Müüa äripind, 1600 m² - Valli tn 34a, Valga linn, Valga vald, Valgamaa

Kompaktne tootmiskompleks

Kogupind 1600 m², kivimaja

Sanruum: dušš, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, valvesüsteem paigaldatud
Lisainfo: kinnine hoov, vesi, mööbli võimalus

Valga linnas müüa soodsalt ärimaa kinnistu üldpinnaga 7957 m², millel asub kaks soojustatud kaarhalli suurusega 537 m² ja 447 m², ühe angaari osas eraldi remondiruum ca 150 m². Lisaks ühekordne kivist kontorihoone suurusega 199 m² ja ühekordne kivist kauplus-teenindushoone. Mõlematel kivihoonetel on tahkeküttel köetavad katlamajad ja õhksoojuspumbad, samuti on katlamaja ka angaari lisahoonel. Kinnistul on tsentraalne veevarustus ja kanalisatsioon, tööstusvool 80 A, internet, videovalve ning tuletõrje- ja valvesignalisatsioon. Ehitised on heas seisukorras, hooned on renoveeritud 2014 a. Kinnistu asub linna ääres – sobilik nii tootmise, kui teeninduse adasiarendamiseks. Kesklinna ca 1,5 km. Vajadusel on võimalik kinnistu jagada kaheks kinnistuks.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Pindi Kinnisvara
Pindi Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
490 000 € 306 €/m²
Müüa äripind
Müüa äripind www.kv.ee/2989022
Tube 15
Üldpind 1600 m²
Korruseid 1
Seisukord Valmis
Krundi pind 7957 m²
Katastrinumber 85401:009:2170
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%