Müüa korter, 3 tuba - Tõnismägi 11a-51, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: rõdu
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte

www.tonismagi.ee

Mugav südalinna korter kiire eluviisiga inimesele asub piirkonnas, mis on linna keskus.
Lähedusse jäävad vanalinn, kesklinna äri- ja kaubandustsoon, Tallinna Linnavalitsus, kultuurikeskused, kino Kosmos IMAX, kümned kohvikud ja restoranid ning Viru keskuse all paiknev bussiterminal. Balti jaam tagab hea raudteeühenduse terve Eestiga, rääkimata linna lähialadest. Maja ees peatuv tramm tagab mugava ühenduse lennujaamaga ning autoga minnes kestab sõit sinna vaid kümmekond minutit.

Elamu soojusvarustuse allikaks on kaugküte. Korterites on vesipõrandaküte, mida on võimalik ruumipõhiselt reguleerida. Plaaditud põrandapinnad dubleeritakse elektripõrandaküttega. Üldaladel (trepikojad) radiaatorküte.
Igas korteris on lokaalsed soojustagastusega sundventilatsiooni agregaadid. Ostja paigaldada jääb köögikubu. Ventilatsiooniagregaat paigaldatakse üldjuhul vannitoa või esiku lae kohale.

Elektri võimsus korterites on 3x20A. Elektri arvestust teostavad korterite kahesüsteemsed elektrimõõdikud. Korteri ripplagedesse paigaldatakse süvistatavad LED-valgustid.

Akende ja siseuste kõrgused põrandast on 2,3m. Siseviimistluses kasutatakse väga kvaliteetseid materjale – suured täismassplaadid, peithingedega ja magnetlukkudega siseuksed, kvaliteetne Villeroy&Boch sanitaartehnika jms.

Hoone energiaklass on B.

Hoonele paigaldatakse kaamerad ning hoone sissepääsudele LCD ekraaniga videofonosüsteem. Hoone garaaži sissepääs on avatav nii puldi kui mobiiltelefoniga. Esikusse, panipaika ja tubadesse paigaldatakse liikumisandurid ning lisaks suitsuandurid esikusse ja panipaika. Korteri välis- ja rõduuksed on varustatud magnetanduritega. Korteri esikusse nähakse ette puutetundlik LCD ekraaniga valvesignalisatsioonisõrmistik ja fonolukk.
Parkimiskoht ja panipaik on võimalik juurde osta maja all, hinnad vastavalt 20 000€ ja 3 500€.


VAJATE KINNISVARA HINDAMIST?
Domus Kinnisvara spetsialistid hindavad kinnisvara kõikjal Eestis. Meie hindajate missioon on pakkuda kiiret ja kvaliteetset hindamisteenust. Domus Kinnisvara kutselised hindajad koostavad eksperthinnanguid, mida aktsepteerivad kõik Eesti krediidiasutused. Lisanduvad kodulaenu lepingutasu soodustused.

Küsi hindamisteenust: i****@d***************.ee

Domus Kinnisvara on Eesti üks suurim ja usaldusväärseim kinnisvarabüroo - aitame teid kõikides kinnisvaraküsimustes!

www.domuskinnisvara.ee

Kuulutuse link
Domus Kinnisvara
Domus Kinnisvara
Vaata firma profiili
239 000 € 3 660 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3091457
Tube 3
Üldpind 65.3 m²
Korrus/Korruseid 5/6
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:107:0028
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%