Müüa maja, 4 magamistuba - Palderjani tee, Pirita, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Luksuslik residents Meriväljal

Kinnistu, kivimaja, kogupind 368,8 m²

Lisainfo: rõdu 51,5 m², parkimine tasuta, TV, terrass, elekter, garderoob, mööbel, pakettaknad, parkett, garaaž, panipaik, seinakapp
Köök: induktsioon pliit, köök 23,1 m², külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, dušš, tsentraalne vesi, kanalisatsioon, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte, õhksoojuspump, tsentraalgaas, kamin
Side ja turvalisus: Internet, video valve, valvesüsteem paigaldatud, aiaga ümbritsetud
Ümbrus: naabrid kõrval, Läänemeri meri 1 m, kattega teed, ümbruses eramud, mets lähedal

Tere tulemast aadressile Palderjani tee 11, Tallinn – valgusküllane, kaasaegne, kahetasandiline kodu, mis pakub silmapaistvat disaini, mainekat asukohta ja palju kaasaegse kodu mugavusi.

Nelja magamistoa, kolme vannitoa ja saunakompleksiga kodu pakub uusimaid nutika kodu tehnoloogialahendusi ja kõige kvaliteetsemaid seadmeid. Esimesel korrusel leidub tänu 3 meetrilistele lagedele ja maast laeni akende palju naturaalset päevavalgust nii hommikul kui õhtul. Kaunis elutoas on eritellimusel valmistatud Itaalia firma Natuzzi nahkmööbel ja gaasiküttega kamin, mida saab juhtida Smart Home süsteemi kaudu. Elutoast veidi eraldatuna asub iga kodukoka unistus- täisvarustuses disainerköök koos parima tehnikaga firmalt De Dietrich ja keraamikaga firmalt Villeroy & Boch. Lõõgastumiseks leiate soome sauna koos puhkealaga, kust on pääs avarale terrassile. Jahedama ilma korral on abiks gaasil baseeruvad soojuskiirgurid ja väikese vihma korral on abiks katusealune.

Esimesel korrusel on lisaks veel magamistuba/kodukontor, majapidamisruum, garderoob, esindusliku suurusega fuajee ja soojendusega garaaž kahele autole, kus ruumi on piisavalt, et auto uksi avada kartmata neid vigastada. Jalgratastele ja grillile on talveperioodiks eraldi garaaž.

Efektse sisekujunduselemendina mõjuvad ka maast laeni kõrguvad siseuksed. Siseviimistluses on kasutusel naturaalsed ja kvaliteetsed materjalid, tammeparkett ja looduskivi. Mugavuslahendusena on kasutusel trepiastmete alla peidetud valgustus, mis süttib kohe, kui trepiastmele astuda. Teise korruse pärliks on kindlasti suur päikeseterrass. Tõeliseks harulduseks on aga kõik kolm magamistuba kuna igal neist on oma garderoob ja dušširuum. Ka kõik magamistoad on sisustatud Itaalia disainmööbliga.

Arhitektuuribüroo AB Korrus poolt projekteeritud majas on küttena kasutusel ökonoomne õhk-vesi põrandaküte, mis toetub innovatiivselt gaasile, ja loomulikult on majale väljastatud kasutusluba. Kodu pakub Bose integreeritud helisüsteemi nii eluruumides, saunas kui ka väiterrassil. Smart Home tehnoloogia abil on oma telefonis võimalik juhtida maja valgustust, turvalisust, kütet, ventilatsiooni, autoväravaid. Paraaduks avaneb võtmevabalt sõrmejäljelugeja abil. Aias toimetab usin Husqvarna ja tema tegemistel hoiavad silma peal valvekaamerad. Samuti on suurt rõhku pööratud maja välisvalgustusele, pakkudes silmailu pimedatel sügisõhtutel. Et koduvahetus oleks vaevatu, müüakse maja koos mööbliga.

Lisainformatsiooniks kontakteeruge minuga telefonil +********** või k**********@b******.com

Kuulutuse link
1 500 000 € 4 067 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3290216
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 368.8 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2019
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1199 m²
Katastrinumber 78402:203:2072
Registriosa number 4963701
Energiamärgis C
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%