Müüa ridaelamuboks, 3 magamistuba - Sarapuu 20a, Tabasalu, Harku vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

KIIRMÜÜK! SOODSA HINNAGA KVALITEETNE RIDAELAMU

Korteriomand, kivimaja, elamispind 179,1 m², kogupind 179,1 m²

Lisainfo: rõdu 20 m², panipaik, terrass, elekter, garderoob, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, garaaž, parkimine tasuta, ühistransport, tuhaplokk, tõrvapapist katus
Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, vann, dušš, boiler, pesumasin, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, keskküte, konditsioneer, kamin
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, naabrivalve, aiaga ümbritsetud, valvesüsteem paigaldatud
Ümbrus: teed heas seisukorras, naabrid ühel pool, ümbruses eramud, asub keskuses

PANGA ABIL SOETADA HETKEL EI SAA PUUDUVA TEESERVITUUDI TÕTTU. MAJAL KASUTUSLUBA OLEMAS!

HUVI KORRAL HELISTAGE: MARTIN KOOT **** ****.

Müügile on jõudnud unikaalne, avar ja valgusküllane ridaelamuboks. Hetkel 4-toaline kuid soovi korral võimalik 5-6 toaliseks ümber ehitada! Ümberehitus on võimalik aatriumi arvelt!

ELUKESKKOND JA ASUKOHT
Ridaelamuboks asub rahuliku tupiktänava lõpus. Tabasalu on ideaalne elukeskkond, kus leidub kõik eluks vajalik. Kauplused, transpordiühendus kesklinnaga, söögikohad, sportimisvõimalused, lasteaed, kool ja ujula! Lisaks roheline elukeskkond ja võimalus mere äärde jalutada.

KINNISTU
Kinnistu piirneb ühest küljest metsaga, mis annab rohelust ja silmailu. Kinnistu on piiratud aiaga, et säiliks privaatsus naabritega. Maja taga riigimets.Tupiktänava lõpus asetsev majaosa lisab privaatsustunnet!

MAJA
Maja on valminud 2008. aastal ning antud boks on ehitatud võrreldes teiste boksidega eriprojekti alusel. Kasutatud on väga kvaliteetseid ja kalleid materjale. Esimesel korrusel, majja sisenedes, satume garderoobi süsteemiga sisustatud esikusse. Ruumi jätkub nii üleriietele, jalanõudele kui ka muudele vajalikele esemetele. Esikust pääseb garaaži, kuhu mahub auto ja palju muudki. Garaaži suurus on19 m2. Vasakut kätt jääb külaliste tualett ning sammuke edasi liikudes olemegi koduses spa keskuses, kus on soome saun, aurusauna kabiin ja dušš.

Trepihalli pärliks on maitsekas keerdtrepp teisele korrusele ning luksust lisab trepihalli põrandat kattev marmor. Toimiv disainkamin mõjub üheaegselt nii õdusalt kui ka stiilselt. Soovi korral saab paigaldada soojustsalvestava ahju mida nii mõnigi naaber on ka teinud.
Elutoa aatrium annab palju valgust ja avarust. Vajaduse korral on võimalik ehitada üks tuba (vajadusel kaks tuba) juurde ja seda aatriumi arvelt. Lisakulu orienteeruvalt ****-**** EUR/ toa kohta
Kompaktselt sisustatud kööki saab kahelt poolt ligi ning on elutoast täielikult eraldatav lükandustega. Köögis on olemas nii külmkapp, pliit, ahi, mikrouun kui ka nõudepesumasin. Kogu tehnika on integreeritud mööbli sisse. Köögis olevad maast laeni aknad lubavad nautida vaadet tagahoovile ja metsale. Elutoast saab astuda ruumikale terrassile ning aiaga piiratud hoovi, kus kasvadad ka mõned viljapõõsad.Tänu otsaboksile on haljasala naabritega võrreldes suurem.

Keerdtrepist teisele korrusele liikudes avaneb vaade alumise korruse elutoale ja edasi liikudes pääseb teise korruse päikeseterrassile, mis on ligi 20 m2. Klaasseinaga stuudio on valgusküllane ning väga huvitava lahendusega tuba mida saab kasutada nii magamistoa kui salongina. Edasi liikudes jõuame kontoriks sisustatud tuppa. Antud tuba saab ka magamistoana kasutada. Esimese kahe toa jaoks on olemas oma tualettruum. Suur magamistuba on oma nime väärt. Magamistuba mis pikeneb tualeti, vannitoa ja garderoob/majapidamisruumiga on lausa omaette kompleks. Garderoob on läbikäidav ning sealt pääseb majapidamisruumi, kus on pesumasin ning kuivati. Magamistoast saab vannituppa minna kahelt poolt ning liugustega on võimalik vannituba privaatseks muuta. Vannitoas on olemas vann, dušš, bidee ja tualett. Suured aknad annavad palju valgust ja ka avarust. Vaade jääb nn. tänava poole ja hoovi küljele ning akende poole kellelgi teisel vaadet pole.

KOMMUNAALTEENUSED
Maja küttevõimalusteks on tsentraalne (Strantum) vesipõrandaküte, õhksoojuspump, soojustagastusega ventilatsioon ja kamin. Vesi ja kanalisatsioon on mõlemad tsentraalsed. Suvel 25 EUR ja talvel 200 EUR kanti! Kõik oleneb ka tarbimisest!

Hetkel võimalik osta ainult pangalaenuta.

Kui tundsid, et see stiilne elamu on just Sulle, siis võta minuga ühendust!

Soovid saada osa kõige värskemate kinnisvarapakkumistega, mis ei ole veel avalikult müügis?

Liitu Facebooki grupiga: Mitteavalikud kinnisvarapakkumised (https://www.facebook.com/groups/1332745010157822/)

Kuulutuse link
189 900 € 1 060 €/m²
Müüa ridaelamuboks
Müüa ridaelamuboks www.kv.ee/3189142
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 179.1 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2008
Seisukord Keskmine
Valmidus Valmis
Omandivorm Korteriomand
Krundi pind 1878 m²
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%