Müüa korter, 3 tuba - Kaaruti 5-22, Pikaliiva, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Kolmas etapp nüüd müügis!

Korteriomand, paneelmaja

Lisainfo: rõdu 5,7 m², parkett, lift, panipaik
Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus
Ümbrus: naabrid ümberringi, teed heas seisukorras, Harku järv järv

Pikaliiva kortermajad paiknevad rohelusest ümbritsetud Harku järve lähistel, eemal linnakärast ja suure potentsiaaliga arenevas piirkonnas. Kodudele lisab väärtust tihedast liiklusest puutumata naabruskond, millesse jääb lisaks järvele ka mitmeid põnevad radu ja seiklemiseks sobilikke metsatukkasid. Samas on mugavalt lähedal Rocca al Mare meelelahutus- ja kaubanduspiirkond, Järveotsa Gümnaasium, Õismäe Gümnaasium, Rocca al Mare Kool, lasteaiad ja sportimisvõimalused.

Kaaruti 5 ja Kaaruti 6 elamud Pikaliiva kodude 300 korteriga arenduses valmivad kolmanda etapi raames 2020. aasta sügiseks. Kahes neljakorruselises korterelamus on kummaski 33 ühe- kuni neljatoalist korterit.
Kortermajad paiknevad suure arengupotentsiaaliga piirkonnas Harku järve lähistel keset rohelust ja eemal linnakärast. Uude elukvartalisse kerkib kokku kümme neljakorruselist elamut, mitmekesise haljastuse ja valgustusega sisehoovid ning mänguväljakud.

Krohvitud kortermajadele annab iseloomu otsaseintel kasutatav telliskivi imitatsioon. Iga korteri juurde kuulub rõdu ja esimese korruse korteritel on avar terrass. Mugavust lisavad hoonetesse lift, üldkasutatav ruum jalgrataste ja lapsevankrite tarbeks ning isiklikud panipaigad. Autodele rajatakse maja ümber parkimiskohad.

Pikaliiva korterelamud on B energiaklassiga. Hoone kandvad konstruktsioonid toetuvad raudbetoonist vaivundamendile. Välisseinad on laotud 190 mm paksustest ja täis betoneeritud betoonkividest. Kõik korterite vahel ning korterite ja trepikoja vahel olevad siseseinad on suurema helikindluse tagamiseks laotud 240 mm paksustest ja täis betoneeritud betoonkividest. Vannitubade seinad ja kommunikatsioonide šahtid on kergplokkidest. Kortermaja soojavarustuse allikas on gaasivõrk ja majal on oma gaasikatel. Korterites on mugav ja energiasäästlik põrandaküte, trepikodades on radiaatorküte. Hoone on varustatud tsentraalse sissepuhke-väljatõmbe ventilatsioonisüsteemiga. Hoonete ehitusel on rõhku pandud helikindlatele korterite vaheseintele ja välisseinte soojapidavuse suurendamisele. Kortermajade lõunapoolsetele akendele paigaldatakse kõrgendatud päikesekaitsefaktoriga klaasid, mis pakuvad suvel kaitset liigse kuumuse eest.

Kortermajal on kolmekihilise klaaspaketiga üheraamilised plastraamides aknad. Korterite välisuksed on kaetud peitsitud vääris-spooniga ja ukselengid on kaetud analoogse spooniga. Siseuksed on puitspooniga sileuksed. Põrandaid katab eluruumides naturaalne parkett ning vannitubade seinad on kaetud kvaliteetsete keraamiliste plaatidega. Koduostja saab valida kuue siseviimistluspaketi vahel, milles materjalide valik on hoolikalt läbi mõeldud nii, et erineva maitsega inimesed leiaks omale sobiva.
Kõigis korterites on valmidus valvesignalisatsiooni seadmete paigaldamiseks. Uksetelefonisüsteem paigaldatakse esikusse. Elutubades on kodukinosüsteemi ühendamiseks kõlarite pistikupesad TV põhilises vaatamiskohas ja selle vastasseinas.

Lisainfo projekti kodulehel www.merko.ee/pikaliiva

Kuulutuse link
153 900 € 2 267 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3187751
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 67.9 m²
Korrus/Korruseid 3/4
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%