Müüa maatükk, maatulundusmaa - Roosimäe, Prangli saar, Lääneotsa, Viimsi vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Kinnistu kaunil Prangli saarel!

Krunt 3 676 m², detailplaneering tegemata

Ümbrus: meri lähedal

Müüa kinnistu Prangli saarel!

Tegemist on privaatses kohas, saare läänepoolses otsas asuva maatükiga. 100% maatulundusmaa, millest moodustub metsamaa 2042 m2 ja muu maa 1634 m2. Mereäärne kinnistu, juurdepääs olemas. Puudub elekter ja vesi.

Prangli saare pindala on 6.44 km2. Pikkus 6 km ja laius 3.5 km. Kõrgeim koht on Kullamägi, mis ulatub 10 m üle merepinna. Legendi järgi olevat sinna maetud mereröövlite kulda!

Prangli moodustab koos naabersaarte Aksi (Väike-Prangli) ja Keriga Soome lahes ühtse aheliku. See on Eesti kõige põhjapoolsem aastaringse asustusega saar, kus kolmes külas- Kelnase, Idaotsa ja Lääneotsa külas elab aastaringselt ligi 80 elanikku. Saarel on kirik, põhikool, rahvamaja, raamatukogu, kauplus ning arstipunkt. On palju põnevaid vaatamisväärsusi. Külastajatel on võimalus käia Prangli Saare Muuseumis, Puukojas ja ratsatalus, külastada Saare-Rootsu restorani ning leida omale sobiv majutuskoht mitmete võimaluste seas.

Tallinna lähedus ning regulaarne transpordiühendus saarega on elanike ja suvitajate jaoks suureks plussiks. Laevaliiklus toimub Leppneeme-Kelnase sadamate vahel ning reisijaid veab liinilaev Wrangö.
www.tuuleliinid.ee

Prangli saarel on müügiks pakkuda mitmeid erineva suuruse ja sihtotstarbega maatükke. On metsamaad ja merega piirnevaid kinnistuid. Tõsisema huvi korral küsige lisainformatsiooni! Eestimaa väikesaare peal maatüki soetamine on kindel investeering tulevikku!

Kuulutuse link
25 000 € 6.80 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3162863
Krundi pind 3676 m²
Katastrinumber 89001:002:0127
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%