Müüa maja, 4 magamistuba - Tähe tn 23, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE
Virtual tour
Kuulutusele on lisatud virtuaaltuur

Suvine hinnapomm, miljööväärtuslik kinnistu

Kinnistu, kivimaja, elamispind 182,4 m², kogupind 242,8 m²

Lisainfo: rõdu 19 m², keldrikorrus, TV, terrass, elekter, garderoob, tööstusvool, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, garaaž, parkimine tasuta, ühistransport, kõrvalhoone, kaev, panipaik, seinakapp, telliskivisein, sileplekk-katus
Köök: elektripliit, köök 8,4 m², külmik
Sanruum: dušš, wc ja vannituba eraldi, saun, tsentraalne vesi, kanalisatsioon, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, põrandaküte, vedel kütus, tahke kütus, kombineeritud küte, konditsioneer, tsentraalgaas, kamin
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, video valve, aiaga ümbritsetud, valvesüsteem paigaldatud, turvauks, naabrivalve
Ümbrus: mets lähedal, naabrid ümberringi, asub keskuses, teed heas seisukorras, ümbruses eramud

Müügile on tulnud hinnatuimas linnaosas Nõmme mändide vahele peitunud privaatne kinnistu koos intelligentse kolmekorruselise eramuga.

See on eramu, milles saavad kokku Nõmme hindamatu miljööväärtus ja tänapäeva „targa maja“ innovatiivsus ning tehnoloogia. Hoonel on kaks maapealset korrust ja keldrikorrus mida omavahel ühendab sisseehitatud „ Kone“ lift. Hoone fassaad on kaetud terrasiitkrohviga. Välisuksed on valmistatud tammepuidust.

Keldrikorrusel asub suurepärane saunakompleks mugava eesruumi, leiliruumi ja aurusaunaga, millele lisavad vürtsi mitmed värvimängulised LED-valgustussüsteemid. Samuti on koha leidnud ka 40 m2 suurune garaaž kahele autole, tehnoruum ja garderoob/majapidamisruum.

Esimesel korrusel leiame avara poolkaarja aknapindadega elutoa, köögi ja külalistetoa ning täielikult eraldiseisva sissepääsuga töötoaks mõeldud kabineti koos rõduga. Kogu eluruumi põrand on kaetud rätsepatööna valmistatud „Bolefloor“ tammepuidust looklevate põrandalaudadega. Mõnusa hubasuse talvekülmadega loob puuküttega glasuurpottidest klaasuksega ahi ja vaikuse tagavad kolmekordse + 1 klaaspaketiga puit-alumiinium aknad.

Köögiosas on laiad valgustatud looduskivist töötasapinnad, integreeritud köögitehnika: „Franke“ kraanikauss, pliit, ahi + mikrolaineahi, eraldiseisev pliit-pitsaahi ja kohvimasin „Miele“. Võimalus toitu ka vanamoeliselt ja tervislikult valmistada töökindlal glasuurpottidest puuküttega pliidil.

Teine korrus on rahu ja vaikuse pärusmaa, kus asetsevad kolm päikesega pärjatud magamistuba ja märgruum dušiga. Põrandaks on valitud tammepuidust põrandalauad, puuduvad uksepakud tagavad takistusteta liikumise, valgust annavad juurde katuseaknad ja kaks rõdu.

Kõikjal saadavad teid liikumisanduritega öövalgustid, targa maja seadistatavad valgustus – ja küttesüsteemid. Elamusse tuleb otse Telia AS valguskaabel. Keskmine elektrikulu suvis/talvisel perioodil on ca 150-280 euro piires, sõltuvalt soojasoovist. Elektri võimsus 32 A.
Kontori osa virtuaaltuur https://my.matterport.com/show/?m=NTbSdEhkpZQ&ts=1

Kogu elamu küttelahenduse tagab õhk-vesi soojuspump, vesipõrandakütte näol. Võimalus on alternatiivina kasutada ka õlikütet, valmidused on välja ehitatud või siis liituda gaasitrassiga (liitumistasud on tasutud). Värske õhu juurdevoolu tagab soojustagastusega ventilatsioon.

Miljööväärtuslik eramu on tegelikult ehitatud 1955 aastal ja vastavalt ajastu möödumistele ka kohandatud, viimase viimistluse saanud aastal 2018 aastal. Dokumentatsioon on korras, hetkel tegeletakse veel ehitisregistri andmete korrigeerimisega. Kokku on elamus suletud köetavat netopinda 242,8 m2, millest eluruumid moodustavad kokku 182,4 m2 ja rõdude alla jäävat pinda on tervelt 19 m2.

1159 m2 suurusele kinnistule on hea ligipääs Tähe tänavalt. Kinnistut ümbritsevad kolmest küljest meeldivad naabrid, paigaldatud on videovalve. Hoolitsetud rohealal on koha leidnud veel 12,7 m2 suurune grillikoda, lastele mängumaja – ja väljak. Lisaks veel männid, õunapuud, ploomipuud, kirss, sõstrapõõsad ja vaarikad. mis tagab praktiliselt kogu krundil privaatsuse, samas on krunt avatud päikesele.

Kuulutuse link
Falkenberg Kinnisvara OÜ
Falkenberg Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
499 800 € 2 058 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3108311
Tube 6
Magamistube 4
Üldpind 242.8 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1955
Seisukord Renoveeritud
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1159 m²
Katastrinumber 78404:401:2590
Energiamärgis C
Kulud suvel/talvel 150 € / 280 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%