Müüa äripind, toitlustus, teenindus, kaubandus, büroo, 134,7 m² - Toom-Kuninga 21, Uus Maailm, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE
Virtual tour
Kuulutusele on lisatud virtuaaltuur

VÕIMALIK SISUSTADA VASTAVALT KLIENDI SOOVILE!

Kogupind 134,7 m², korteriomand, paneelmaja

Lisainfo: eraldi sissepääs, sissepääs tänavalt, vitriinaknad, terrass

SUURED VITRIINAKNAD; ERALDI SISSEPÄÄS TOOM-KUNINGA TÄNAVALT; MUGAV PARKIMINE

Maja valmis 2019. aasta alguses.

Toom-Kuninga 21 maja esimese korruse äripind sissepääsuga Toom-Kuninga tänavalt sobib nii restorani, kaupluse, salongi kui ka moodsa kontori rajamiseks. Suured vitriinaknad avanevad Toom-Kuninga tänavale.

SUUREPÄRANE ASUKOHT KESKLINNAS

Toom-Kuninga 21 maja jääb tiheda sõidetavusega Suur-Ameerika ja Väike-Ameerika tänava vahele. Äripind ise asub otse Toom-Kuninga tänava ääres. Läheduses mitmed suured asutused ja koolid - Superministeerium üle 1000 töötajaga, Tallinna Tehnika Kõrgkool, Swedbanki peahoone, Tallinna Tõnismäe Reaalgümnaasium, Ajakirjandusmaja jpt.

Uues Maailmas elab 7500 elanikku. Toom-Kuninga 21 majas elab juba 51 uut leibkonda, lisaks kasvab peagi naabrus 120 leibkonna võrra. Arvestades pidevalt kasvavat ümbruskonda ning suurte asutuste rohkust ümbruses on asukoht suurepärane, et luua siia näiteks hubane kohvik, gurmee-pood, ilusalong, moeateljee.

Asukoht Toom-Kuninga äripinnal on atraktiivne ja suure potentsiaaliga, kuna ühelt poolt asub kesklinna asutuste vahetus läheduses, teiselt poolt Uue Maailma urbanistliku elukeskkonna piiril, mis tagab klientuuri nii töötajate kui elanike näol. Lisaks on plaanitud Toom-Kuninga tänava ja Superministeeriumi vahelisele alale rajada park, mis toob piirkonda veelgi halutajaid ning uudistajaid juurde.

MUGAV PARKIMINE MAJA EES

Sinu äri külastamiseks saavad kliendid ning külalised parkida mugavalt otse äripinna ees.

TERRASSI VÕIMALUS MAJA EES!

Ruumijaotust on võimalik muuta ja soovi korral on võimalik rajada väliterrass, maja esine kiviparketiga kaetud ala on kasutuskorraga antud äripinna kasutusse. Majal on maa-alune parkimiskorrus, võimalus osta parkimiskohad või neid üürida (ostes hind 9000 kuni 15 000 € koht, üürihind 50€/kuus).

Võta meiega ühendust ja planeerime koos!

ARHITEKTID

Asukoha erilisus nõudis arhitektuurikonkursi korraldamist. Selgus, et kaht maailma suudavad kõige paremini ühendada arhitektid büroost Kadarik Tüür Arhitektid. Nemad on loonud ka moodsa ja esindusliku Kvartali
kaubanduskeskuse Tartus.

Hinnale lisandub käibemaks.

Kuulutuse link
257 500 € 1 912 €/m²
Müüa äripind
Müüa äripind www.kv.ee/3008554
Üldpind 134.7 m²
Korrus/Korruseid 1/9
Ehitusaasta 2018
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Krundi pind 1147 m²
Katastrinumber 78401:109:0097
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%