Müüa korter, 4 tuba - J. Poska 53, Kadriorg, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Müüa kaunis korter väärika ajalooga majas Kadriorus!

Korteriomand, puitmaja

Lisainfo: köök, parkett, ventilatsioon, parkimine tasuta, toad eraldi, eraldi sissepääs, planeering läbi mitme korruse, uus elektrijuhtmestik, kinnine hoov, ühistransport, tsentraalne vesi, elekter, mööbel, aiaga ümbritsetud, sileplekk-katus
Köök: avatud köök, külmik
Sanruum: vann, dušš, uus torustik, saun, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, valvesüsteem paigaldatud, turvauks, trepikoda lukus

KORTER
 
Korteri üldpind on 174,4 m2 ning korteri ruumid paiknevad läbi kolme korruse. Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid ja ajastutruid materjale. Seinu ja lagesid katab suures ulatuses naturaalne savikrohv, mis on oma omadustelt hea õhu tasakaalu reguleerija ja sobib hästi allergikutele. Korteri toad on ruumikad ja laed üle kolme meetri kõrged. Korteri kolmas korrus asub maja tornis, mille ruumi kõrgus ulatub 5 meetrini ning tornist avanevad vaated igasse ilmakaarde. Korteri põrandaid katab kõigis tubades täispuidust kalasaba- või algupärane laudparkett. Korteris on kolm magamistuba, elutuba, köök, mitu ruumikat koridori, trepialune panipaik, kolm vannituba ning saun. Lisaks kuulub korteri juurde kaks parkimiskohta ning eraldi hoones asuv panipaik. Sisehoovi on võimalus ehitada terrass. Korter on tuumik osa majast ning väga hästi hoitud.
 
MAJA
 
Poska 53 maja on tunnistatud 2012. aasta kõige paremini restaureeritud kultuurimälestiseks ning jääb Kadrioru miljööväärtuslikule alele kui ka muinsuskaitsealale. Käesolev elamu valmis 1880-ndate lõpus tuntud arhitekt Nikolai Thamme projekti järgi kuulsale ja tunnustatud pagaritööstuturile, Georg Studele, kellele kuulus näiteks kõigi lemmik kohvik „ Maiasmokk“. Siit pärineb ka hoone ajalooline nimetus „ Stude villa“. 1964.a. kapitaalremondi käigus jagati hoone korteriteks ning selline ruumijaotus on osaliselt tänini ka säilinud.
 
Elamu rekonstrueerimisel aastal 2012 jälgiti Tallinna Kultuuriväärtusteameti Ameti poolt väljastatud muinsuskaitse eritingimusi ning säilitati võimalikult suur osa originaalsest hoonest. Täielikult vahetati välja hoone elektri – ja nõrkvoolusüsteemid ning kütte- ja ventilatsioonisüsteemid. Maja küttesüsteem on gaasikatlal põhinev, mille katel paikneb maja keldris. Restaureerimise käigus paigaldati hoonele nn. „Smarthouse“ ehk targa kodu süsteem. Elamut ümbritseb suur kinnistu, mis samuti renoveeriti ning haljastati. Maja hoov on korterite vahel jagatud mõttelisteks osadeks. Väravaga eraldatud hoovi pääseb tänavalt. Hoovil on parkimisplatsid, panipaikade ruum ning mänguväljak lastele.
 
J. Poska t. 53 kinnistul paikneb selle kvartali üks vanimaid elamuid, mis püstitati N. Thamme projekti (1887.a) järgi 1880. aastate lõpus. Krundi esimene omanik oli pagaritööstur Georg Stude. Hoone paikneb madalal krohvitud paekivisoklil, seinad on rõhtpalkidest ja kaetud laia rõhtlaudisega ning rikkaliku sae- ja puitpitsdekooriga. Maja peafassaadil domineerib keskne trepikojatorn. Seinapinnad on rikkalikult liigendatud nii tagasiastete kui erimustrilise laudisega. Hoonel on kaks rikkaliku puitpitsiga varikatust.
 
PARKIMINE JA PANIPAIGAD
 
Korteri juurde kuuluvad ning müügihinnas sisalduvad ka kaks notariaalselt kinnitatud parkimiskohta maja kinnises sisehoovis. Väravaga eraldatud sisehoovi pääseb puldiga.
Hinnas sisaldub samuti panipaik, mis asub maja sisehoovis eraldi majakeses.
 
ASUKOHT
 
Korter asub kaunis Kadrioru miljööväärtuslikus piirkonnas. Tornitoa aknast avaneb vaade Kadrioru pargile. Meri on 300 meetri kaugusel. Jalutuskäigu kaugusel on Pirita promenaad, Liivaoja kvartal ning lauluväljak. Ümbruskonnas on mitmed restoranid ning kohvikud, ühistranspordi ühendus on väga hea. 
 
Võta minuga ühendust ning lähme korterit vaatama, sellest võib saada sinu uus kodu!

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Kuulutuse link
525 000 € 3 010 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3116153
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 174.4 m²
Korrus/Korruseid 1/3
Ehitusaasta 1880
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:115:3130
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%