänu päikesepaneelidele). Korteriühistu on aktiivne maja ja ümbruskonna renoveerimisel.

Korterit on võimalik müüa ka koos üüritulu ja kehtiva üürilepinguga: üüritulu 490 € kuus, 5880 € aastas.

Oled oodatud tutvuma Sinu uue koduga Kalamaja ajaloolisel tänaval!

Kuulutuse link
115 000 € 2 203 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3141455
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 52.2 m²
Korrus/Korruseid 1/4
Ehitusaasta 1959
Katastrinumber 78408:801:3890
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%