Müüa maja, 3 magamistuba - Käokella tee 8, Ülemiste, Peetri, Rae vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

B energiaklass! Tallinna südalinna 10 minutit!

Korteriomand, puitmaja, kogupind 133 m²

Lisainfo: uus torustik, planeering läbi mitme korruse, eraldi sissepääs, vesi, elekter, ühistransport, uus elektrijuhtmestik, parkimine tasuta, parkett, garaaž
Sanruum: saun, dušš, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, gaasiküte, kamin, tsentraalgaas, kamin
Ümbrus: äärelinnas

Müüa uus energiatõhus ridaelamuboks Ülemiste elamurajoonis, Rae vallas, vaid 10 minuti kaugusel Tallinna südalinnast.

Virtuaaltuuriga saab tutvuda siin: https://premium.giraffe360.com/city24/kaokella-6-4-7/

Ehituse peatöövõtja on Energiamaja ning ridaelamu valmib 2019 august.

ÜLEMISTE ELAMURAJOON
Ülemiste elamurajoon on Rae vallas asuv suur ja kaasaegne arendusprojekt, mille põhirõhk on energiatõhususel, kõrgel ehituskvaliteedil, tervislikul sisekliimal ja madalatel ülalpidamis- ja hoolduskuludel. Ülemiste elamurajooni arendusprojektis on omavahel ühendatud korteris elamise mugavused ning eramuga kaasnevad võlud avara terrassi ja rohelise õueala näol.
Ülemiste elamurajooni planeeringuala suurus on 26,22 ha, millele rajatakse 417 elamispinda rida- ja paariselamute näol. Selle tulemusel on tekkimas uus küla tervikliku elukeskkonna ja sotsiaalse infrastruktuuriga. Külasse on planeeritud mitmed laste mänguväljakud, lasteaed, park spordiväljakuga.
Planeeringualale rajatakse turvaline ja valgustatud teedevõrk koos jalakäijatele mõeldud liikumisteedega ning ala keskelt läbiva kõrghaljatusega promenaadiga, mis loob ühenduse rohelise ja loodusliku metsaalaga.

ASUKOHT ja KESKKOND
Ülemiste elamurajoonil on logistiliselt suurepärane asukoht. Linnakärast eemal asuv looduslik kinnistu annab võimaluse rahus päikesepaistet nautida ja linnulaulu kuulata, olles samas vaid minutite kaugusel Tallinna linnaelust. Rae vallas, Peetri aleviku vahetus läheduses asuval Ülemiste elamurajoonil on mugav ja kiire transpordiühendus Tallinna linnaga Vana-Tartu mnt, Tartu mnt ja uue Ülemiste liiklussõlme kaudu. Valmimas on uus kergliiklustee Vana-Tartu mnt-lt Tartu mnt-ni. Elamurajoonil on hea ühistranspordi ühendus linnaga nii bussiliini nr 121, 132, 132A, 162 kui ka marsuuttakso näol. Koolimarsuutide ühendus on tagatud R9 ja R10 bussidega. Lähim bussipeatus asub 400 meetri kaugusel elamurajoonist. Läheduses asub Peetri põhikool ja Järvekülakool ja 2020 a. valmib piirkonna uus Hoburaua põhikool. Lähitulevikus rajatakse Peetri külla ka uus laste- ja noortekeskus, perearstikeskus ning ühiskondlik puhkeala koos mänguväljakute ja sportimisvõimalustega.

