Müüa maja, 1 magamistuba - Förby, Vormsi vald, Läänemaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Unistuste maja! Meri, päike, vaikus ja rahu!

Kogupind 66,4 m²

Privaatse asukohaga maja oma metsaga mere ääres!

PLANEERING JA SISEVIIMISTLUS
2-korruselises majas on 2 tuba. Esimesel korrusel on köök ja kaminatuba ning wc ja dužžiruum. Teisel korrusel on üks suur tuba ning 9,1 ruutmeetrine rõdu. Kogu maja on möbleeritud ja kõik tehnika ning mööbel jäävad majja. Olemas on külmkapp, nöudepesumasin, pesumasin, 2 televiisorit, kohvimasin, sügavkülmik, elektriahi, gaasipliit, fritüür, röster, veekeedukann, raadio ja boiler.
Mööbel: hele nurgadiivan (nahast), lahtikäiv diivan pesukastiga, antiikne kummut, antiikne baarikummut, käsitöö köögimööbel, antiikne kirst-kohvilaud, antiiksed toolid, maast laeni antiikne peegel.

HOONE
Freespalkmaja on ehitatud 2018 aastal ja soojustatud aastaringseks kasutamiseks. Sobib elamiseks nii perele kui ka privaatsust armastavale paarile. Maja varustatud 3 x 16 kW tööstusvooluga, korralik puurkaev, septik.
Maja kütmiseks on kaminahi, õhksoojuspump ja põrandaküte.

ASUKOHT
Maja asukoht on väga privaatne. Maja ümbritseb mets (kuusk, mänd, kask, kadakas). 250 meetri kaugusel on imekaunis privaatne Förby rand kus saab ujuda, päikest nautida, kala püüda ja lõkkevalgel romantilisi õhtuid veeta või lihtsalt mõnusaid jalutuskäike teha. Maja ümbriteb 2000 m2 haljastatud korraliku muruga hooviala. Hoovis on kandvad kirsi- ja õunapuud, mustad ja punased sõstrad, viljakad maasikapeenrad, viinamarja puud. Kõik kannavad korralikult vilja. Ümber hooviala kasvab 3,1 h 50+ aasta vanune mets. Metsades on palju seeni, maasikaid, põldmarju. Naabrid on piisavalt kaugel ( ei sega privaatsust ) ja piisavalt lähedal ( et tagada naabrivalve ).
Suvel on nagu paradiisis: vaikne, päikseline ja tuuletu.
Talvel on nagu muinasjutus: kohev-valge lumi ja kaminasoojus.

LISAVÄÄRTUS
Majaga kaasa saab kaatri Bayliner 192 Discovery 3,0 2008 a ja treiler 2,5 t ning KIA Sorento 2,5D saareautoks. Lisaks ehitusmaterjali ja palju tööriistu ( puurtrellid mootorsaed, elektriketassaag, muruniiduk, murutraktor, murutrimmer. Lisaks veel hulganisti käsitööriistu jne jne. Praegune omanik võtab ainult oma isiklikud asjad.
Krundile on projekteeritud saunamaja (lisamaja ehitusalase pinnaga 200m2), mille ehitamiseks saab materiali oma metsast. Saunamaja ehitamist on alustatud.
Kaminahju küttematerjali saab oma metsast.
Tule ja naudi elu paradiisis!

Helista ********
Kodu aitab osta Swedbank:
- Pakkumise saamiseks kasuta koodi OBERHAUS ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Haldur võtab Sinuga ühendust 1 tööpäeva jooksul.
-Swedbanki klientidele hindamisteenus Ober-Hausist soodsamalt.
Lisainfo: swedbank.ee/kodulaen
Pakkumine kehtib kuni 31.12.2021, kui ostad kodu Ober-Haus Kinnisvara vahendusel. Kodulaenu pakub Swedbank AS. Tutvuge tingimustega ja pea nõu www.swedbank.ee.

Kodu aitab sisustada ja remontida Bauhof:
-Tasuta Bauhofi Meistriklubi kaardile laetakse boonusraha 500 € väärtuses, mis annab 25% allahindlust kõikidelt üle 100€ ostudelt.

Kuulutuse link
145 000 € 2 184 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3377745
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 66.4 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2018
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Krundi pind 31300 m²
Katastrinumber 90701:002:0289
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%