Müüa korter, 2 tuba - Männiku tee 97, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

KÕRGETE LAGEDEGA VALGUSKÜLLANE KODU NÕMMEL!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: mööbli võimalus, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, toad eraldi
Köök: elektripliit, köögimööbel
Sanruum: uus torustik, dušš, boiler
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: ümbruses eramud ja korterelamud, linnas, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Müüa hubane valgusküllane kahetoaline korter Nõmmel. Tänu suurtele akendele pääseb korterisse palju valgust. Maja on eest piiratud kõrge aiaga, mis vähendab liiklusmüra ja tagab privaatsuse. Paksud kiviseinad hoiavad mürataseme samuti madala. Korterisse pääseb tänavamüra minimaalselt. Kõrge esimene korrus ehk keegi aknast sisse piiluma ei ulatu ja raskeid poekotte ei ole vaja kõrgele tassida.

Korteril on võtmega lukustatavad pakettaknad, kvaliteetne Tammeri turvauks, panipaik/garderoob, duśśikabiin. Korteri juurde kuulub ka keldrikorrusel asuv panipaik. Korterisse jääb täispuidust eritellimusel valmistatud köögimööbel ja kvaliteetne integreeritud köögitehnika (pliit, ahi, nõudepesumasin, õhupuhasti). Lisaks on igasse tuppa paigaldatud Avaekspertidest tellitud kvaliteetsed minirulood- köögis poolpimendavad ja teistes tubades täispimendavad.

Majal on vahetatud katus ja soojustatud pööning, paigaldatud vihmaveerennid ning soojustatud ja renoveeritud vundament. Majas tegutseb väga aktiivne korteriühistu, kelle tulevikuplaanidesse kuulub ka maja fassaadi ja trepikoja renoveerimine. Majas on 12 korterit- 6 ühes ja 6 teises trepikojas. Kuna maja ei ole suur, tunnevad kõik naabrid üksteist. Naabrid on väga sõbralikud, viisakad ja vaiksed. Vahel saab naabrinaise käest värsket koha ja sibulat Peipsi äärest, teinekord aitavad naabrimehed auto lumest puhtaks lükata või poekotid tuppa tassida.

Lähimad bussipeatused, kust väljuvad bussid nr 5, 32, 33, 57 asuvad kolmeminutilise jalutuskäigu kaugusel. Minutilise jalutuskäigu kaugusel on Valdeku rongipeatus, kust saab kerge vaevaga nii Balti jaama kui ka Viljandisse. Lähiümbruses on heas korras sõiduteed ja kergliiklusteed. Looduses viibimiseks sobib hästi jalutuskäigu kaugusel asuv Pääsküla raba.

Korteril on mõistlikud kommunaalkulud. Suvel 60 euro kandis, talvel 100 euro ringis (viimase aasta kõrgeim talvine kommunaalkulu oli 137 eurot, mis on pigem erand). Talvel on korter väga soe.

Arco Vara poolt tehtud hindamisakti järgi on korteri turuväärtus 88 000 eurot.

OTSE OMANIKULT!

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
79 900 € 1 548 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/2848295
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 51.6 m²
Korruseid 2
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%