EHITUSINFO
Käokella tee 8 krundile on planeeritud üks ridaelamu. Ridaelamus on 20 korterit/ridaelamuboksi. Projekteeritav hoone on 2-korruseliseline. Elamispindalaga 96,2 m2 + garaaz 18,5 m2 + terrass 18,3 m2. Hoone iga korteri põhikorrusel asuvad elutuba/köök, panipaik/tehnoruum, hall ja duširuum/WC. Teisel korrusel paiknevad hall, kolm magamistuba ja vannituba. Lisaks kuulub iga korteri koosseisu eraldi väljast sissepääsuga garaažiboks.
Hoone fassaadid on lakoonilised. Seinte viimistlusmaterjalidena on kasutatud Benders Carisma katusesindlit, aksendiks termotöödeldud voodrilauda ja klaaspindasid.
Vundament on kergplokkidest lintvundament monoliitsel raudbetoon taldmikul. Välisseinteks on puitkarkassil seinaelemendid, kaetud seestpoolt kipsplaadiga, soojustuseks vill. Boksidevahelised seinad on puitkarkassil seinaelemendid, kaetud seestpoolt kipsplaadiga, heliisolatsiooniks vill. Boksisisesed kandeseinad on puitkarkassil seinaelemendid, kaetud mõlemalt poolt kipsplaadiga, heliisolatsiooniks vill. Mittekandvad seinad on teraskarkassil, kaetud mõlemalt poolt kipsplaadiga, heliisolatsiooniks vill. Viimistluseks värv
Põrand on betoonpõrandad. Soojustuseks vahtplast. Vahelagi on puittaladel puitpaneelidest, heliisolatsiooniks vill, kaetud kipsplaadiga. Lagede viimistluseks on värv. Katuslagi on katusefermidel. Soojustuseks vill. Katuse katteks on SBS rullmaterjal.
Aknad on plastaknad, toon: väljast hall, seest valged. Akna- ja räästaplekid on tumehallid.
Terrassi puitdetailid on Siberi lehisest, terrassilaud: Decking

SISEVIIMISTLUS
Eluruumi seinad värvitakse neutraalsete ja mahedate toonidega, mis loovad ruumi rohkem avarust ning valgust. Abiruumide seinad värvitakse niiskuskindla värviga. Eluruumide põrandatel on naturaalne puitparkett firmalt Upofloor. WC, tehnoruumi ja pesuruumide põrandad kaetakse keraamiliste plaatidega. Pesuruumi seinad kaetakse osaliselt keraamiliste plaatidega ja värvitakse. Laed värvitakse. Saintaartehnika on firmalt DURAVIT. Siseusteks on valged puitprofiiluksed firmalt JELD-WEN.
Teise korruse vannitaos asuvas leiliruumis on kerise ümbrus kaetud nõutava kuumakindla materjaliga, ülejäänud sein ja lagi on vooderdatud lehtpuulaudisega, põrand plaaditud. Saunakeris on elektrikeris firmalt Harvia.

Näidiskorteri reklaampiltidelt nähtav mööbel, sisustuselemendid, aknakatted, köögimööbel- ja tehnika ei sisaldu korteri hinnas.


KÜTE ja ENERGIATÕHUSUS
Elamu kütmine lahendatakse gaasiküttega küttesüsteemi baasil ning arvestus on tarbimispõhine. Hoonesse on ette nähtud vesiküttega põrandaküttetorustik esimesel korrusel ja teise korruse pesuruumis. Teise korruse eluruumides on radiaatorid.
Siseõhu kvaliteet ja energiatõhusus tagatakse soojustagastusega sundventilatsiooniga.
Käokella tee 8 ridaelamule on paigaldatud päikespaneelid.

Käokella tee 8 ridaelamu energiatõhususe arv on arvestuslikult 120 kWh/m2a (hoone energiaklass B), mille järgi oleks ühe ridaelamuboksi keskmine prognoositav kütte- ja tarbevee soojendamise rahaline kulu ca 50* eurot talvekuudel. Keskmine täna valminud majade aastane küttekulu on 300 eurot.
*Täpsem energiakulu sõltub pereliikmete arvust ja tarbimisharjumustest ning ruumi sisetemperatuurist.

VENTILATSIOON
Igal ridaelamu boksil on soojustagastusega sundventilatsioon agregaadid.

PARKIMINE
Iga ridaelamuboksi juurde kuuluvad ja sisalduvad hinnas mahukas garaažiboks ning parkimiskoht hoovis.

Ehituse peatöövõtja on Energiamaja ning ridaelamu valmib 2019 august.

Lisainfo: www.energiamaja.ee

Lugupidamisega,

Teie LAAM Kinnisvara


LAAM Kinnisvara kaudu saate abi ka kinnisvaraga otseselt seonduvates küsimustes nagu: kindlustust, kolimine, lukuabi, energiamärgise tegemine, valveteenus, valgustuslahendused, sisekujundus, köögi- ja elutoa mööbel, kodutehnika, kardinad, saunatarvikud, san.tehnika, jpm. Küsige kindlasti lisainfot ja vaadake siia: http://www.laam.ee/et/teenused/tervikteenus !

Kuulutuse link
LAAM Kinnisvara OÜ
LAAM Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
189 000 € 1 421 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3110795
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 133 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2019
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 65301:001:4702
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%