Müüa korter, 3 tuba - Öö 2-5, Kesklinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Avar saunaga korter!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: rõdu 10,4 m², panipaik, uus elektrijuhtmestik, pakettaknad, parkett, lift, rõdu kinnine, parkimine tasuta, maa-alune garaaž
Köök: avatud köök
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, dušš, saun
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus

See on Sinu võimalus olla osa millestki ainulaadsest.

Pole midagi imelisemat kui nautida rõdul kohvijoomist, paitades mõtet kordaläinud päevast.

Selles piirkonnas kehtib kinnisvarainvesteeringuna klassikaline reegel: “Asukoht, asukoht ja veelkord asukoht”!

Kvartal koosneb kokku 12 kortermajast, mis moodustab ühtse uudse, kuid ajaloolisesse piirkonda sobiva terviku. Meie pakume Sulle luksulikku kinnisvara 5 majas. Tähe 10 (7 korterit), Tähe 12 (7 korterit), Öö 1 (4 korterit), Öö 2 (7 korterit) ja Päeva 3 (7 korterit).

Tähe Residentside kodud on loodud inimesele, kes hindab elamist kesklinnas, samas naudib Karlova rahulikku rohelust ja miljööväärtuslikku arhitektuuri.

Südalinna sagin ja boheemlaslik Karlova kohtuvad võrratus tasakaalus Tähe Residentside kvartalis, mis piirneb vaikse Päeva tn, väärika Tähe tn ja romantilise Pargi munakivitänavaga.

Oleme kõigi Sinu soovide ja vajadustega arvestanud. Tähe Residentside koduomanikke ootab hulk kaasaegseid mugavusi: majas on lift, hoolikalt läbimõeldud planeeringuga korterid, avarad rõdud ja maa-alused parkimiskohad.
Iga korteriga tuleb kaasa tasuta parkimiskoht ja panipaik. Osades korterites on saun ning paljudes korterites on vann.

Mõistlikud ülapidamiskulud saavutatakse läbi B energia.

Tähe Residentside 2-5-toalised stiilsed kodud asuvad 3-korruselistes kaasaegsetes ja energiatõhusates majades, mida ümbritseb kõrghaljastusega roheala, kus on osaliselt säilitatud pargipuud, istutatud põõsad ja hekid ning rajatud muruplats koos laste mänguväljakuga. Mõeldud on ka lemmikloomadele.

Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel on nii vanalinna kui ka Karlova toidukohad, lähedal on poed, spordiklubid, spaad ja teatrid. Tartu Kõrgem Kunstikool, Mart Reiniku Kool ja Tartu Karlova Kool on nii lähedal, et nendeni jõuab igas vanuses laps ka üksi.

Tähe Residentside turvalised kodud asuvad väärikas asukohas - Tartu geograafilises keskpunktis ehk täpselt linna südames. Sinu isiklik rahuoaas kesklinnas - ideaalne koht suurepärastele ideedele, mis võrsuvad tõelisest kodutundest.

Majad on konstruktsioonilt kivimajad, kolmekordsed puitpakettaknad, liftid igas majas. Maapealse osa kandvad siseseinad ja maa-aluse osa välisseinad on 240 mm paksustest Columbia kivi õõnesplokkidest. Maapealsed välisseinad on 190 mm paksustest Columbia kivi õõnesplokkidest. Horisontaalseteks kandekonstruktsioonideks on 265 mm paksused õõnespaneelid.

Avatud rõdud on piiratud tumehalli teraspiirdega, mis moodustub kahes kihis asuvatest erinevas suunas kaldu olevatest teraspulkadest. Klaasitud rõdude alumisele, kinnisele klaaspiirdele on trükitud teraspiirde motiivi jätkav muster, mis moodustub läbikumavast laudise mustrist ja läbipaistvatest diagonaaltriipudest.
Hoonele on 3-kihiliste klaaspakettidega, sissepoole avanevad puitaknad, tänu millele saavad korteriomanikud ise oma aknaid pesta.

Majad on projekteeritud arhitekt Anu Tammemägi poolt.

Siseviimistluses on kasutatud Cool Light või Cool Natural siseviimistluspakette. Pesemisruumides on kasutatud Relax 1 või Relax 2 ning Premium 1 või Premium 2 pakette. Siseviimistluses on arvestatud nõudlikuma valikuga, kus ei puudu kaasaegne stiil ja uuenduslik meel.

Arendaja AQUA MARINA AS ja Ehitaja AS Merko Ehitus Eesti.
Majad on 4-7 korteriga privaatsed ja hubased, mille juures on moodustatavad pargialad, keldrikorrusel asuvad parkimiskohad. Hoonete välisilme on sobituv Karlova puitasumi hoonestusega ja pargiliku välisilme loomisega. Majade välisviimistluses on kasutatud tumedat horisontaalset laudist, millele toovad kontrasti ja sära heledad aknaraamid ning suured klaasitud rõdud.

Oma kodu leidmine on teekond, mis lõpeb meie juures!

Võta meiega ühendust ning räägime lähemalt.

www.tähe.ee

Osad kuulutuses kasutatud fotod on illustreerivad.

Kuulutuse link
Friis Kinnisvara OÜ
Friis Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
267 500 € 2 999 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3104428
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 89.2 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 2019
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%