Müüa korter, 2 tuba - Raadiraja 28-30, Raadi-Kruusamäe, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

2-tuba,rõdu, palju valgust!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: rõdu , uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, tsentraalgaas, lift, elekter, panipaik, vesi, mets lähedal
Köök: avatud köök
Sanruum: uus torustik, dušš
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, põrandaküte, keskküte
Side ja turvalisus: trepikoda lukus, turvauks
Ümbrus: järv lähedal

Raadimõisa Kodu on Eesti tunnustatud arhitektibüroo PIN poolt projekteeritud ning Eesti Rahva Muuseumi (ERMi) kõrvale ehitatav privaatne, looduslähedane ning kvaliteeti pakkuv elukeskkond. Kompleksi kuuluvad 8 valgusküllast neljakordset maja, arenduse südameks saab olema erinevate sportimisvõimalustega lastesõbralik ühisala.
Alusta enda hommikut mõnusa jooksuga Raadimõisa pargis, naudi kohvi ja erakordset vaadet isiklikul terrassil ja lõdvestu pärast pikka tööpäeva rohelisesl haljasalal või Eesti tipp- sisearhitekt Aet Pieli poolt kujundatud kodu diivanil.
MAJA
4-korruseliste kortermajade välisviimistluse materjalid on puit ja krohv. Aknad on 3-kordse paketiga, raam on seest valge ja väljas tume. Lamekatus, õõnespaneel sarrustatud ja täisbetoneeritud.
Loodusest inspireeritud maitsekad viimistluspaketid, maast-laeni nurgaaknad ning läbimõeldud sisearhitektuur loovad Raadimõisa Kodust tõeliselt mõnusa elukoha. Igas Raadimõisa Kodu majas saab olema lift, alumise korruste korteritel on suured ja avarad terrassid ning igal korteril on üks või kaks rõdu. Müügis on Raadiraja 18, 20, 22, 24, 26 ja 28 majad.
RUUMID JA SISEVIIMISTLUS
Eluruumide seinad ja laed värvitakse, märgades ruumides kaetakse seinad ja põrand keraamilise plaadiga, eluruumide põrand kaetakse ühelipilise faasiga laminaatparketiga. Valida on 3 erineva siseviimistuspaketi vahel: Natural, Elegant ning Premium. Natural ja Elegant viimistluspaketid sisalduvad korteri hinnas. Premium paketti on võimalik valida lisatasu eest. Täpsem info valikute kohta kodulehel - https://raadimoisakodu.ee/et/viimistlus
ENERGIATÕHUSUS
Hoone energiamärgis on B.
KÜTE
Elamu soojusvarustuse allikaks on AS Tartu Keskkatlamaja kaugküttevõrk. Korteris ja vannitubades on vesipõrandaküte. Korteris on kaugloetavad veemõõtjad sooja ja külma vee tarbimise arvestamiseks.
VENTILATSIOONISÜSTEEM
Igal korteril on soojustagastusega ventilatsiooniagregaat, katusel on ühine suur agregaat, mis väljatõmbeõhku soojusvahetiga töötleb. Rõhk on kaasaegsetel lahendustel ja energiatõhususel.
EHITUSINFO
Välisseinad ja korteritevahelised seinad on täisvalatud õõnesplokkidest. Fassaadi materjal on puit ja krohv. Korteritel on PVC kolmekordse klaasiga pakettaknad. Siseseinad on ühekordsed kipsseinad. Vahelaed on monteeritavad õõnespaneelid.
ASUKOHT JA KESKKOND
Kesklinnast 8-minutilise sõidu kaugusel paiknev elukoht pakub võimalust nautida piisavalt privaatsust, lastele turvalist elu- ja mängukeskkonda, sportlikke tegevusi ning kultuurilisi elamusi. ERMi kõrval asub bussipeatus, mis garanteerib stabiilse ühenduse keskusega. Lisaks on planeeritud eraldi bussipeatus ka otse arenduse ette. Raadimõisa Kodu on sportliku inimese jaoks justkui loodud, lähedal asuvad rulluisu- ja jalgrattateed, hea võimalus hommikujooksuks kõrval asuvas pargis.
Tagurpidi Maja, Eesti Rahva Muuseum, Raadimõisa ajalooline park - need on vaid mõned näited lähedalasuvatest ja toredatest vaba aja veetmise võimalustest. See on kodu kultuuri keskel.
PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri juurde kuulub tasuta panipaik ning konkreetne parkimiskoht (ühe parkimiskoha ost on kohustuslik, hind 3000€), mis saavad olema reserveeritud vaid konkreetsele korterile. Võimalus osta ka soovi korral mitu parkimiskohta.
ÕUEALA
Krundile planeeritakse rajada kõrghaljastus ning muru. Autoteed- ja platsid on asfalteeritud, käiguteed kaetud betoonkividega. Kompleksi kesksel alal on ühine laste mänguväljak koos istumisvõimalustega.
ARENDAJA
Raadimõisa Kodu arendajaks on kogemustega Reterra Estate OÜ, kelle portfelli kuuluvad näiteks Tartus Lumina Kodud ning Tallinnas kõrgelt tunnustatud WoHo Kvartal (sh Telia Maja ja Pipedrive uus kontor), Tiskre Ärimaja, Pähklikodu ridaelamud, Mustika Villad ja mitmed teised arendusobjektid.

Esimese etapi (Raadiraja 18 ja Raadiraja 20) majad saavad valmis kevadel 2020.a.
Teise etapi (Raadiraja 22 ja Raadiraja 24) majad saavad valmis sügisel 2020.a.
Kolmanda etapi (Raadiraja 26 ja Raadiraja 28) majad saavad valmis kevadel 2021.a.
*KÕIK 3D PILDID on illustreerivad ja võivad erineda tegelikusest.
https://raadimoisakodu.ee
Küsige julgelt lisa kõikide korterite kohta!

Kuulutuse link
84 900 € 1 850 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3121336
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 45.9 m²
Korrus/Korruseid 4/4
Ehitusaasta 2021
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79601:001:0174
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%