Müüa ridaelamuboks - Välja tee 18-1, Tiskre, Harku vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

VIIMANE KORTER! Maja on valmis! Uus hind!

Korteriomand, kogupind 127,5 m²

Lisainfo: terrass, tööstusvool, pakettaknad, parkett, ühistransport, panipaik
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, vann, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: maaküte
Side ja turvalisus: turvauks, valvesüsteem paigaldatud
Ümbrus: linnas, teed heas seisukorras

Sinu tulevane kodu asub linnakärast eemal, suure potentsiaaliga arenevas piirkonnas. A-energiaklassiga kortereid iseloomustavad kõrged laed, suured aknad, lummavad suveõhtud privaatsel ja avaral terrassil. Korterites on ka saunad – ikka selleks, et mitte kusagil mujal ei teki nii palju häid tundeid ja mõtteid kui saunalaval.

*KORTER

Korter suurus on 127,5 m2, panipaik 5,3 m2 ja terrass 33,5 m2, lisaks kaks parkimiskohta hoovis.

*ENERGIAKLASS

Kortermaja projektijärgne energiatõhususarv on 103 kWh/m2. See kuulub energiakasutuse skaala järgi A-klassi. Hoonele on paigaldatud oma päikeseelektri süsteem.

*VUNDAMENT, SEINAD, LAED JA KATUS

Hoone kandvad konstruktsioonid toetuvad lintvundamendile. Välisseinad on laotud 190 mm paksustest ja täis betoneeritud betoon- kividest. Seinad on soojustatud ja krohvitud, tagasi astuvates fassaadi osades kasutatakse krohvi asemel puitlaudist.

Vahelaed ja katuselaed on raudbetoonist õõnespaneelidest. Paneelide peale on sammumüra tõkestamiseks paigaldatud mineraalvill ja tehtud betoonist tasan- duskiht. Hoonel on rullmaterjalist katusekattega lamekatus.

*SISESEINAD JA KORIDORID

Kõik korterite vahel ning korterite ja trepikoja vahel olevad siseseinad on laotud 190 mm paksustest ja täis betoneeritud betoonkividest. Kommunikatsioonide šahtid on kergplokkidest.

Korterite siseseinad on metallkarkassil kahekordne kipsplaat- seinad, milles kasutatakse isolatsioonimaterjalina mineraalvilla.

Seinad on värvitud heledates toonides ,laeks on viimisteletud betoonlagi osaliselt esikutes viimistletud kipsripplagi. Iga korteri juurde kuulub kohe korteriukse kõrval olev panipaik jalgrataste, lapsevankrite jms. hoiustamiseks.

*HOOV JA TERRASSID

Igal korteril on avar puidust terrass, mis avaneb iga korteriomandi privaatses kasutuses olevale õuealale.

*AKNAD-UKSED

Kortermajal on üheraamilised plastraamides aknad. Need on osaliselt avatavad ja neis kasutatakse kolmekihilist klaaspaketti. Maja välisuks on alumiinium raamides klaaspaketiga uks. Korterite välisuksed on kaetud spooniga. Siseuksed on puitspooniga sileuksed.

*KÜTE JA VENTILATSIOON

Kortermaja soojavarustuse allikaks on maasoojuspump. Kogu majas on mugav ja energiasäästlik põrandaküte. Iga korter on varustatud lokaalse sissepuhke-väljatõmbe ventilatsioonisüsteemiga.

*VEEVARUSTUS JA KANALISATSIOON

Kortermaja on ühendatud tsentraalsesse vee- ja kanalisatsioonivõrku. Soe tarbevesi valmistatakse lokaalselt maja soojasõlmes. Veearvestite näidud võetakse kauglugemise teel - näit loetakse automaatselt teenusepakkuja poolt.

*ELEKTRI JA NÕRKVOOLUSÜSTEEMID

Korterite elektriarvestid paigaldatakse korteri kõrval olevasse ja selle juurde kuuluvasse panipaika. Korteri kilbis on kaitsmed ja nõrkvoolu osa. Korteritesse paigaldatakse pistikupesad ja lülitid, sanitaarruumidesse ja esikusse ka valgustid.

Korterisisesel kaabeldusel kasutatakse ülikiire andmeside edas- tamist võimaldavat cat 6 standardile vastavat kaabeldust. Tubadesse paigaldatakse moodulpesa telefoni ja/või interneti jaoks ning TV-pesa, elutubades.

Igas korteri sauna on paigaldatud elektrikeris.

Uksetelefonisüsteem paigaldatakse esikusse. Kõigis korterites on valmidus valvesignalisatsiooni seadmete paigaldamiseks.

Logistiliselt väga hea asukohaga. Ümbruses on olemas kõik eluks vajalik .Mugav ühistranspordi ühendus Kesklinna ja teiste linnaosadega.

Ühistransport 300m
Alasniidu Lasteaed 800m
Harkujärve Põhikooll 1,2 km
Harku järv 950m
Lucca restoran 2,2 km

Gümnaasium, kaubanduskeskused, perearstid ja kõik muu vajalik asuvad 10 min autosõidu kaugusel Tabasalus, Harkus või Õismäel.

Lisa info www.emiden.ee/valja18
Tel +*** **** ****

Helista ja tule oma uut kodu vaatama!

Kuulutuse link
Prisma Kinnisvarad
Prisma Kinnisvarad
Vaata firma profiili
248 625 € 1 950 €/m²
Müüa ridaelamuboks
Müüa ridaelamuboks www.kv.ee/3242088
Tube 4
Üldpind 127.5 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Omandivorm Korteriomand
Krundi pind 114 m²
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%