Müüa korter, 3 tuba - Tehnika tn 16, Kelmiküla, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

SAUN! TALAD! TELLISKIVISEIN! TASUTA PARKIMINE!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: parkimine tasuta, uus elektrijuhtmestik, kinnine hoov, TV, toad eraldi, mööbli võimalus, pakettaknad, parkett, panipaik, seinakapp
Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, boiler, dušš, vann, uus torustik, saun, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus, naabrivalve, video valve
Ümbrus: ümbruses korterelamud, asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid kõrval

Müüa isikupärane ja stiilne 3-toaline erkerite ja saunaga perekorter Karl Burmani majas vanalinna servas!

HOONE
Vanalinna servas Toompea külje all, Tehnika tänava alguses paikneb 1924. aastal arhitekt Karl Burmani poolt projekteeritud muinsuskaitse all olev maja. Endine raudtee teenijatele ehitatud Eesti I arhitekti projekteeritud hoone on kultuurimälestis.
Majas on 23 korterit ja 4 äripinda. Korterelamul on suur kinnine territoorium sõiduautode tasuta parkimiseks.
Elamus on teostatud järgnevad tööd: trepikoda ja katus renoveeritud 2007, elektritööd 2009, soojatrass osaliselt renoveeritud 2015, maja fassaad ning mansardkorrus renoveeritud 2017, imbväljak ja drenaaž 2018, parkla osaline renoveerimine 2019. Järgnevatel aastatel plaanib ühistu lõpetada renoveerimistööd hoovis, rajada haljastuse, laste mänguväljaku koos puhkenurgaga.

KORTER
Päevapäikesega 3-toaline korter suurusega 88.4 m2 asub korterelamu 4. korrusel. Kahe magamistoaga korter rohkete akendega on väga valgusküllane. Akendest tulev valgus laseb välja paista kõigil elamise omapärastel detailidel. Lisaks laetaladele ja massiivsetele kandepostidele ehivad korterit originaalsed telliskiviseinad, kaldseinte alla paigutatud peidikud/panipaigad, originaalsed malmradiaatorid ning 2 eenduvat erkeriosa, mis annavad korterile nii iseloomu kui mõnusad omaette olemise sopid. Korter oma eriilmeliste tahkude ning nurkadega loob ainulaadse elamispinna ning eriomase atmosfääri. Maitsekalt valitud tapeedid, erinevate värvitoonidega viimistletud ja esile toodud korstnajalad annavad korterile karakteri, mida ei kohta just tihti. Vajaduspõhiselt eritellimusmööbliga täidetud panipaigad ja nurgad loovad ühtse terviku nii olmetarbe paigutamiseks kui mugavaks äraelamiseks.
Korterisse paigutub 2 magamistuba, millest ühes on võimalik luua kodukontori nurk, avar elutuba koos köögi- ja söögitoa osaga, mida eraldavad lisaks 2 erkeri osa, vannituba koos saunaga ning eraldiasetsev tualett. Vannitoas on lisaks olemasolevale dušinurgale olemas vanni paigaldamise valmidus. Lisaks peidetud panipaikadele on korteris 2 suurt sisseehitatud garderoobikappi ning mahukas hulk köögimööblikappe söögitarvete paigutamiseks.

KOMMUNAALKULUD
Suvekuudel ca 170-190 €, talvel 220-250 € (sh küte, vesi, elekter). Korteris on keskküte, vannitoas elektriline põrandaküte. Soe vesi ja saadakse elektriboileri abi. Saun on elektrikerisel. Sundventilatsioon on nii vannitoas, tualetis kui kõikides ülejäänud magamistubades ja olmeruumides.

PARKIMINE
Parkimine suletud territooriumil KÜ parkimisloaga vabalt valitud kohale.

LÄHEDAL
Korterelamu asub Euroopa Kooli ja Snelli pargi vahelisel alal Toompea jalami all. 5 min jalutuskäigu kaugusel Snelli park: välitrenažöörid, koerte jalutusala ja Toompea koos vanalinnaga. Lähimad toidupoed (üle tee) Ülle Toidupood, Balti Jaama Selver, Balti Jaama Turg, Soo ja Telliskivi Rimi ning kogu Telliskivi Loomelinnaku söögikohad ja poed (F-Hoone, Renard, Lendav Tarldrik, Kivi.Paber.Käärid, Frenchy, Kärbes ja Vaba Lava). Lisaks Toompuiestee servas asuvad restoranid Kuldmokk, Pööbel, Ginger Cafe ja Kalambuur koos Hirve pargiga. Paari minuti jalutuskäigu kaugusel Meriton hotell & SPA koos ujula ja jõusaaliga ning Mademoiselle'i Kohvik. Hea ühistranspordi ühendus- Euroopa Kooli kõrval asub bussipeatus Kelmiküla (bussid nr 22, 40, 41, 41B, 43, 59; troll 1,4, 5), Tehnika peatus ja Hotell Tallinn (bussid nr 21, 21B, 41, 41B, 43, 59).

VÄÄRIKAS KORTER VÄÄRIB VAATAMIST! HELISTA JA TULE TUTVUMA!

Kuulutuse link
VESPER Kinnisvara
VESPER Kinnisvara
Vaata firma profiili
259 000 € 2 930 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3254535
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 88.4 m²
Korrus/Korruseid 4/5
Ehitusaasta 1924
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:802:0530
Energiamärgis D
Kulud suvel/talvel 150 € / 250 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%