Müüa maja - VIHTERPALU MÕIS, Vihterpalu, Lääne-Harju vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Ajalooline Vihterpalu Mõis

Kinnistu, kivimaja, kogupind 2 600 m²

Lisainfo: parkett, elekter, garderoob, mööbel, keldrikorrus, terrass
Köök: köögimööbel
Sanruum: saun, boiler, wc ja vannituba eraldi, dušš, vann, lokaalne vesi, bassein
Küte ja ventilatsioon: kombineeritud küte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, telefon, aiaga ümbritsetud
Ümbrus: mets lähedal, jõgi lähedal

Müüa ainulaadne Vihterpalu mõis!

Esmakordselt mainitud aastal 1586, Vihterpalu mõisa majesteetlik hilisklassitsistlik peahoone pärineb aastatest ****-****, mil see kuulus kuulsale baltisaksa perekonnale von Knorringutele. Tänu Gustav von Knorringule, innovaatilisele 19. sajandi mõisahärrale, ehitati Vihterpalu mõis selliseks nagu seda teatakse tänapäeval.

Olles Eesti üks kaunimatest renoveeritud mõisatest, mõjub Vihterpalu kahekorruseline klassitsistlik peahoone majesteetlikult, omades säravat fassaadi, mida kaunistavad kolm kolmnurkfrotooni ja suurejooneline kahekordne trepp. Mõisa peahoones on enam kui 19 sviiti ja eksklusiivset tuba, mis on sisustatud ajastutruu mööbliga, et rahuldada ka kõige nõudlikuma külalise vajadusi. Suurürituste jaoks mahutab mõisa banketisaal enam kui 100 külalist ning idülliline mõisapark pakub mitmeid võimalusi vabaõhuürituste pidamiseks. Peahoonega külgnevas SPA- ja saunamajas on 12 lisamagamistuba, ajalooline omaniku residents pakub lisaks 6 magamistuba ja võluvat hommikupäikesele avatud terassi. Muljetavaldav mõisakompleks asub Vihterpalu jõe loodepoolses osas ja mõisa ümbritsevas majesteetlikus pargis on ligi sajandi vanused Šveitsi männid ja kuused.

Täna toimib Vihterpalu mõis luksushotellina ja asub vaid 1-tunnise autosõidu kaugusel Tallinna lennujaamast. Investeerimisvõimaluste jaoks on mõisa kinnistul ka palju lisahooneid ja enam kui 20 hektarit detailplaneeringuga elamuehituse arenduseks sobivat maad. Mugavat ligipääsetavust soosib ka ametlik helikopteri maandumisplats. Koos isikliku tenniseväljaku, 3-minutilise autosõidu kaugusel asuva mere ja rikkalike jahimetsadega, pakub Vihterpalu mõis maalilist loodust, ajaloolist keskkonda ja ülimat privaatsust.

Objektiga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks võtke minuga ühendust e-posti teel t************@b******.com või telefoni teel numbril +372 5026425!

Kuulutuse link
3 500 000 € 1 346 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3200423
Tube 29
Üldpind 2600 m²
Korruseid 3
Ehitusaasta 1820
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 300000 m²
Katastrinumber 56201:001:0156
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%