Müüa ridaelamuboks, 3 magamistuba - Ida tee 7b, Järveküla, Rae vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Suurepäraste naabritega ridaelamu boks.

Kinnistu, puitmaja, elamispind 108 m², kogupind 108 m²

Lisainfo: elekter, garderoob, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkimine tasuta, parkett, ühistransport, panipaik, seinakapp, terrass, puusein, sileplekk-katus
Köök: külmik, köögimööbel
Sanruum: saun, vann, dušš, boiler, wc ja vannituba eraldi, tsentraalne vesi, kanalisatsioon, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, õhksoojuspump, põrandaküte, elektriküte, konditsioneer, kamin
Side ja turvalisus: Internet, aiaga ümbritsetud

Müüme 4-toalist ridaelamuboksi koos eraldatud aialapiga, vaikses Järveküla põiktänavas, Peetri alevikust üle tee. Nädalavahetusel jõuad Stockmanni ristmikule 11 minutiga, nädala sees oleneb kellaajast. Kindel on see, et kuigi elad „maal“, siis tegelikult oled väga linna lähedal ja saad isegi bussiga linna. Müüme, sest kolime perega suuremasse majja, paarisaja meetri kaugusele.

Ridakast:

Kõige mõnusam osa on aed ja terrass kuhu saad otse elutoast. Terrassile langev pealelõunane päike muudab selle eriti hubaseks kohaks, kus õhtuti grillida ja lõõgastuda. Metsviinapuu ühelpool ja jasmiin teisel pool kaitsevad terrassi suurema tuule eest ja tagavad privaatsuse. Kuigi naabrid on nii ägedad, et vahest on isegi kahju, et need taimed seal vahel on.

Terrass asub aiaga eraldatud hoovis, mis piiratud jasmiini hekiga. Hoov on koduks ühele õuna perepuule ja väikestele maitsetaimede ning lillede peenardele. Hoovi pääseb ainult terrassi kaudu, seetõttu on turvaline lasta sinna väiksemad pereliikmed rahmeldama ja liivakasti mängima.

Esimesel korrusel on lisaks elutoale ka avatud köök integreeritud tehnikaga ja hiiglasliku külmkapiga. Sauna entusiastile on olemas ka saun ja duširuum koos WCga. Talvel on mõnus peale leili terrassi kaudu lumme hüpata, ma ükskord proovisin. Esimesel korrusel on ka korralik salvestav kaminahi, millega talvel kütta. Kui seda ei viitsi teha, siis saab köetud ka õhk-õhk soojuspumbaga ja igas toas asuvate elektriradiaatoritega.

Kui oled päevitamise fänn või tahad hommikupäikese käes kohvi ja mimosasid nautida , siis selleks sobib teisel korrusel asuv 10m2 rõdu. Teisel korrusel on veel ka 3 magamistuba, garderoobi kapp ja vanniga vannituba/wc.

Kommunaalid: elekter keskmiselt 140€ kuus, talvel rohkem suvel vähem. Kui kasutad ahju, siis 40€ kuus kulub puudele. Vesi 40€, kui kasutad 10m3 kandis. Me ise kasutamegi soojuspumba ja ahju kombot talvel ja suvel on soojuspump konditsioneerina täiesti asendamatu.

Hind: Hindaja kinnitas müügihinna 28.03.19 hindamisaktiga. Enamiku mööblist saame ka soovi korral sisse jätta.

Igatahes, mis ma ikka seletan, tulge ja vaadake koos perega ise üle, oleme enamus õhtutest kodus, helista lihtsalt ette.

NB! Piltidel oleva orava võtame uude koju kaasa.

Kuulutuse link
165 000 € 1 528 €/m²
Müüa ridaelamuboks (Broneeritud)
Müüa ridaelamuboks (Broneeritud) www.kv.ee/3126577
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 108 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2004
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 243 m²
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%