Müüa maja, 3 magamistuba - Hobunurme tee 20, Ihaste, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Müügile on saabunud uued üksikelamud!

Kinnistu, elamispind 124 m², kogupind 150,5 m²

Lisainfo: terrass, kivikatus
Sanruum: saun, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, maaküte
Ümbrus: ümbruses eramud, teed heas seisukorras

Müügile on saabunud üksikelamud peredele, kes soovivad elada eemal linnakärast, kuid samas nautida linna poolt pakutavaid hüvesid.

Asukoht

Majade asukohaks on Tartu piirist 3-e km kaugusel asuv Hobunurme arendus, Tartuga on olemas täies ulatuses kergliiklusteed ning korralik bussiühendus. Sõidu ja kõnniteesid katab asfalt ning tänavad on korralikult valgustatud, arenduse keskel asub ka mõnus tiik.

Elamu ja planeering
A-ENERGIAKLASS!

Tegemist on 1-e korruselise puitmajaga, suletud netopind on kokku 124 m2. Planeeringult on ruumid jaotatud järgnevalt: autovarjualune, tehnoruum, 2 panipaika, 2 wc-d, avatud köök-elutoaga, eesruum/pesuruum + saun ning 3 magamistuba. Maja tagumisel küljel olevale terrassile pääseb nii elutoast kui saunaruumist. Kasutatud on ainult kvaliteetseid siseviimistlusmaterjale, põrandaid katab naturaalparkett, sanitaarruumide seinad ja põrandad on plaaditud, hinna sisse kuulub ka sanitaartehnika. Mööbel hinna sisse ei kuulu.

Ehituslik info

Hoone on rajatud plaatvundamendile. Välisseinad on rajatud 195x45 puitkarkassile mille vahel 200 mm mineraalvill soojustus, sissepoole paigaldatakse aurutõkke materjal + horisontaalkarkass 50x50 prussist, mille vahele paigaldatakse veel 50mm lisasoojustus ja selle peale paigaldatakse viimistletud kipsplaat. Väljastpoolt katab puitkarkassi 13 mm tuuletõkkeplaat millele järgneb tuulutusvahe 25 mm ning viimistletud puitvooder. Katusematerjaliks on sile kivikatus. Akendeks 3x klaaspakett. Haljastuses on kasutatud tänavakivi ning külvatud on muru. Küttesüsteem ja tarbevesi on lahendatud väga energiatõhusa Nibe maaküttelahendusega, paigaldatud on ka soojustagastusega ventilatsioon. Majale on väljastatud tugev A-energiaklassi märgis.

Abipinnad

Maja küljel asub ruumikas autovarjualune millest pääs ka tehnoruumi ning panipaika, elamu tagumisel küljel paikneb suur terrass, millele pääseb läbi sauna ja elutoa.

Meie eelis

Hobunurme arendus asub vaikses ja turvalises piirkonnas kohe linna lähedal, sõidu ning kõnniteed on asfaltreeritud ja tänavad on valgustatud. Piirkonna arhidektuurilist sobindumist on hoolega jälgitud ja tulemuseks on väga mõnus tervik kogu arendusest!
Kokku oleme kavandanud Honbunurme 10 eramut, millest on lähiajal valmimas 4.

Tule kindlasti majade ning vabade kinnistutega tutvuma!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
179 000 € 1 189 €/m²
Müüa maja (Broneeritud)
Müüa maja (Broneeritud) www.kv.ee/3147270
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 150.5 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2019
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1813 m²
Energiamärgis A
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%