Müüa maja, 3 magamistuba - Helmküla, Lääneranna vald, Pärnumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Kinnistu, puitmaja, kogupind 162 m²

Lisainfo: elekter, parkimine tasuta
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte

Müüdav kinnisvara koosneb kahest kinnistust, millest ühel asub palkmaja.

Populaarne suvituspiirkond mere lähedal. Kohalik sooja veega liivarand 4 km, Eesti üks kaunimaid randu Matsirand u. 10 km.
Lähim suurem keskus on Varbla, umbes 1 km. Seal põhikool, poed, aktiivne kultuurielu, postkontor jms.Pärnust u. 70 km, Lihulast u. 40 km, Tallinnast u. 140 km. Ühistranspordi ühendus suhteliselt hea, peatus lähedal. Naabrid elavad lähedal ja aastaringi.

Maja on huvitava ajalooga endine Varbla sotsiaalmaja(2 a) ja hilisem vallamaja. Ehitatud 1939. Korralik heas seisukorras palkmaja. Aknad-uksed on korras. Ahjud korralikud, pliidid ka. Korstnad uued. Maja on ruumikas - 162 ruutmeetrit. Maja sobib hästi elamiseks või suvitamiseks kahele perele - kas siis sõprade peredele või mitmele põlvkonnale, sest koosneb kahest mõttelisest osast, millel on eraldi sissepääsud.
Suuremas majaosas on üks väga ruumikas elutuba, neli väiksemat tuba ja köök ning täiesti uus WC-dushiruum. Soe vesi boilerist.Väiksemas majaosas on kaks tuba ja köök. WC ja dushiruum renoveeritud.

Suurem osa majast on heas seisukorras ja sinna võiks kasvõi kohe sisse kolida.Ruumid vajavad osaliselt sanitaarremonti. Majas on arvukalt panipaiku, mille arvelt saaks ehitada sauna vms. Samuti oleks võimalik välja ehitada maja teine korrus. Vesi kohalikust veevärgist. Lisaks ka oma salvkaev.Oma settekaev. WC ja dushiruum. Soe vesi.

Ümbrus: looduskaunis koht, meri lähedal

Kuulutuse link
74 000 € 457 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3060059
Tube 7
Magamistube 3
Üldpind 162 m²
Korruseid 2
Seisukord Vajab san. remonti
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 5500 m²
Energiamärgis -
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%