Müüa maja - Kasepää, Vana-Otepää, Otepää vald, Valgamaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Müüa väärika ajalooga talu Vana-Otepääl!

Kinnistu, kivimaja, elamispind 262 m², kogupind 355 m²

Lisainfo: puurkaev, panipaik, terrass, elekter, tööstusvool, pakettaknad, kõrvalhoone, kaev
Köök: elektripliit, köögimööbel
Sanruum: boiler, saun, dušš, lokaalne vesi, kanalisatsioon, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: elektriküte, ahjuküte
Ümbrus: ümbruses eramud, naabrid ümberringi

Talukoht täis ajaloohõngu. Maakividest, palkidest ja punastest tellistest kombineeritud elamu võiks olla Sinu kodu järgmisteks aastakümneteks! Elamu on ehitatud 1923 aastal. Seina paksused on kohati lausa 50 cm.
Tänane omanik on näinud suurt vaeva, et muuta elamu hubaseks ja meeldivaks. See on koht, kuhu tahad tulla ja jääda.
Talukoht on aastaringselt hea juurdepääsuga. Elamus on netopinda 262 m2, kogupind 355m2. (1.korrus 141 m2; 2.korrus 121 m2; kelder ja terrass 93 m2)
Elamu renoveeriti seest 2003 aastal. Selle käigus ehitati uus kaminahi ja soojamüüriga ahi kahe toa vahele. Põrandad, seinad ja laed soojustati kivivillaga. Kahe toa seinad kaeti laudvoodriga. Endisesse sahvrisse ehitati duširuum ja wc. Esikusse ja vannituppa on valatud uued põrandad, mis on soojustatud ja kaetud laudisega. Elamule paigaldatud uued puidust raamiga pakettaknad. Remondi käigus toodi majja puurkaevu vesi ja oma lokaalne kanalisatsioon. Mahuti on 5 m3. Kogu elamu osa on saanud uue elektrijuhtmestiku ja kahe tariifse voolumõõtja. Elektrit 3 x 16 A. Elamusse on paigaldatud juhtmevaba valvesüsteem. Maja all asub võlvkaartega kelder.
Elamu teine korrus on välja ehitatud 2015 a., mille käigus ehitati ümber maja katus ning soojustati vahelaed. Remondi käigus ehitati välja ka majas olev aidaruum. Majas on näha ehedat ligi 100. aasta vanust palk- ja kiviseina. Maja ees asub suur terrass 24 m2, kus saab nautida lõuna- ja õhtupäikest. Maja esisel hoovialal asub torusaun pikkusega 5 m, läbimõõduga 2.35 m. Sauna ees ja ümber on terrass.
Elamu õuealal on kasvamas mitmeid õunapuid ja ligi 20 mustsõstrapõõsast. Juurdepääsutee on kõvakattega. Kaugus Otepää keskusest ca 3 km. Lähim ujutav veekogu on 1.km kaugusel.
Kasutusluba majale taotlemisel. (Kuna uuendatud küttekoldeid ja samuti on maja saanud põhimõtteliselt täiesti uue sisemuse ja katuse osa)
Kinnistul asub eraldi hoonena suur ait, mille kogupind on 340m2. Aidal on ligipääsud nii eest, tagant kui küljelt. Aidas on elekter 3 x 16A. Põrand on asfaldist ning lakke on paigaldatud valgustid. Aita saab kasutada mitmel otstarbel. Hoia oma uunikumist autosid või tee oma hobi või tööga seonduv teenindus- või tootmispind. (Hetkel toodab ait Müüjale üüritulu)
Maja müüakse koos mööbli ja tehnikaga.
Kui soovid seda omapärast ja ainulaadset kinnisvarapakkumist vaatama tulla, siis anna sellest mulle varakult teada!

Kuulutuse link
Varaleidja OÜ
Varaleidja OÜ
Vaata firma profiili
245 000 € 690 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3275593
Tube 5
Üldpind 355 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1923
Seisukord Renoveeritud
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 5794 m²
Katastrinumber 63601:001:0208
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%