Müüa maatükk - Pikamäe tee 10, Aila, Saue vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

HIND LANGES; KOHT ENDISELT HEA!

Müüa kinnistu koosseisu kuuluv eraldi katastriüksusena maatükk suurusega 0,92 ha.

ASUKOHT JA KINNISTU
Pikamäe tee 10 maatulundusmaa suuruseks on 9263 m2 ja see asub Saue linna vahetus läheduses tiheasustusega alal. Maatükk on mõõtmetelt ebasümmeetriline, Pikamäe tee poolne serv on kitsam, edasi aga ühtlase laiusega 32 meetrit ja pikkusega ligikaudu 300 meetrit. Seal kasvavad erineva vanuse ja kõrgusega peamiselt lehtpuud, põõsad.
Reljeefilt mitmekülgne, alates maatüki keskosast madalam ja niiskem.

PERSPEKTIIV
Kohalikust omavalitsusest on saadud positiivne vastus projekteerimistingimuste kohta käesolevale kinnistule. Kinnistule on lubatud ehitada 2-korruseline üksikelamu ehitusaluse pinnaga kuni 350 m2 ning kaks abihoonet summaarse pinnaga kuni 100 m2. Peale ehitusloa väljastamist muudetakse maakatastris kinnistu sihtotstarbeks elamumaa 100%. Kuna tegemist on tiheasustusalaga, siis perspektiivis on sellesse piirkonda kavandatud ka ühisveevärk ja kanalisatsioon. Momendil teostada kanalisatsioon ja vesi lokaalselt. Lahendused selleks on välja toodud valla poolt väljastatud projekteerimistingimustes. Elektriga varustamiseks on tingimused head. Piisava võimsusvaruga elektri õhuliin kulgeb kinnistu sissesõidupoolses servas.
Täpsema ja täieliku informatsiooni saamiseks nii projekteerimistingimuste kohta kui ka muude küsimuste koha helista palun **** **** või saada e-kiri aadressile a*****@r****.ee.














Kuulutuse link
25 000 € 4.10 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3110789
Krundi pind
Katastrinumber 72701:001:1291
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%