Müüa korter, 3 tuba - Pirita tee 26F, Pirita, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Suurepärane mere- ja linnavaatega korter Pirital!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: parkimine tasuta, panipaik, seinakapp, kõrged laed, planeering läbi mitme korruse, kinnine hoov, TV, mööbel, pakettaknad, parkett, lift, maa-alune garaaž
Köök: keraamiline pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, dušš, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Side ja turvalisus: Internet, turvauks, trepikoda lukus, naabrivalve, valvur, video valve
Ümbrus: ümbruses eramud ja korterelamud, linnas, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi, meri lähedal

Tunnustatud arhitekt Meelis Pressi poolt projekteeritud 16 korruseline korterelamu aadressiga Pirita tee 26F on tavapärasest luksuslikumat elukeskkonda pakkuv korterelamu Kadrioru ja Maarjamäe piiril. Hoonest avanevad suurepärased panoraamvaated merele, vanalinnale ja Põhja-Tallinnale.

Kinnistu suurus on 6596 ruutmeetrit ning eluhoone jaotub kaheks osaks. Madalamas, 3 korruselilises osas, saab ühisel katusetarrassil nautida kaunist ümbrust ning veeta mõnusalt aega. Siseruumides asub kolmandal korrusel bassein ja soome- ning aurusaun ning teisel korrusel jõu- ja joogasaal. Lõõgastumisteenuste tarbimiseks saab korteriomanik soetada osakud majas asuva SPA ja spordikompleksi kasutamiseks. Kõrges 16 korruselises hooneosas asuvad korterid. Hoone esimestel korrustel asuvad suletud autoparklad ning panipaigad. Trepikojas on kaks lifti ning elamus on videokaamerad ning ööpäevaringne mehitatud valve.

Maja sisehoovis on silmailu pakkuv põnev haljastus-dendropark ning lastele on rajatud mänguväljak. Kogu maja territoorium on aiaga piiratud, sissepääsuks on kaks elektrilist väravat.
Hoone asub eemal liiklustihedatest sõiduteedest, majani pääseb mööda kvartalisisest tupiktänavat.

Hoonel on oma lokaalne gaasikütte süsteem ning soojatagastuse ja jahutusega ventilatsioonisüsteem.

Korter asub hoone kahel korrusel, 15 ja 16-ndal. Elutoa lae kõrgus ulatub üle 5 meetri, mis teeb ruumi eriliseks ja valgusküllaseks. Korteri tegelik üldpind on 129,3 m2, kuna esialgses projektis näidatud rõdu on liidetud korteri elutoale ning korter on 10,2 m2 suurem kui kinnistusraamatusse kantud pind. Akendest avanevad imelised vaated merele, päikeseloojangule ja linna panoraamile.

Korteri kõik toad on merevaatega ning asuvad kahel korrusel.
Põhikorrusel on avar elutuba koos eralduva köögi ja avatud söögitoa osaga. Köögist leiate kogu vajaliku kvaliteetse mööbli ja integreeritud tehnika. Põhikorrusel asuvad lisaks avar walk-in garderoob ning tualett.

Kogu korteri sisearhitektuuri on loonud tunnustatud volitatud sisearhitekt Rene Safin.
Kasutatud on vaid kõrgkvaliteetseid ja naturaalseid viimistlusmaterjale, sisustust, kodu aksessuaare ja valguslahendusi. Looduslik kivi, puitparkett, puiduspoon ning klaas on läbivad materjalid kogu korteris. Kõike seda kaunistavad veelgi põnevad valguslahendused.

Teisel korrusel on esik koos mahuka garderoobikapiga, loodusliku kiviplaadi ja tiigipuuga kaetud vannituba aurusaun-vanni ja teise WC-ga ning kaks tuba. Peamine magamistuba on eraldatud osalise klaasseinaga, et tagada maksimaalsed vaated korteri igast toast. Avanevaid rõduuksi ei ole piiratud prantsuse rõduga, vaid liuguksele on siseruumi paigaldatud klaasist piire. Kõrgetel akendel on elektrilised kardinad. Kolmas tuba on osaliselt avatud ning ühest küljest klaaspiirdega.

Korter on väga heas korras ja uueväärne, mis võimaldab korterisse kiiret sissekolimist. Enamus piltidel nähtavast mööblist sisaldub hinnas (täpsem info korteri külastusel).

Korteri hinnas sisaldub kaks parkimiskohta maa-aluses garaažis ning panipaik. Külaliste parkimiseks asuvad maja ees kohad.

Restoran Tuljak asub 100 m kaugusel. Naabruses on Maarjamäe loss, K.Pätsi muuseum, Eesti Filmimuuseum, Eesti näituste paviljon ja Lauluväljak.

Kuulutuse link
590 000 € 4 954 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3172510
Tube 3
Magamistube 1
Üldpind 119.1 m²
Korrus/Korruseid 15/16
Ehitusaasta 2003
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:115:2670
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%