Müüa maja - J. Poska tn 51b, Kadriorg, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

EKSKLUSIIVNE PAKKUMINE EESTI KINNISVARATURUL!

Kinnistu, kogupind 905,7 m²

Lisainfo: uus torustik, rõdu 3,6 m², rõdu , köök, tööstusvool, parkett, garderoob, kinnine hoov, parkimine tasuta, seinakapp, sissepääs tänavalt, toad eraldi, eraldi sissepääs, planeering läbi mitme korruse, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, pööning, ühistransport, elekter, trepikoda lukus, sileplekk-katus
Köök: gaasipliit
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, dušš, boiler, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, tsentraalgaas
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, aiaga ümbritsetud, naabrivalve, valvesüsteem paigaldatud
Ümbrus: meri lähedal

TULE EELREGISTREERIMISEGA KLIENDIPÄEVALE!
+*** ** *** **
? l*********@u******.ee

PAKKUMISEL EESTI PUITARHITEKTUURI PÄRL, KUS KOOSKÕLAS MÄNGIVAD AJALOOHÕNG JA TÄNAPÄEV, LUUES ÜHTSE JA VÄLJAPEETUD TERVIKU.

Armastatud ja hinnatud Kadriorus, J. Poska tn 51B on müügil eksklusiivne ja ainulaadne elamu. Tegemist kultuurimälestisega (mälestise registri number 8264), mis asub Eesti Vabariigi Presidendi residentsi, Kadrioru lossi, Kadrioru pargi ning mere vahetus läheduses. Hoone on kultuurimälestiseks tunnistatud kultuuriministri 13.05.1997 määruse nr. 25, (RTL 1997, 88, 522) Kuupäev: 13.05.1997.

ASUKOHT
Jaan Poska tänav asub Kadriorus, Tallinnas Kesklinna linnaosas. Tänav algab Kollase tänava ja Laulupeo tänava ristumisel, kulgeb läbi Kadrioru ja lõpeb Narva maanteel. Aastatel ****-**** kandis tänav Leineri tänava nime, kasutati ka Suur-Liiva (saksa: Große Sandstraße) tänava nime. 30. augustil 1940 sai tänav nime Aleksander Leineri järgi ja 18. oktoobril 1991 taastati Jaan Poska järgi antud tänavanimi. Kinnistule on tagatud jalgliikluse juurdepääs Poska tänavalt, autoliikluse juurdepääs toimub samuti Poska tänavalt.

AJALUGU
Tegemist on historitsistlikus stiilis majaga, mis on arhitekt Ernst Boustedti loomingu näide aastast 1909. aastal ja rajatud üksikelamuks. Interjöör pärineb 1937. aastast, arhitektiks Franz de Vries. Kinnistu hoone ehituslaad on mõjustatud historitsismist, kuigi projekt nägi ette ka juugendstiili sugemetega nurgatorni ning aknaaluseid ilupaneele, jäid need tõenäoliselt juba algselt teostamata ning kogu ehitus omandas praeguseni säilinud, suhteliselt tasakaaluka ja väljapeetud üldilme. Suurem remonttöö, hõlmates peamiselt interjööre, teostati arhitekt Franz de Vries juhatusel 1936. aastal. Arhitektuurselt säilinud hoone on hinnatud väga väärtuslikuks. Hoone ehitusajalooliselt väärtuslike detailide ja väikevormide inventariseerimine on tellitud Kadrioru Elamu -ja ekspluatatsioonivalitsuse poolt. Inventariseerisid kunstiajaloolane Silja Konsa ja fotograaf Peeter Säre. Ajalooliselt kuulub maja endisaegse Supelsalongi kvartalisse.

