Müüa maja, 2 magamistuba - Suur-Aia 9, Kesklinn, Paide linn, Paide, Järvamaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

MÜÜA 3-TOALINE MAJA PAIDE SÜDAMES!

Kinnistu, palkmaja, elamispind 77,8 m², kogupind 90 m²

Lisainfo: parkimine tasuta, pakettaknad, parkett, ühistransport, kõrvalhoone, panipaik, seinakapp, terrass, elekter, mööbli võimalus
Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, boiler, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, kombineeritud küte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, naabrivalve, aiaga ümbritsetud

Müüa romantiline 3-toaline kaunilt kujundatud eramu kesklinnas, Paide südames. Suurepärase asukohaga eramu on täielikult renoveeritud. Krundi üldpinnaks on 201 m2, millest üldpind on 99 m2. Maja on ehitatud kivivundamendile, puit maja. Eramul on plekk katus ja paigaldatud kvaliteetsed puitalumiinium aknad. Küttesüsteemiks on majal Tulikivi kaminahi. mida köetakse puuhalgudega ja mis annab piisavalt sooja kogu majale. Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalne.

MAJA

Maja on omapärase planeeringuga, kus iga ruum on funktsionaalne ja praktiline. Siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale. Paigaldatud kvaliteetsed puitalumiiniumaknad ja puitsiseuksed. Tubades katab põrandaid õlitatud laudpõrand. Vannituba ja tualett plaaditud ja olemas põrandaküte. Seinad on enamuses värvitud meeldivates heledates toonides ja osaliselt kasutatud romantilisi,maitsekaid tapeete. Eramu ümbrust kaunistab hästi haljastatud ja kergesti hooldatav krunt ning suurepärase meeleolu loob kogu tervik.

Majja sisenedes on koridor, kuhu mugav paigutada ülerõivad ja jalanõud ning eraldi garderoobiruum. Koridori põrandat katab keraamiline plaat, paigaldatud elektripõrandaküte, mis lisab mugavust. Esimesel korrusel on ruumikas elutuba koos mõnusa kaminahjuga, mis valmistab naudingut külmadel talveõhtutel. Poolavatud kööki sisustab kvaliteetne puidust köögimööbel koos tehnikaga firmalt Puustell, (keraamiline elektripliit, külmkapp, sügavkülm, kubu, nõudepesumasin, elektriahi).
Elutoast pääs külalistetuppa/lastetuppa, mis on tõeliselt päikeseline ja valgusküllane. Kust omakorda pääs mõnusale privaatsele terrassile, kus võimalik nautida mõnusalt hommikukohvi. Alumisel korrusel olemas vannituba koos tualetiga (põrandaküte). Maja eest pääs kaunilt haljastatud, privaatsesse aeda.

Puidust trepist üles liikudes jõuame romantilisse magamistuppa koos kabinetinurgaga. Seal on olemas sisseehitatud garderoobikapp ja mugavad riiulid asjade paigutamiseks.

Esimene korrus:
- Koridor kuhu mugav jätta pealisrõivad ja jalanõud
- Garderoobiruum asjade paigutamiseks
- Valgusküllane avatud köök-elutuba koos kvaliteetse köögimööbliga, kaminahi
- Magamistuba/Lastetuba/Kabinett, pääs terrassile
- Vannituba koos tualetiga, olemas pesumasin
- Päikeseline privaatne terrass

Teine Korrus:
- Romantiline magamistuba, koos kabinetiga, olemas garderoob

KINNISTU

Kogu kinnistu asub vaikses sisekvartalis, mis tagab privaatsuse ja rahuliku elamise. Kogu eramu aed on kaunilt haljastatud, mida võimalik hooldada minimaalsete jõupingutustega. Olemas eraldi puukuur, kus mugav hoida muruniidukit ja palju muud vajalikku. Maja taga olemas hubane õhtupäikesega terrass, kus mõnus nautida sooja suveilma ja võõrustada külalisi. Kinnistu esine on kaetud kiviparketiga, kus võimalus autot parkida.

ASUKOHT

Paide väikelinnas olemas kõik eluks vajalik, koolid, lasteaiad, kultuurikeskus, kino, raamatukogu jne. Olemas kergliiklus teed, mis annab head võimalused spordi armastajatele. Lähim toidupood asub üle tee. Toidukauplustest olemas Coop, Maksimarket, Selver, Rimi jne. Maja kõrval asub ujula. Kõik mida eluks vajad on käe jala juures, turvaline elukeskkond ja vabaaja veetmis võimalused.

Kui see on midagi sinule, helista ja läheme vaatama!

Kuulutuse link
City Property
City Property
Vaata firma profiili
92 000 € 1 022 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3129365
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 90 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1917
Seisukord Renoveeritud
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 201 m²
Katastrinumber 56601:006:1460
Energiamärgis -
Kulud suvel/talvel 90 € / 125 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%