Müüa korter, 2 tuba - Soodi 4, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Uus turul! Kodulahe kvartali III etapp!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: rõdu , TV, kanalisatsioon, lift, ühistransport, tsentraalne vesi, mets lähedal
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, video valve, trepikoda lukus
Ümbrus: kattega teed

Müüa mugava planeeringuga ja avar 2-toaline korter hoone teisel korrusel! Korteris on avar ja valgusküllane elutuba-köök,. Elutoast pääseb ka rõdule. On olemas eraldi walk in garderoobiga magamistuba ja dušiga vannituba.

Vaata kõiki saadaval olevaid kortereid projekti kodulehelt: www.kodulahe.ee!

ASUKOHT

Kodulahe kvartal külgneb Stroomi ranna, Merimetsa ja Paldiski maanteega. See on kesklinna melust piisavalt kaugel, et saaksite nautida looduse jõudu, kuid samas küllalt lähedal, et olla ühenduses kesklinna elustiiliga. Suurepärane ühistranspordi ühendus võimaldab jõuda kesk- ja südalinna vaid kümne minutiga. Kvartali naabrusse jäävad imeilusad terviserajad, toidupood, bussipeatus, haigla, ümbruskonnas on hea mainega koolid ja lasteaiad.

TEHNILINE INFO

Targa tehnoloogialahendusega hoone sobitub mereäärsesse keskkonda, nagu oleks alati olnud selle osa. Kestvad ehitusmaterjalid, mis on valitud piirkonna eripärale tuginedes, peavad vastu aastakümneid, luues elanikele igapäevast turvatunnet ja mugavust. Korterites on kivist siseseinad, kolmekordse klaaspaketiga aknad, tammeparkett, korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem ja vesipõrandaküte. Hoone energiaklass on B, mis lubab hoida küttekulu madala. Soodi 4 hoone on projekteeritud võimalikult keskkonnasõbralikuks ja energiasäästlikuks, mida kinnitab energiatõhususe klass „B“.

SISEVIIMISTLUS

Kliendil on võimalik valida kolme siseviimistluslahenduse vahel. Pakettidega saab tutvuda meie kodulehel või Kodulahe kvartali showroomis olevate näidiste näol.

Soodi 4 on Kodulahe kvartali kolmas maja, mis valmib kevadel 2021. See on kvaliteetne, moodne ja väärikas kodu. Kodulahe kvartalis on kokku viis maja, mis moodustab avara sisehooviga inimesekeskse majade kompleksi.

ARENDAJA

Kodulahe kvartalit arendab Arco Vara. Me loome ise uut elukeskkonda, uusi elamise või töötegemise võimalusi ning soovime arendajate seas selgelt eristuda. Uus peab olema ilusam, parem ning kestev. Uus peab olema selline, et tahame seal ise elada või töötada. Seetõttu sündis meie meeskonnal otsus luua Tallinnasse Kodulahe kvartal.

Kindlasti lepi kokku kohtumine, et tulla tutvuma meie projekti showroomi ja esimeses majas asuva näidiskorteriga!

Kuulutuse link
140 900 € 2 669 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3183099
Tube 2
Üldpind 52.8 m²
Korrus/Korruseid 2/5
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%