HOONE/PLANEERING
Tegemist on Eesti puitarhitektuuri pärliga, kus kooskõlas mängivad ajaloohõng ja tänapäev, luues ühtse ja väljapeetud terviku. Hoonel on neli koorust – soklikorrus, I korrus, II korrus ja pööningukorrus. Majas on säilinud ajastutruu interjöör: elegantselt renoveeritud seinad, kõrged laed karniisidega, framuugi ja kremoonidega aknad, hoolikalt taastatud väärikas ja pilkupüüdev kalasabamustriga parkett. Siseruumid paiknevad anfilaad-süsteemis (kõrvutiste ruumide rida).
Majal on täismahus soklikorrus, kus paiknevad eesruum, abiruumid, tehnoruum, saun koos pesuruumiga, kaks wc-d ja panipaigad. Soklikorrusel on leidnud oma koha puhkeruum ja vastuvõttudeks kohandatud köök (valmidus gaas ja elekter). Soklikorruselt on kaks väljapääsu, mõlemad maja lääneküljelt, mis avanevad sisehoovi. Sokkel on klombitud paekivist.
I ja II korrus on mõeldud elamiseks ning põhiliselt on toad jaotunud eluks vajalikeks ruumideks ning mõlemal korrusel köögid suurusega 17m2. Pööningukorrusel on avaralt ruumi, pinda 162,5m2. Pööningule viib hästi säilinud puitkeerdtrepp. I korrusel on 1 vannituba ja II korrusel 1 vannituba ja dušši ruum.
Maja on asümmeetrilise põhiplaaniga, fassaad on risaliitidega (eenduvate vertikaalmahtudega) liigendatud. Seinapindu katab põhiosas horisontaalne, korruste vahevööde vertikaalne ja kitsama profiiliga laudvooder. Katusekatteks valtsplekk, aknad on puitraamidega kahekordse aknapaketiga ning uksed on samuti puidust raamidel ja puittahveldistega. Kogu akende komplekt on vahetatud. Peafassaadi keskosas paikneb metall-varbvõrega rõdu. Hooviküljel paikneb avar ja rikkaliku puitdekooriga veranda. Majale ei ole tehtud juurdeehitusi. Maja mõlemal korrusel on avar fuajee, trepihall, suur elutuba verandaga, eri suuruses toad/kabinetid ja tööruumid, köök ning abiruumid. Suur elutuba ja veranda pakuvad õdusat miljööd vastuvõttudeks ning koosolekuteks.
Majas on kütteallikaks gaasikatel. Gaasikatla abil soojendatakse vett, mis suunatakse torustiku abil tubades olevatesse radiaatorist. Keldrikorrusel on küte lahendatud läbi vesipõrandakütte. Gaasiprojekt ja gaasi audit on olemas. Hoones ei ole töötavaid tahkeküttekoldeid, olemasolevad ahjud/kaminad on mittetoimivad ning on kasutusel kui sisekujundus elemendid.
Kinnine õueala, hubase tagaaiaga, on loodud puhkamiseks või vastuvõttude korraldamiseks. Kinnistut ümbritseb piirdeaed. Hoovis on põhiliseks katteks kiviparkett ja muru. Hoovis on parkimise võimalus viiele autole. Kinnistu suurus 1354m2, ehitisalune pind 325m2, netopind 905,7m2 ja köetavpind 724,7m2. Kinnistu on varustatud kanalisatsiooni, vesivarustuse, gaasi, elektri ning side kommunikatsioonidega.
Maja oli perioodil 2002 - 2018 Hiina Rahvavabariigi suursaadiku residents. Maja on renoveerinud. Renoveerimistööde käigus vahetati maja välislaudis, korrastati avatäiteid, uuendati siseviimistlust, rajati piirdeaed ja hoovi sisesed teed/platsid. Tööde käigus taastati algupärane ruumiplaneering ning kasutusotstarbe. Renoveerimistööde teostamisel järgiti hoone ajaloolist välimust ja antud piirkonna miljööväärtuslikke tingimusi.

Ainulaadne elamu peidab endas nii õdusa kodu kui ka suursuguse esindushoone potentsiaali.

ÜMBRUS
Kadrioru asum on eelkõige tuntud Kadrioru pargi tõttu, kus asub Eesti silmapaistvaim lossi- ja linnapark, mis laiub u 70 hektaril. Parki hakati rajama 1718. aastal Peeter I korraldusel. Kadrioru pargis näeb 18. 19. ja 20. sajandi iseloomulikke pargikujundusvõtteid. Lossi lilleaia taha on ehitatud Eesti Vabariigi Presidendi administratiivhoone/kantselei ja rajatud aed. Pargi populaarseimad jalutuskohad on Luigetiigi lillepeenardega kaunistatud ümbrus ning sealt lossi juurde viiv promenaad. Jalutuskäigu kaugusel on rahvusvaheliselt mainekas KUMU Kunstimuuseum ning mereäärne promenaad, kus jalutada ja hingata värsket mereõhku. Samuti leidub Kadriorus õdusaid kohvikuid ja restorane.

LISAINFO
Kui tunned antud objekti vastu huvi siis võtke ühendust ning tõelise ostuhuvikorral saab korraldada objekti üle vaatamise. Objekt on perspektiivikas ärivooobjekt. Väljaüürimisvõimalusega!

Aitan Teid soovi korral pangalaenu taotlemisel, tagatisvara hindamisel ja ka Teie olemasoleva kinnisvara müümisel või üürimisel.

Kodu müümine ja uue ostmine on suur otsus, mistõttu on väga oluline, et kogu protsess kulgeks kiirelt ja ootuspäraselt. Kui Teil on soov oma kinnisvara eest saada kõrgeimat hinda siis võtke minuga julgelt ühendust. Olen oma tegevuses professionaalne ja eesmärgile pühendunud. Tegelen aktiivselt mitte ainult kinnisvara müümisega, vaid ka uue kodu otsimisega oma klientide jaoks, lähtudes nende individuaalsetest soovidest.

Leho Jalg
Kinnisvaramaakler
Mob: +*** ** *** **
E-mail: l*********@u******.ee
https://uusmaanord.ee/maakler/leho-jalg/
----------------------------------------------
UUS MAA | NORD
Kopli 6, 10412, Tallinn
www.uusmaanord.ee
Liitu Uus Maa uudiskirjaga!

Kuulutuse link
UUS MAA Nord
UUS MAA Nord
Vaata firma profiili
2 700 000 € 2 981 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3385314
Tube 14
Üldpind 905.7 m²
Korruseid 4
Ehitusaasta 1909
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1354 m²
Katastrinumber 78401:115:1710
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%